Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM paddle

Glasilo

BDSM paddle iz lesa - Močni udarci

Si želiš trdo klofuto? Klasični BDSM paddle iz lesa prinaša prijateljem stroge vzgoje veliko užitkov! Naš robustni BDSM paddle iz lesa vam zagotavlja užitek, po katerem hrepenite. Ta paddle je izjemno trpežen in popoln za erotične kazni.

Več informacij

2428/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Si želiš trdo klofuto? Klasični BDSM paddle iz lesa nudi prijateljem stroge vzgoje veliko užitka! Naš robustni BDSM paddle iz lesa vam zagotavlja užitek, po katerem hrepenite. Ta paddle je izjemno trpežen in kot nalašč za erotično kaznovanje.

     

    Ta paddle zagotavlja dobro, temeljito pretepanje in zagotavlja izjemno stroge seanse s klofutami. Zahvaljujoč ergonomsko oblikovanemu ročaju je naš paddle lahko med klofutanjem enostavno in natančno vodimo.

     

    BDSM paddle je izdelan iz masivnega lesa in navdušuje s svojo visoko kakovostjo. Vdolbine v površini lopatice za ploskanje zmanjšujejo zračni upor med ploskanjem in dosegajo visoko intenzivnost ploskanja.

     

    Kako uporabljam lopatico BDSM za ploskanje? paddle iz lesa?

    Uporabite pljuvalnik BDSM paddle iz lesa nežno po partnerjevi koži, da se bo navadil na ta občutek. Nato lahko razporedite lahke do močne udarce z paddle in počasi povečujte intenzivnost. Domišljija pri ploskanju ni omejena - seveda pa se je treba dogovoriti o osnovnih pravilih. Vnaprej lahko določite tako imenovano "varno besedo", ki jo uporabite, ko je meja dosežena. Oseba, ki aktivno izvaja ploskanje, mora takrat takoj prenehati. Takšno kaznovanje se lahko izvaja doma ali v javnosti.

     

    Želite kupiti BDSM paddle kupiti poceni?

     

    Ta lopata za ploskanje je izdelana iz zelo kakovostnega lesa. Les je bil temeljito obdelan, brušen in z zaobljenimi vogali. Če iščete preprosto, a zelo funkcionalno igračo za pljuvanje, ki naj ne bi stala veliko, potem je to leseno SM veslo prava izbira.

     

    Ali lahko kombiniram svoje paddle ga lahko kombiniram z drugimi pripomočki?

     

    Da, vsekakor! Še posebej, če boste svoje novo leseno paddle z MEO ® usnjenimi bondage omejitvami ali morda uporabite prevezo za oči, imate nekaj odličnih možnosti. Ali pa usnjeno masko - ta poskrbi za erotično okrepitev zaznavanja in naredi vznemirljivo igro moči in zaupanja še bolj impresivno.

     

    Zaradi česa je BDSM paddle iz lesa tako poseben za spanking?

     

    paddle z izrezi dosežejo večji učinek učinka kot paddle brez izrezov. Izrezi zmanjšajo zračno blazino, ki nastane med BDSM paddle in kožo ob udarcu zmanjša, intenzivnost udarca pa se poveča. Vsi robovi naših lopatic so zaobljeni, kar znatno zmanjša tveganje za poškodbe. Zahvaljujoč ergonomsko oblikovanemu ročaju je paddle zelo udobno v roki ter zagotavlja varno in natančno izvajanje udarcev. Površina vesla je natančno brušena in zato zelo gladka.

     

    Pomembna merila za nakup lopatice BDSM:

     

    A paddle je izredno priljubljen pripomoček na sceni BDSM. Morda že poznate jahalno žičnico in bič SM, toda BDSM paddle lahko zagotovi še posebej intenzivno bolečino v užitek. Material je pravzaprav odločilno merilo, zaradi katerega je paddle sredstvo za strogo kaznovanje v igri dominacije in podrejenosti. Za začetnike pri spankanju je paddleki so mehko oblazinjeni ali imajo dve različni udarni površini. Z njimi lahko zadnjico počasi pripravite na bolečino užitka, ki bo prišla. Če pa lahka bolečina za užitek ne zadostuje več, lahko uporabite BDSM paddle iz usnja so pravi paddle za vas. Takšna paddle se lahko kaže z različnimi stopnjami učinka. Druga prepričljiva možnost je paddle iz gume ali silikona. Pogosto so povsem podcenjeni, saj kljub temu, da so mehki, prožni in gladki, povzročijo impresiven udarec po zadnjici - tudi ob zelo majhnem naporu. Če pa želite intenzivno bolečino užitka, se morate odločiti za BDSM paddle iz lesa. Trdota in nepopustljivost materiala zagotavljata izjemno intenzivnost. MEO ® vam tukaj v veliki spletni trgovini SM ponuja široko izbiro lopatic različnih oblik, dizajnov in materialov, tako da boste lahko našli pravo za vas paddle primerno za vas.

     

    Več informacij:

     

    • paddle iz masivnega lesa
    • Tukaj lahko najdete podrobno poročilo o preskusu (kliknite)
    • Angleška beseda "spanking" pomeni ploskanje po zadnjici. Spanking je pogosto zabaven tudi za tiste, ki niso ljubitelji BDSM. Poleg rituala kaznovanja je to tudi poseben užitek bolečina, ki jo občutimo. Ljubitelji BDSM radi nosijo tudi naše usnjene rokavice.
    • Dimenzije: Dolžina približno 37 cm, širina približno 10 cm
    • Spletna trgovina MEO: Lopatice za spanking, biči za SM, jahalni pripomočki za SM in druge igrače za SM.
    • Kakovost: Z ljubeznijo ročno izdelani izdelki, ki zagotavljajo najvišje standarde kakovosti.
    • Naravni izdelek: Les je naravni material, ki je še posebej primeren za izdelavo paddle primeren. Gre za izdelek, ki ga je mogoče 100-odstotno reciklirati in je okolju prijazen.
    • Edinstvenost: Naše paddle so ročno izdelani in edinstveni.
    • Diskretnost: Odposlani so v neopazni kartonski škatli, iz katere ni razvidna vsebina!

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Simply great

    Love the way it feels and the sound it makes.

      Ocenjevanje 

      I love it

      I like how it feels in the hand and love it when I spank somebody

        Ocenjevanje 

        Great quality

        My boyfriend beats my butt good and hard with it. Great quality

          Ocenjevanje 

          Perfect

          Right size, great quality, just what I needed

            Ocenjevanje 

            Awesome Paddle

            My sub really enjoys our new toy!!

              Ocenjevanje 

              Capisco perchè si chiama "colpi duri"!

              Capisco perchè si chiama "colpi duri"! Ha un tocco così piacevole che non smetterei di farmi sculacciare

                Ocenjevanje 

                Sehr gutes Basic für SM

                Sehr gutes Basic für SM Für Anfänger und Profis geeignet

                  Ocenjevanje 

                  Tolle Qualität, super Verarbeitung

                  Dieses elegante Paddel aus robustem und hochwertigem Holz hat uns begeistert! Versehen mit Aussparungen sowie einer praktischen Schlaufe erfüllt es alle unsere Wünsche beim Spanken. Tolle Qualität, super Verarbeitung. Sehr gut für Profis und auch für Einsteiger.

                    Napišite svoj pregled

                    BDSM paddle iz lesa - Močni udarci

                    BDSM paddle iz lesa - Močni udarci

                    Si želiš trdo klofuto? Klasični BDSM paddle iz lesa prinaša prijateljem stroge vzgoje veliko užitkov! Naš robustni BDSM paddle iz lesa vam zagotavlja užitek, po katerem hrepenite. Ta paddle je izjemno trpežen in popoln za erotične kazni.

                    Napišite svoj pregled

                    Kupci so kupili tudi:

                    30 drugi izdelki iz iste kategorije: