Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analna elektrostimulacija

Glasilo

OMG™ XXL elektroda iz E-Stim Systems

Zelo velika elektroda OMG™ iz E-Stim Systems je impresiven dodatek k vsaki napravi za elektrostimulacijo in svoje ime dolguje impresivnim reakcijam ("OMG" = Oh, my God!), ki jih vedno sproži. Primerna za analno in vaginalno stimulacijo!

 

Več informacij

3801/00

na voljo

    Več informacij

    Spletna stran OMG™ XXL elektroda iz E-Stim Systems je prava mojstrovina analne/vaginalne elektrostimulacije, ki navdušuje s svojo impresivno velikostjo in izjemno močjo.

    Zelo velika elektroda OMG™ iz E-Stim Systems je impresiven dodatek k vsaki napravi za elektrostimulacijo in svoje ime dolguje impresivnim reakcijam ("OMG" = Oh, my God!), ki jih vedno znova izzove. Pred začetkom prodaje Decimator™ je bila to največja analna/vaginalna elektroda v ponudbi od E-Stim Systemsin s premerom 7,5 cm še vedno predstavlja velik izziv, čeprav je v primerjavi s kolosalnimi Decimator™ lažji za rokovanje.

    Elektroda OMG™ je večja od elektrode Stuffer™ in je bila razvita predvsem za izkušene uporabnike, ki so želeli, da se prisotnost vstavljene elektrode jasno čuti. Ta bipolarna elektroda je primer stalne zavezanosti E-Stim Systems zavezanosti inovacijam in kakovosti ter ponuja edinstveno kombinacijo velikosti in občutka.

    Oblikovanje in uporaba:

    Stiki elektrode so strateško nameščeni na zgornji in spodnji strani, ne pa ob strani, kar ne zagotavlja le odličnega stika z elektrodo, temveč tudi bolj naraven in udoben občutek med analno ali vaginalno elektrostimulacijo. Podstavek ima izrezan obodni žleb, ki izboljša oprijem ter olajša analno ali vaginalno vstavljanje in odstranjevanje.

    Optimalna zasnova in doživljenjska garancija:

    Velika elektroda OMG™ je izdelana iz visokokakovostnih materialov in zasnovana za dolgoletno uporabo. Za čiščenje jo je mogoče v celoti razstaviti, kar zagotavlja higieno in dolgo življenjsko dobo. Kot vse vrhunske elektrode iz E-Stim Systems ima tudi ta elektroda ekskluzivno doživljenjsko garancijo.

    175 mm velika elektroda OMG™ tehta impresivnih 1,6 kg in je opremljena z dvema 4 mm vtičnicama na podlagi, ki sta združljivi z nizkoprofilnimi kabli iz E-Stim Systems

    Nega in popolno mazivo:

    Za čiščenje lahko elektrodo preprosto operete s toplo vodo in blagim detergentom ali očistite z razpršilom VERYCLEAN. Za zagotovitev enostavnega analnega/vaginalnega vstavljanja in optimalne električne prevodnosti MEO priporoča uporabo lubrikanta ESHOCK na vodni osnovi. Izogibajte se silikonskim ali hibridnim lubrikantom. Kondomi niso združljivi s to elektrodo.

    Elektroda OMG™ iz E-Stim Systemsprava mojstrovina elektrostimulacije!

    Odkrijte elektrodo OMG™ iz E-Stim Systemsprave mojstrovine elektrostimulacije, ki postavlja nove standarde tako pri analni kot vaginalni stimulaciji. Elektroda OMG™ z impresivnim premerom 75 mm je fascinanten izziv za izkušene uporabnike ter ponuja intenzivno in nepozabno izkušnjo. Elektroda OMG™, ki je zasnovana za tiste, ki iščejo vrhunski občutek v kombinaciji z intenzivno elektrostimulacijo, ima strateško nameščene kontakte na zgornji in spodnji strani. Ta zasnova zagotavlja odlično električno prevodnost in bolj naraven občutek med uporabo. Precejšnja velikost in edinstvena zasnova obljubljata globoko zadovoljujočo in elektrizirajočo izkušnjo, ki je kot nalašč za doživljanje novih dimenzij užitka pri analni in vaginalni elektrostimulaciji.

    Več podrobnosti:

    • OMG™ XXL elektroda iz E-Stim Systems
    • Vrsta: BiPolarna, za vstavljanje
    • Skupna dolžina: 175 mm
    • Dolžina za vstavljanje: 175 mm
    • Premer: 75 mm
    • Obod: 235 mm
    • Teža: 1,6 kg
    • Priključki: 2 x 4 mm vtičnice v podstavku.
    • Za uporabo z našimi napravami za elektrostimulacijo (različni priključni kabli in adapterji so na voljo kot dodatna oprema).
    • Z ekskluzivno doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Varnost in kakovost sta E-Stim Systems varnost in kakovost na prvem mestu.
    • Zasnovan in izdelan v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi britanskimi in evropskimi varnostnimi predpisi.
    • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe z epilepsijo, srčnim spodbujevalnikom ali medicinsko infuzijsko napravo, srčnimi obolenji ali nosečnice ter se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems so bile zasnovane in izdelane v skladu z najvišjimi standardi. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije.
    • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Adoro

    Finalmente ho deciso di comprarlo ! Il primo di una lunga serie

      Ocenjevanje 

      Absolut geil und grooooooß

      die OMG ist sehr gut , die Größe erreicht den zweiten Schließmuskel ,der Stromimpuls ist gut. Spritzige Orgasmen. Mehr gibts nicht zu sagen

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Amazing!

      I was reluctant to try electrosex internally...but it's the best thing since the first vibrator was invented! Wow does that get the prostate moving! I bought the OMG model...I think I may pick up the Decimator model too! Not for the novice, but work towards it and it will become part of your sexual routine!

        Napišite svoj pregled

        OMG™ XXL elektroda iz E-Stim Systems

        OMG™ XXL elektroda iz E-Stim Systems

        Zelo velika elektroda OMG™ iz E-Stim Systems je impresiven dodatek k vsaki napravi za elektrostimulacijo in svoje ime dolguje impresivnim reakcijam ("OMG" = Oh, my God!), ki jih vedno sproži. Primerna za analno in vaginalno stimulacijo!

         

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: