Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analna elektrostimulacija

Glasilo

Velika elektroda ElectroWand™ iz E-Stim Systems

Spletna stran ElectroWand™ je monopolarna elektroda v obliki palice, ki se drži v roki. Ta revolucionarni izdelek iz E-Stim Systems prinaša novo raven nadzora in intenzivnosti spolne elektrostimulacije.

Več informacij

3793/00

na voljo

    Več informacij

    Velika elektroda ElectroWand™ podjetja E-Stim Systems: osupljiva dimenzija spolne elektrostimulacije!

    ElectroWand™ je monopolarna elektroda v obliki palice, ki se drži v roki. Ta revolucionarni izdelek iz E-Stim Systems prinaša novo raven nadzora in intenzivnosti spolne elektrostimulacije.

    Ključne značilnosti velike elektrode ElectroWand™:

    • Inovativna monopolarna zasnova: elektroda je ElectroWand™ je monopolarna elektroda, ki v kombinaciji z drugo elektrodo, na primer Estimovo samolepilno blazinico, zagotavlja usmerjeno elektrostimulacijo.
    • Ročno držanje za natančnost: Izoliran ročaj zagotavlja varno in udobno rokovanje ter omogoča natančno rokovanje za vaginalno ali analno elektrostimulacijo.
    • Izboljšana izkušnja: Ne občutite le elektrostimulacije na polirani rebrasti gredi elektrode ElectroWand™, temveč tudi pulzirajoče signale e-stimulacije na glavi elektrode. Ta elektrostimulacija skupaj zagotavlja izjemen občutek.
    • Visokokakovostna konstrukcija: Velika elektroda ElectroWand™ je opremljena z vdolbeno 4 mm vtičnico, izdelana je iz visokokakovostnih materialov in zanjo velja proizvajalčevo doživljenjsko jamstvo E-Stim Systems.
    • Impresivna velikost za še večji užitek: Ta različica elektrod ElectroWand™ ima premer 50 mm za intenzivnejše in polnejše doživetje. Na voljo je tudi manjša različica s premerom 38 mm.


    Dimenzije in tehnični podatki:

    Velika elektroda ElectroWand™ iz E-Stim Systems je monopolarna elektroda za vstavljanje, primerna za vse, ki se navdušujejo nad analno ali vaginalno elektrostimulacijo. Njena skupna dolžina je 250 mm, dolžina za vstavljanje pa 130 mm, kar zagotavlja veliko površino za električne impulze. Premer elektrod ElectroWand™ je 50 mm, kar omogoča še posebej zadovoljivo izkušnjo. S težo 869 gramov ElectroWand™ je trdna, a priročna elektroda za analno/vaginalno elektrostimulacijo. Za priključitev je ElectroWand™ ima na podlagi 4 mm vtičnico, na katero lahko priključite različne naprave za elektrostimulacijo (na voljo so različni adapterji). Zaradi te kombinacije lastnosti je velika elektroda ElectroWand™ idealna izbira za vse, ki si želijo intenzivne in globoke vaginalne/analne elektrostimulacije.

    Čiščenje in nega:

    Čiščenje elektrode ElectroWand™ je preprosto: očistite jo s toplo vodo in blagim detergentom ali uporabite naš sprej VERYCLEAN in jo nato obrišite do suhega. Pred shranjevanjem se prepričajte, da je elektroda, vključno z vtičnicami, popolnoma suha.

    Za še večji užitek med elektrostimulacijo: Pravi lubrikant za optimalno električno prevodnost:

    Za enostavno analno/vaginalno vstavljanje in optimalno električno prevodnost uporabite lubrikant ESHOCK. Izogibajte se lubrikantom na osnovi silikona ali hibridnim lubrikantom in upoštevajte, da kondomi niso združljivi z elektrodami E-Stim Systems elektrodami.

    Velika ElectroWand™: elektrostimulacija v najboljši luči!

    Velika ElectroWand™ je odlična elektroda za vse, ki si želijo močne in še posebej intenzivne vaginalne ali analne elektrostimulacije. Ne glede na to, ali elektrodo ElectroWand™ uporabljate za usmerjeno vaginalno/analno stimulacijo ali kot površinsko elektrodo, ponuja vznemirljiv in edinstven občutek, zato jo mora imeti vsakdo, ki obožuje spolno elektrostimulacijo.

    Več podrobnosti:

    • Več informacij ElectroWand™ na E-Stim Systems
    • Uporaba: Priključite monopolarno elektrodo ElectroWand™ na en izhod vaše naprave za elektrostimulacijo. Kot drugi pol lahko uporabite samolepilno blazinico Estim ali drugo monopolarno elektrodo, ki jo prav tako priključite na svojo napravo za elektrostimulacijo. Izoliran, električno neprevoden ročaj paličaste elektrode ElectroWand™ vam omogoča, da jo namestite, vstavite (analno/vaginalno) in premaknete na točno določeno mesto, medtem ko vaša partnerka prejema vznemirljivo elektrostimulacijo ne le skozi visoko polirano, žlebljeno gred, temveč tudi skozi glavico elektrode ElectroWand™.
    • Vrsta: Monopolarna elektroda, za vstavljanje
    • Skupna dolžina: 250 mm
    • Dolžina stika: 130 mm
    • Premer: 50 mm
    • Obod: 157 mm
    • Teža: 869 g
    • Priključki Enotna 4 mm vtičnica v podstavku
    • Za uporabo z našimi napravami za elektrostimulacijo (kot dodatki so na voljo različni priključni kabli in adapterji).
    • Z ekskluzivno doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Varnost in kakovost sta E-Stim Systems varnost in kakovost na prvem mestu.
    • Zasnovani in izdelani v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi britanskimi in evropskimi varnostnimi predpisi.
    • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe z epilepsijo, srčnim spodbujevalnikom ali medicinsko infuzijsko napravo, srčnimi obolenji ali nosečnice ter se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems so bile zasnovane in izdelane v skladu z najvišjimi standardi. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije.
    • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Sehr geil

    Intensiver Prostata-Orgasmus

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    incredible

    when I first got this, it was very nice, however the plunge up my ass was just words cannot describe. all the estim and the full feeling was incredible.

      Napišite svoj pregled

      Velika elektroda ElectroWand™ iz E-Stim Systems

      Velika elektroda ElectroWand™ iz E-Stim Systems

      Spletna stran ElectroWand™ je monopolarna elektroda v obliki palice, ki se drži v roki. Ta revolucionarni izdelek iz E-Stim Systems prinaša novo raven nadzora in intenzivnosti spolne elektrostimulacije.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: