Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analna elektrostimulacija

Glasilo

Elektrode Stuffer™ s spletne strani E-Stim Systems

Elektroda Stuffer™ iz E-Stim Systems je drzen in impresiven dodatek k ponudbi večjih elektrod za naše izkušene stranke. Ta elektroda je nadaljnji razvoj velike elektrode Torpedo™ in s svojo velikostjo predstavlja velik analni ali vaginalni izziv.

Več informacij

3797/00

na voljo

    Več informacij

    Elektroda Stuffer™ podjetja E-Stim Systems: velik korak naprej za izkušene uporabnike!

    Elektroda Stuffer™ podjetja E-Stim Systems E-Stim Systems je drzen in impresiven dodatek k ponudbi večjih elektrod za naše izkušene uporabnike. Ta elektroda je nadaljnji razvoj velike elektrode Torpedo™ in s svojo precejšnjo velikostjo predstavlja velik analni ali vaginalni izziv.

    Najpomembnejše značilnosti elektrode Stuffer™:

    • Bipolarna in vstavljiva: Stuffer™ je bipolarna elektroda in je idealna za tiste, ki si želijo intenzivne in močne elektrostimulacije.
    • Impresivne dimenzije: S skupno dolžino 152 mm in dolžino za vstavljanje 110 mm je namenjena tistim, ki prenesejo večje dimenzije. Premer elektrode je impresivnih 63,5 mm in zagotavlja posebno izpolnjujočo in intenzivno izkušnjo med analno/vaginalno elektrostimulacijo.
    • Precejšnja teža: Izdelek Stuffer™ tehta izjemen 1 kg in med uporabo zagotavlja trden in intenziven občutek.
    • Izboljšan oprijem za lažje rokovanje: Podstavek Stuffer™ je opremljena z izrezanim utorom, ki olajša analno/vaginalno vstavljanje in odstranjevanje.
    • Visokokakovostni materiali in izdelava: Ta bipolarna elektroda je izdelana iz materialov letalske kakovosti in je zasnovana tako, da dolgo zdrži. Za temeljito čiščenje jo je mogoče celo razstaviti, zanjo pa velja doživljenjska garancija.


    Dimenzije in tehnični podatki

    Stuffer™ iz E-Stim Systems je bipolarna, vaginalna ali analna elektroda za vstavljanje, ki našim pogumnim strankam ponuja impresivno izkušnjo elektrostimulacije. S skupno dolžino 152 mm in dolžino za vstavljanje 110 mm je primerna za vse, ki si želijo intenzivne in izjemno zadovoljujoče elektrostimulacije. Premer te masivne elektrode je 63,5 mm, njen obseg pa impresivnih 200 mm, kar zagotavlja popolno in impresivno izkušnjo. Spletna stran Stuffer™ tehta 1 kg in daje elektrodi impresivno težo. V podstavku elektrode Stuffer™ sta dve 4 mm vtičnici, zato je združljiva s številnimi napravami za elektrostimulacijo. Zaradi edinstvene kombinacije vseh teh lastnosti je elektroda Stuffer™ prefinjena, vendar koristna izbira za izkušene ljubitelje erotične elektrostimulacije.

    Vzdrževanje in nega:

    Za čiščenje elektrode Stuffer™ jo preprosto operite v vodi Stuffer™ za čiščenje ga preprosto operite v vroči vodi z blagim detergentom ali uporabite VERYCLEAN razpršilo. Pred shranjevanjem se prepričajte, da je elektroda, vključno z vtičnicami, popolnoma suha.

    Priporočila za optimalno uporabo:

    Za optimalno izkušnjo uporabite lubrikant na vodni osnovi ESHOCK. Ta olajša vstavljanje elektrode, tako analno kot vaginalno, in zagotavlja optimalno električno prevodnost. Lubrikantov na silikonski osnovi ali hibridnih lubrikantov ne smete uporabljati. Pomembno je tudi opozoriti, da kondomi niso združljivi z elektrodami E-Stim Systems združljive.

    Elektroda The Stuffer™: drzna izbira za analno/vaginalno elektrostimulacijo!

    Elektroda The Stuffer™ je drzna izbira za naše izkušene stranke. Zaradi precejšnje velikosti in teže ter visokokakovostne izdelave in prefinjene zasnove je idealna elektroda za vse, ki želijo z analno ali vaginalno elektrostimulacijo preseči svoje meje.

    Več podrobnosti:

    • Več informacij: Elektroda Stuffer™ iz E-Stim Systems
    • Vrsta: BiPolarna elektroda za vstavljanje
    • Skupna dolžina: 152 mm
    • Dolžina za vstavljanje: 110 mm
    • Premer: 63,5 mm
    • Obod/velikost: 200 mm
    • Teža: 1 kg
    • Priključki: 2 x 4 mm vtičnice v podstavku.
    • Za uporabo z našimi napravami za elektrostimulacijo (različni priključni kabli in adapterji so na voljo kot dodatna oprema).
    • Z ekskluzivno doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Varnost in kakovost sta E-Stim Systems varnost in kakovost na prvem mestu.
    • Zasnovan in izdelan v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi britanskimi in evropskimi varnostnimi predpisi.
    • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe z epilepsijo, srčnim spodbujevalnikom ali medicinsko infuzijsko napravo, srčnimi obolenji ali nosečnice ter se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems so bile zasnovane in izdelane v skladu z najvišjimi standardi. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije.
    • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Sehr groß aber sehr sehr geil

    Trotz der großen Dimensionen leicht einzuführen, erfüllt den Zweck absolut atemberaubend geil. Bitte mit kleiner Stromstärke anfangen....

      Ocenjevanje 

      Amazing

      This is simply amazing for men or women. My boyfriend said it was intense but wonderful and I think it's probably the best hands free O I've ever had. Simply amazing and you'll notice your abs get a workout too

        Napišite svoj pregled

        Elektrode Stuffer™ s spletne strani E-Stim Systems

        Elektrode Stuffer™ s spletne strani E-Stim Systems

        Elektroda Stuffer™ iz E-Stim Systems je drzen in impresiven dodatek k ponudbi večjih elektrod za naše izkušene stranke. Ta elektroda je nadaljnji razvoj velike elektrode Torpedo™ in s svojo velikostjo predstavlja velik analni ali vaginalni izziv.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: