Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analna elektrostimulacija

Glasilo

Estim butt plug Pro - analni vibrator z elektrostimulacijo

S tem anatomsko oblikovanim Estimom butt plug doživite elektrizirajočo pustolovščino v svojem razredu - od nežnega do trdega! Vibracijski silikonski analni čep E-Stim Pro združuje tradicionalno analno stimulacijo z vznemirljivim svetom elektrostimulacije, brez potrebe po napajalniku, kablih ali elektrodah.

Več informacij

3422/00

Na voljo v kratkem

    Več informacij

    Doživite elektrizirajočo pustolovščino v svojem razredu s tem anatomsko oblikovanim Estimom butt plug - od nežnega do trdega! Vibracijski silikonski analni čep E-Stim Pro združuje tradicionalno analno stimulacijo z vznemirljivim svetom elektrostimulacije, brez potrebe po napajalniku, kablih ali elektrodah. Doživite izpolnjujoč občutek penetracije v kombinaciji z zapeljivimi električnimi impulzi globoko v svojem telesu!

     

    Analni čep E-Stim Pro z daljinskim upravljalnikom: Ta seks igrača EStim bo revolucionarno spremenila vaše ljubezensko življenje!

     

    Izbirajte med mehkim in trdim: Izbirajte med 5 funkcijami vibriranja in 5 funkcijami elektrostimulacije za popoln analni užitek. Uporabite vibracije in elektrostimulacijo ločeno ali v kombinaciji, da najdete popolno analno stimulacijo za vas. Uporabite ta Estim butt plug za dodaten užitek z električnim udarcem med seksom s partnerjem ali pa uživajte v samem butt plug in dodajte posebno noto svoji seansi.

     

    Brezžično upravljanje: spolne igrače MEO E-Stim Pro imajo brezžični daljinski upravljalnik z velikim, lahko berljivim zaslonom, zato vedno natančno veste, katera vibracija in tok sta aktivna. Odlično za iskanje idealne kombinacije vibracij in elektrostimulacije, ki vaš užitek dvigne na novo raven.

     

    Prevzemite nadzor: Vmesnik: brezžični daljinski upravljalnik postavlja nove standarde za erotična ali celo dominantna presenečenja. Predstavljajte si večer s partnerjem, ko boste popolnoma prevzeli vajeti v svoje roke. Sredi večerje ali na zabavi skrivni pritisk na gumb nenadoma sproži elektrizirajoči impulz ali globoko vibracijo globoko v vašem telesu.

     

    Čisto razkošje: vsak izdelek iz serije MEO E-Stim Pro se lahko polni prek priloženega polnilnega kabla USB in je izdelan iz žametno mehkega silikona brez ftalatov in lateksa - za varno in še posebej prijetno izkušnjo. Za največji užitek priporočamo uporabo z gelom za elektrode na vodni osnovi.

     

    Spolna igrača z vibracijami in elektrostimulacijo ponuja v kontekstu BDSM številne možnosti za okrepitev igre med užitkom in bolečino, prevlado in podrejenostjo, nadzorom in predajo. Tukaj je nekaj možnih aplikacij in tehnik za popolno izkoriščanje potenciala Estimovih spolnih igrač:

     

    Povečana občutljivost: Začnite z nežnimi vibracijami, da povečate občutljivost podrejenega partnerja. Čez nekaj časa se elektrostimulacija okrepi, kar poveča občutek vzburjenosti in preobčutljivosti hkrati.

     

    Nadzorovan užitek: dominantni partner lahko nadzoruje intenzivnost in ritem vibracij in elektrostimulacije. To omogoča, da podrejenega partnerja pripelje do roba orgazma in ga nato spet ustavi (draženje in zanikanje).

     

    Kaznovanje in nagrajevanje: višje stopnje elektrostimulacije uporabite kot "kazen", vibracije pa kot "nagrado". To lahko podrejenemu pomaga pri občutku, da si mora užitek "zaslužiti".

     

    Suženjanje: Podrejeni partner je zvezan, za ustvarjanje občutka nemoči pa se uporablja Estimova spolna igrača. Kombinacija vezanja in erotične električne stimulacije lahko poveča občutek podrejenosti.

     

    Prikrajšanje za čute: partnerju zavezite oči in uporabite čepke za ušesa, da izklopite druge čute. Tako se bolj osredotočite na električno stimulacijo in vibracije, kar poveča intenzivnost doživljanja.

     

    Igra vlog: Vključite spolno igračo Estim v različne igre vlog, npr. kot "medicinski pripomoček" v kliničnem scenariju.

     

    Kombinacija z drugimi spolnimi igračami: Spolno igračo Estim uporabite v kombinaciji z drugimi pripomočki BDSM, kot so biči, sponke za bradavičke ali vosek. Odvisno od konteksta lahko to poveča užitek ali bolečino.

     

    Nasvet: Za še posebej intenzivno izkušnjo priporočamo uporabo gela za elektrode na vodni osnovi, kot je naš lubrikant ESHOCK. Pred uporabo in po njej spolno igračo Estim očistite z našim razpršilom VERYCLEAN.

     

    Prepustite se razvajanju s tem vrhunskim e-stimulatorjem butt plug in povečajte svoj užitek z mravljinčenjem, kot ga še niste doživeli!

     

    Več podrobnosti:

     

    • Estim butt plug - analni vibrator z elektrostimulacijo
    • Z daljinskim upravljalnikom
    • S 3 različnimi intenzivnostmi Estima, 2 vzorcema stimulacije, 3 hitrostmi vibriranja in 2 vzorcema vibriranja.
    • Dimenzije: Skupna dolžina 104 mm, dolžina za vstavljanje 81 mm, največji premer za vstavljanje 41 mm.
    • Material: silikon in ABS plastika.
    • Opomba: deluje na baterije z 1 baterijo CR2032, ki je priložena.
    • Spolne igrače z vibracijami in električno stimulacijo so lahko razburljiv dodatek k seansi BDSM, čeprav mora biti varnost vedno na prvem mestu. Pomembno je, da vnaprej določite jasne meje in varne besede ter da ste vedno pozorni na partnerjeve odzive. Elektrostimulacijo je treba vedno uporabljati previdno in po temeljitem branju proizvajalčevih navodil za uporabo.
    • Spoznajte fascinanten svet erotične elektrostimulacije z MEO - enim od vodilnih v industriji izdelkov e-stimulacije. Z dolgoletnimi izkušnjami smo razvili ekskluzivno paleto izdelkov, ki bodo uresničili tudi najbolj divje fantazije. E-Stim Dildos & Estim Anal Plugs: Občutite intenziven in edinstven občutek električnih impulzov, ki pulzirajo globoko v vas. Naši dildi E-Stim in analni čepi niso le ergonomsko oblikovani, temveč ponujajo tudi varno in prijetno uporabo za dih jemajoče trenutke. Električni obročki za penis: Prestavite svoje vzburjenje na novo raven! Naši obročki za penis ne obljubljajo le trše in daljše erekcije, temveč tudi mravljinčenje, ki se okrepi ob vsakem dotiku. Električne blazinice in elektrode: Popolne za začetnike in napredne uporabnike. Namestite jih tja, kjer želite najbolj uživati v električni stimulaciji, in izkusite povsem nov spekter občutkov. Krmilniki E-Stim: Od nežnih mravljincev do intenzivnih sunkov - z našimi krmilniki boste imeli popoln nadzor nad svojimi električnimi pustolovščinami. MEO pomeni kakovost, varnost in inovativnost. Vsi naši izdelki so izdelani iz visokokakovostnih materialov in vam ponujajo najboljše na področju erotične električne stimulacije. Navdihnite se z raznolikostjo naših izdelkov Estim in se potopite v svet električne ekstaze.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Sehr gut

    Sehr gut stimulierend oder sehr gut bestrafend. Ich liebe es!

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Awesome

    Good piece to ease into estim play. Remote makes for a great restraint/bondage tool and allows great control over the intensity. My sub goes wild with this in her.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Good feeling

    I love the way it vibrates and shocks gave me pleasure but even better when Electro Sex Gel ESHOCK is used. The only thing I don't like is you can't stop either action unless you turn it off but other than that great toy to use.

      Ocenjevanje 

      Good first e-stim toy

      The size and shape are perfect, the vibrations are just right, it's easy to pull out, and the e-stim is not too extreme for a beginner. I'm looking forward to trying it with the gel next. Most of the time it works just like the instructions say, and you can actually turn off one or both or the other without turning off the whole she-bang, but you have to read the instructions to learn how. It's not intuitive to learn how to use. That said, I had it get stuck on the lowest e-stim and vibe setting once, but it was mild enough to be more of a hilarious situation than truly uncomfortable, don't know what happened to cause it because it never happened again.

      When I wear this out, which I probably will, I'll buy it again. Absolutely worth it, especially for the relatively low price.

        Napišite svoj pregled

        Estim butt plug Pro - analni vibrator z elektrostimulacijo

        Estim butt plug Pro - analni vibrator z elektrostimulacijo

        S tem anatomsko oblikovanim Estimom butt plug doživite elektrizirajočo pustolovščino v svojem razredu - od nežnega do trdega! Vibracijski silikonski analni čep E-Stim Pro združuje tradicionalno analno stimulacijo z vznemirljivim svetom elektrostimulacije, brez potrebe po napajalniku, kablih ali elektrodah.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: