Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analna elektrostimulacija

Glasilo

Mystim Sleak Freak - Vibrator E-Stim

Če iščete posebno erotično pustolovščino, potem je e-stimulator "Sleak Freak" iz Mystim prava stvar za vas! Ta inovativna in praktična igrača za elektrosex združuje vse, kar ste si vedno želeli!

Več informacij

3344/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Če iščete posebno erotično pustolovščino, potem je e-stimulator "Sleak Freak" iz Mystim prava stvar za vas! Ta inovativna in praktična igrača za elektrosex združuje vse, kar ste si vedno želeli! Zmogljiv, a zelo tih motor, 8 različnih načinov vibriranja, 5 elektrizirajočih programov E-Stim in poseben program za krepitev medeničnega dna. In če Sleak Freak potrebuje premor, je s priloženim magnetnim polnilnim kablom hitro pripravljen za ponovno uporabo.

     

    Poudarki:

     

    • Za analno stimulacijo, stimulacijo prostate in stimulacijo točke G
    • Polnilni vibrator z elektrostimulacijo.
    • Elektrostimulacija in vibracija: vse v eni spolni igrački - dodatna naprava za e-stimulacijo ni potrebna.
    • Priročno majhen: lahko ga vključite v vsako solo, predigro ali ljubljenje.
    • 8 načinov vibriranja: zagotavljajo dovolj raznolikosti.
    • Elektrostimulacija v 5 načinih: Za globoko, prijetno pulzirajoče mravljinčenje.
    • Učinkovita vadba medeničnega dna: Krepi in tonizira intimne mišice.
    • Enostavna uporaba: Vse lahko udobno upravljate neposredno na vibratorju E-Stim s pritiskom na gumb.
    • Svilnato mehak silikon: Za enostavno vstavljanje in največje udobje pri razvajanju.
    • Vodoodporen: Končno seksajte z erotično igračko E-Stim v kopeli/bazenu ali pod tušem.

     

    Naj gre za analno stimulacijo, masažo prostate ali stimulacijo točke G - Sleak Freak je vsestranski pripomoček. Odličen je za vse vrste erotičnih igric, tako vaginalne kot analne, samostojne ali v paru. Z malo lubrikanta na vodni osnovi pa se užitek še enkrat izjemno poveča, hkrati pa zagotavlja optimalen prenos vibracij in stimulacijskega toka.

     

    Prednosti sistema Sleak Freak se kažejo tudi v njegovem preprostem upravljanju. Preprosto pritisnite gumb za izbiro načina vibriranja in intenzivnosti električnih impulzov. Uživajte v obeh funkcijah skupaj ali ločeno - tako, kot vam je všeč. Vibrator E-Stim je vedno prijetno tih, tako da bodo vaši intimni užitki ostali povsem diskretni. Vendar bodite previdni: vaši kriki užitka se lahko še vedno slišijo!

     

    Tudi pod tušem ali v kadi vas Sleak Freak ne bo pustil na cedilu, saj je vodoodporen. Samo sprostite se in občutite toplo vodo na svoji koži, medtem ko vas razvajajo nežne do intenzivne vibracije in električni impulzi - to je pravi užitek!

     

    Tudi nega vaše nove najljubše igrače je zelo preprosta. Sleak Freak lahko preprosto očistite z vodo in blagim milom ali pa uporabite naš sprej VERYCLEAN. Vendar upoštevajte, da lahko uporabljate le lubrikante na vodni osnovi ali poseben lubrikant za elektrostimulacijo, da ne poškodujete svilnate površine Sleak Freak.

     

    Kaj torej še čakate? Vrzi se v pustolovščino in odkrij številne užitke, ki ti jih ponuja vibrator Sleak Freak e-stimulacija iz Mystim. Vaši številni orgazmi vam bodo hvaležni!

     

    Čiščenje in nega:

     

    Spolna igrača E-Stim je izdelana iz medicinskega platinastega silikona. Zaradi tega je zelo higieničen in ga je enostavno očistiti z vlažno krpo in blagim milom. V rednih časovnih presledkih uporabite tudi koži prijazno razkužilo, kot je VERYCLEAN (upoštevajte navodila za uporabo). Pred ponovno uporabo ali polnjenjem vibratorja počakajte, da se popolnoma posuši. Prepričajte se, da vibrator uporabljate le z lubrikanti na vodni osnovi, kot je naš gel ESHOCK, ki je bil posebej razvit za elektrostimulacijo.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Mystim Več informacij: Vibrator "Sleak Freak" z elektrostimulacijo
    • Vibracija in elektrostimulacija v eni napravi
    • Izjemno tih kljub dvema zmogljivima motorjema
    • 8 programov vibracij
    • 5 programov elektrostimulacije v 10 intenzivnostih
    • 1 program za spodbujanje krvnega obtoka
    • Litij-ionska baterija
    • Dimenzije: Skupna dolžina 14,5 cm, dolžina za vstavljanje 9,5 cm, največji premer 3,6 cm.
    • Vodoodporen: Za seks pod tušem ali v kopeli.
    • Obseg dobave: 1 x vibrator z možnostjo polnjenja Sleak Freak z E-Stim iz Mystim. Vključuje magnetni polnilni kabel USB.
    • Material: 100 % medicinski platinasti silikon
    • 12 mesecev garancije
    • Navodila za uporabo v nemškem, angleškem, francoskem, italijanskem, španskem, nizozemskem in ruskem jeziku.
    • E-stim ali električna stimulacija je v zadnjih letih vse bolj priljubljena. Nič čudnega: na področju genitalij je veliko živcev - veliko več kot na drugih mestih. S pravilno nastavljeno napravo za stimulacijski tok in ustreznim pripomočkom lahko vsakega od teh živcev stimulirate do ekstaze. Ta stimulacija je neškodljiva, če jo izvajate z visokokakovostnimi izdelki MEO in ne brezglavo.
    • Programi: Mystim E-Stim vibrator ima 8 programov vibriranja, 5 programov E-Stim in poseben program za vadbo medeničnega dna. Imate nadzor nad tem, ali se želite stimulirati z neprekinjenim vibriranjem ali raje z energičnimi intervali. Spodaj je kratek pregled programov. Kot pogosto v življenju pa tudi tukaj velja enako: Dokaz, da je puding pravi, je v tem, da ga poješ! Mišice medeničnega dna imajo številne pomembne naloge: Ohranjajo organe na svojem mestu, stabilizirajo trebuh in hrbet, preprečujejo neprijetnosti, kot sta šibkost mehurja ali prolaps maternice, in prispevajo k boljši drži. Dobro trenirano medenično dno ima tudi druge prednosti: boljša prekrvavitev tkiv in seveda sposobnost "stisniti" anus ali vagino z napenjanjem dobro treniranega medeničnega dna, zaradi česar ste bolj občutljivi na intimne dotike in se dokazano poveča sposobnost doživljanja orgazmov.

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Game-Changer for My BDSM Playtime

    Alright, BDSM peeps and pleasure-seekers, if you haven’t tried the "Sleak Freak" E-Stim Vibrator by Mystim, you're seriously missing out. This was my first E-Stim experience, and man, what a ride it has been!

    First off, this sleek little gadget is small and compact, fitting effortlessly into all kinds of play. Solo sessions, foreplay, full-on action - you name it, Sleak Freak enhances it. And don't let its size fool you. This thing is powerful!

    With 8 vibration modes and 5 E-Stim settings, the possibilities are almost overwhelming. Each one provides a unique blend of pulse-pounding pleasure and delicious, tingling shock. As a newbie to E-Stim, I was amazed by how the pulsations added a new level of intensity to my playtime.

    And guess what? This beast even doubles as a pelvic floor trainer! Not something I thought I’d be into, but it’s actually a great bonus. Besides, who wouldn't want a more powerful orgasm?

    The silky smooth silicone is a joy to handle, making insertion a breeze. It’s also waterproof, so I finally got to enjoy E-Stim in the shower (dream come true, am I right?). And when Sleak Freak needs a recharge, the included magnetic charging cable makes it quick and easy.

    Sleak Freak is not just an anal stimulator, a prostate massager, or a G-spot stimulator, it's all three rolled into one! This versatile toy has seriously upped my BDSM game. So, to all my fellow explorers out there - take it from a first-timer turned devotee: the Sleak Freak is a game-changer. Dive in and let the electrifying journey begin!

      Napišite svoj pregled

      Mystim Sleak Freak - Vibrator E-Stim

      Mystim Sleak Freak - Vibrator E-Stim

      Če iščete posebno erotično pustolovščino, potem je e-stimulator "Sleak Freak" iz Mystim prava stvar za vas! Ta inovativna in praktična igrača za elektrosex združuje vse, kar ste si vedno želeli!

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: