Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analna elektrostimulacija

Glasilo

Electrosex Anal Plug - Majhna - od E-Stim Systems

Majhna Electrosex Anal Plug iz E-Stim Systems je visokokakovostna bipolarna elektroda, ki je primerna tako za začetnike kot za izkušene ljubitelje analne/vaginalne elektrostimulacije. Ta elektroda je začetek ponudbe izdelkov, ki se razteza do impresivne velikosti XL, zato ponuja široko paleto možnosti za različne želje.

Več informacij

3772/00

na voljo

    Več informacij

    Electrosex Anal Plug - Small - E-Stim Systems: Za optimalno analno elektrostimulacijo.

    The small one Electrosex Anal Plug iz E-Stim Systems je visokokakovostna bipolarna elektroda, ki je primerna tako za začetnike kot za izkušene ljubitelje analne/vaginalne elektrostimulacije. Ta elektroda je začetek ponudbe izdelkov, ki se razteza vse do precejšnje velikosti XL in tako ponuja široko paleto možnosti za različne želje.

    Analna elektrostimulacija (Anal E-Stim) ponuja edinstveno in intenzivno izkušnjo, ki se od običajnega analnega seksa z dildi ali vibratorji razlikuje predvsem zaradi usmerjene stimulacije živcev. Analni predel, ki je bogat z občutljivimi živci, se intenzivno odziva na električne impulze ter sproži globlje in pogosto intenzivnejše občutke kot ročna stimulacija. Ta usmerjeni pristop omogoča stimulacijo, katere intenzivnost in ritem je mogoče natančno nadzorovati, kar omogoča različne občutke, od blagega mravljinčenja do zelo močnih ritmičnih impulzov. Poleg tega lahko analna elektrostimulacija trenira mišice zapiralke, kar povzroči močne, a prijetne mišične kontrakcije. Uporablja se lahko popolnoma "brez rok" in ponuja edinstveno vrsto stimulacije, ki je neprekinjena in jo je mogoče vzdrževati dlje časa. Ta vrsta analne elektrostimulacije vodi do edinstvenih občutkov in doživetij, zato je priljubljena izbira za vse, ki želijo odkriti novo dimenzijo spolnosti.

    Elegantna oblika in močna stimulacija:

    • Po navdihu priljubljenega analnega čepka Bobble™ je naš Electrosex Anal Plug večji in opremljen z razkošnim, satenastim zaključkom.
    • Gladka sferična glava zagotavlja nežno vstavljanje v anus, medtem ko dvoplastna zasnova zagotavlja udoben oprijem v analnem kanalu in usmerjeno stimulacijo.
    • Prvi pas koncentrira občutke okoli anusa, medtem ko vstavljanje do drugega pasu omogoča globljo stimulacijo na pogosto nedosegljivih mestih.


    Optimizirano za udobje in stimulacijo:

    • Električni kontakti so nameščeni na vrhu in na dnu, tako da je občutek pri premikanju elektrode po telesu bolj naraven.
    • Izdelek je primeren tako za vaginalno kot analno stimulacijo in se popolnoma prilagaja notranji anatomiji telesa.


    Enostavno čiščenje in nega:

    • Enostavno čiščenje s toplo vodo in blagim detergentom ali razpršilom VERYCLEAN. Poskrbite, da Electrosex Anal Plugvključno s tulci, popolnoma suh, preden ga shranite.
    • Za temeljito čiščenje lahko razstavite Electrosex Anal Plug in kovinske dele operite ločeno. Vendar upoštevajte navodila proizvajalca za razstavljanje in sestavljanje.


    Priprava na analno/vaginalno elektrostimulacijo:

    • Za lažje vstavljanje in optimalno električno prevodnost uporabite lubrikant na vodni osnovi ESHOCK podjetja MEO.
    • Izogibajte se uporabi silikonskih ali hibridnih lubrikantov. Kondomi niso združljivi z elektrodami E-Stim Systems niso združljivi.


    Manjši Electrosex Anal Plug od E-Stim Systems: natančnost pri elektrostimulaciji!

    Manjši Electrosex Anal Plug s spletne strani E-Stim Systems ni le analna igračka, temveč prefinjen izdelek za globoko in natančno elektrostimulacijo. Ne glede na to, ali želite raziskati nove občutke ali iščete zelo posebno izkušnjo, vam bo Electrosex Anal Plug je zasnovan tako, da vam omogoči edinstveno izkušnjo.

    Več podrobnosti:

    • Electrosex analni čep - majhen - od E-Stim Systems
    • Dimenzije: Dolžina 112 mm, premer 44 mm, dolžina za vstavljanje: 84 mm.
    • Teža: 331 g
    • Priključki: Vmesnik: opremljen s 4 mm vtičnicami, združljivimi s 4 mm standardnim kablom iz E-Stim Systems.
    • Široka osnova Electrosex Anal Plug omogoča uporabo nizkoprofilnega kabla iz E-Stim Systemsče je treba analni vtič uporabljati dlje časa.
    • Varnost in kakovost sta E-Stim Systems sta najvišja prednostna naloga.
    • Zasnovan v skladu z najnovejšimi britanskimi in evropskimi varnostnimi predpisi ter izdelan v Združenem kraljestvu.
    • Dobavljeno z doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Varnostna opomba: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati z njo povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe, ki trpijo za epilepsijo, nosijo srčni spodbujevalnik ali uporabljajo medicinsko infuzijsko napravo, imajo težave s srcem ali so noseče, in se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems e-Stim so zasnovane in izdelane po najvišjih standardih. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    it feels like you are being pumped by a nice big cock

    I got this toy for my birthday am ejnoying it very much it feels like you are being pumped by a nice big cock

      Napišite svoj pregled

      Electrosex Anal Plug - Majhna - od E-Stim Systems

      Electrosex Anal Plug - Majhna - od E-Stim Systems

      Majhna Electrosex Anal Plug iz E-Stim Systems je visokokakovostna bipolarna elektroda, ki je primerna tako za začetnike kot za izkušene ljubitelje analne/vaginalne elektrostimulacije. Ta elektroda je začetek ponudbe izdelkov, ki se razteza do impresivne velikosti XL, zato ponuja široko paleto možnosti za različne želje.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: