Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analna elektrostimulacija

Glasilo

Majhna ElectroWand™ iz E-Stim Systems

Majhna ElectroWand™ na E-Stim Systems ponuja novo metodo elektrostimulacije, ki združuje vznemirjenje električnih impulzov z usmerjeno analno ali vaginalno penetracijo. Kot monopolarna elektroda je ElectroWand® čudovit dodatek k vsaki napravi za elektrostimulacijo!

Več informacij

3792/00

na voljo

    Več informacij

    Majhna ElectroWand™ iz podjetja E-Stim Systems: revolucionarna analna in vaginalna elektrostimulacija!

    Mali ElectroWand™ iz E-Stim Systems ponuja novo metodo elektrostimulacije, ki združuje vznemirjenje električnih impulzov z usmerjeno analno ali vaginalno penetracijo. Kot monopolarna elektroda je ElectroWand® čudovit dodatek k vsaki napravi za elektrostimulacijo!

    ElectroWand® je monopolarna ročna elektroda v obliki paličice. Ta revolucionarni izdelek iz E-Stim Systems electroWand® prinaša novo raven nadzora in intenzivnosti spolne elektrostimulacije.

    Najpomembnejše značilnosti majhne paličice ElectroWand®:

    • Monopolarna elektroda: Vgrajena je v obliki ElectroWand™ je monopolarna elektroda, ki za dokončanje tokokroga potrebuje dodatno elektrodo (na primer Estimovo lepilno elektrodo). To omogoča osredotočeno in nadzorovano elektrostimulacijo.
    • Ročna in za vstavljanje: Ker je elektroda ElectroWand™ je ročna in jo je mogoče vstaviti, jo je mogoče natančno nadzorovati in omogoča usmerjeno stimulacijo vaginalno, analno in na površini kože.
    • Izoliran ročaj za udobno uporabo: ElectroWand™ ima izoliran ročaj, ki omogoča udobno uporabo med elektrostimulacijo. To zagotavlja, da so prijetni občutki osredotočeni le na rebrasto gred in polirano glavico ElectroWand™ se osredotočijo le na rebrasto gred in polirano glavo.
    • Visokokakovostni materiali in izdelava: majhen ElectroWand™ je izdelan po visokih standardih kakovosti in ima vgrajeno 4 mm vtičnico. Izdelan je iz trpežnih materialov in zanj velja proizvajalčevo doživljenjsko jamstvo E-Stim Systems.


    Dimenzije in tehnični podatki:

    Majhna ElectroWand™ ima skupno dolžino 250 mm, dolžino za vstavljanje 130 mm, premer 38 mm in težo 639 gramov. Za tiste, ki imajo raje večji premer ElectroWand™ na voljo tudi v večji velikosti.

    Čiščenje in nega:

    Čiščenje elektrode ElectroWand™ je preprosto: elektrodo očistite s toplo vodo in blagim čistilnim sredstvom ali uporabite naše razpršilo VERYCLEAN in jo nato obrišite do suhega. Pred shranjevanjem poskrbite, da je elektroda, vključno z vtičnicami, popolnoma suha.

    Za še večji užitek ob elektrostimulaciji:

    Za lažje analno/vaginalno vstavljanje in optimalno električno prevodnost uporabite lubrikant ESHOCK. Izogibajte se lubrikantom na osnovi silikona ali hibridnim lubrikantom in upoštevajte, da kondomi niso združljivi z elektrodami E-Stim Systems elektrodami.

    Mala elektroda ElectroWand™: Absolutna natančnost pri analni in vaginalni elektrostimulaciji!

    Mala elektroda ElectroWand™ s svojo edinstveno obliko in vsestranskostjo ponuja nov in razburljiv način odkrivanja in spreminjanja erotične elektrostimulacije. Ne glede na to, ali gre za analno/vaginalno stimulacijo ali za elektrodo za stik s kožo, ponuja elektrizirajočo izkušnjo in je zato dragocen dodatek vsaki napravi za elektrostimulacijo.

    Več podrobnosti:

    • ElectroWand™ od E-Stim Systems
    • Uporaba: Priključite monopolarno elektrodo ElectroWand™ na en izhod naprave za elektrostimulacijo. Kot drugi pol lahko uporabite samolepilno blazinico Estim ali drugo monopolarno elektrodo, ki jo prav tako priključite na svojo elektrostimulacijsko napravo. Izoliran, električno neprevoden ročaj paličaste elektrode ElectroWand™ vam omogoča, da jo namestite, vstavite (analno/vaginalno) in premaknete na točno določeno mesto, medtem ko vaša partnerka prejema vznemirljivo elektrostimulacijo ne le skozi visoko polirano, žlebljeno gred, temveč tudi skozi glavico elektrode ElectroWand™.
    • Vrsta: Monopolarna elektroda, za vstavljanje
    • Skupna dolžina: 250 mm
    • Dolžina za vstavljanje: 130 mm
    • Premer: 38 mm
    • Obod/velikost: 119 mm
    • Teža: 639 g
    • Priključki: Priključki: enojna 4 mm vtičnica v podstavku
    • Za uporabo z našimi napravami za elektrostimulacijo (različni priključni kabli in adapterji so na voljo kot dodatna oprema).
    • Z ekskluzivno doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Varnost in kakovost sta E-Stim Systems varnost in kakovost sta naša glavna prednostna naloga.
    • Zasnovani in izdelani v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi britanskimi in evropskimi varnostnimi predpisi.
    • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe z epilepsijo, srčnim spodbujevalnikom ali medicinsko infuzijsko napravo, srčnimi obolenji ali nosečnice ter se nikoli ne sme uporabljati nad prsnim košem ali vratom. Vse naprave iz E-Stim Systems so bile zasnovane in izdelane v skladu z najvišjimi standardi. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije.
    • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Die Electro Wand ist für jedermann / frau empfehlenswert.

    Die Lieferung, Versand und Verpackung - wie gewohnt gut bei MEO. Die Electro Wand lässt sich sehr gut einführen. Das Estim-Empfinden ist mehr als zufriedenstellend. Dadurch, dass die Einführ-Tiefe von einem selber einstellbar ist, ist es auch sehr gut möglich die entsprechenden Körper-Regionen (bspw. ProstataI) zu finden. Auch für den Vaginalen Einsatz. Die Electro Wand ist somit für jedermann / frau empfehlenswert.

      Ocenjevanje 

      Best electro purchase ever

      I bought these secretly for my wife. I'm the kinky one, and she reluctantly goes along with toys, sometimes. She really wasn't into the electrosex thing at first, so I bought the small Electro Wand for her to use as a dildo. I convinced her to try it out, and HOLY SHIT. She came completely hands free, no clit stimulation, in about 2 minutes, then came again, and was begging for my cock before her third orgasm. I pulled the wand out of her, and she quickly replaced it with the real thing and had two more orgasms. Happy wife, happy life.

        Napišite svoj pregled

        Majhna ElectroWand™ iz E-Stim Systems

        Majhna ElectroWand™ iz E-Stim Systems

        Majhna ElectroWand™ na E-Stim Systems ponuja novo metodo elektrostimulacije, ki združuje vznemirjenje električnih impulzov z usmerjeno analno ali vaginalno penetracijo. Kot monopolarna elektroda je ElectroWand® čudovit dodatek k vsaki napravi za elektrostimulacijo!

        Napišite svoj pregled

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: