Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analna elektrostimulacija

Glasilo

Mala Flo™ vaginalna in analna elektroda iz E-Stim Systems

Mala elektroda Flo™ je lepo oblikovana, visokokakovostna elektroda za vstavljanje, ki je učinkovita in udobna za spolno elektrostimulacijo. Zaradi svoje edinstvene zasnove je vsestranska elektroda za vaginalno in analno stimulacijo.

Več informacij

3786/00

na voljo

    Več informacij

    Mala elektroda Flo™ podjetja E-Stim Systems: tanka in vsestranska elektroda za spolno elektrostimulacijo.

    Mala elektroda Flo™ je lepo oblikovana, visokokakovostna elektroda za vstavljanje, ki je učinkovita in udobna za spolno elektrostimulacijo. Zaradi svoje edinstvene oblike je vsestranska elektroda za vaginalno in analno stimulacijo.

    Ergonomska oblika za še več užitka:

    Anatomsko oblikovano elektrodo je zaradi gladke površine še posebej enostavno vstaviti, njena širša podlaga pa se udobno prilega sramnim ustnicam, tako da lahko elektrostimulacijo občutimo tako od zunaj kot od znotraj. Čeprav je bila v prvi vrsti razvita za vaginalno uporabo, je elektroda Flo™ idealna tudi za analno stimulacijo.

    Naraven občutek in enostavna uporaba:

    Edinstvena za vrhunske elektrode iz E-Stim Systems so električne kontaktne površine. Nahajajo se na zgornji in spodnji strani in ne ob straneh, kar zagotavlja bolj naraven občutek med elektrostimulacijo. Frezan utor na dnu elektrode izboljša oprijem med vaginalnim ali analnim vstavljanjem in odstranjevanjem ter zagotavlja boljše rokovanje.

    Visokokakovostna izdelava in doživljenjska garancija:

    Kot pri vseh elektrodah premium iz E-Stim Systems flo™, tudi za elektrode Flo™ velja proizvajalčevo doživljenjsko jamstvo E-Stim Systemski zagotavlja dolgo življenjsko dobo in dolgoročno zadovoljstvo.

    Dimenzije:

    Dolžina: 100 mm
    Premer glave: 25 mm
    Premer osnove: 50 mm
    Vstavljiva dolžina: 90 mm
    Teža: 192 g

    Vsestranske možnosti priključitve:

    Elektroda je opremljena s 4 mm vtiči in je združljiva z nizkoprofilnimi kabli iz E-Stim Systems vendar se lahko uporablja tudi z običajnimi 4 mm kabli ali dvokablji (glej dodatno opremo). Združljiva je z vsemi običajnimi napravami za elektrostimulacijo (po potrebi z adapterji, ki jih ponujamo). To zagotavlja največjo prilagodljivost pri uporabi.

    Enostavno čiščenje in nega:

    Elektrodo lahko enostavno očistite s toplo vodo in blagim detergentom ali razpršilom VeryClean. Da elektrode ne bi poškodovali, ne smete uporabljati grobih čistilnih sredstev. Za temeljitejše čiščenje lahko elektrodo razstavite in posamezne dele očistite ločeno. Pri ponovnem sestavljanju skrbno upoštevajte navodila proizvajalca.

    Zaradi tega je analna ali vaginalna elektrostimulacija še bolj zabavna:

    Za optimalno izkušnjo uporabite naš lubrikant na vodni osnovi ESHOCK. To posebno mazivo zagotavlja enostavno analno/vaginalno vstavljanje in dobro električno prevodnost. Vsekakor se izogibajte lubrikantom na silikonski osnovi ali hibridnim lubrikantom in upoštevajte, da kondomi niso združljivi z elektrodami E-Stim Systems.

    Mala elektroda Flo™ podjetja E-Stim Systems: napreden instrument za spolno elektrostimulacijo.

    Mala elektroda Flo™ je več kot le vstavljiva elektroda; je napreden in udoben instrument za spolno elektrostimulacijo. Ne glede na to, ali gre za vaginalno ali analno uporabo, ponuja nežno in naravno izkušnjo, podprto z zanesljivostjo in kakovostjo izdelkov podjetja E-Stim Systems izdelkov.

    Več podrobnosti:

    • Mala elektroda Flo® iz E-Stim Systems
    • Vrsta: BiPolarna, za vstavljanje
    • Skupna dolžina: 100 mm
    • Dolžina za vstavljanje: 70 mm
    • Premer glave: 25 mm
    • Premer osnove: 50 mm
    • Teža: 192 g
    • Priključki: Dve 4 mm vtičnici v podstavku.
    • Za uporabo z našimi napravami za elektrostimulacijo (kot dodatki so na voljo različni priključni kabli in adapterji).
    • Z ekskluzivno doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Varnost in kakovost sta E-Stim Systems varnost in kakovost na prvem mestu.
    • Zasnovan in izdelan v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi britanskimi in evropskimi varnostnimi predpisi.
    • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe z epilepsijo, srčnim spodbujevalnikom ali medicinsko infuzijsko napravo, srčnimi obolenji ali nosečnice ter se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems so zasnovani in izdelani v skladu z najvišjimi standardi. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije.
    • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Fantastico

    Direi eccezionale, aiuta tantissimo per la dilatazione senza alcun dolore, apprezzato molto anche dal mio partner

      Ocenjevanje 

      Revolutionäre Prostata-Stimulation!

      Als Mann, der immer auf der Suche nach neuen Wegen zur Steigerung des sexuellen Genusses ist, war ich sehr gespannt auf die Analelektrode von Meo. Meine Erwartungen wurden nicht nur erfüllt, sondern weit übertroffen.

      Die Qualität der Elektrode ist hervorragend - robust, sicher und mit einer glatten Oberfläche, die eine komfortable Anwendung ermöglicht. Die eigentliche Magie beginnt jedoch, wenn die Elektrostimulation aktiviert wird. Die gezielte Stimulation meiner Prostata mit Stimulationsstrom war eine völlig neue und unglaublich intensive Erfahrung.

      Jede Impulswelle der Elektrode fühlte sich an, als würde sie meine Prostata direkt massieren, was zu einer tiefen, durchdringenden Geilheit führte, die ich so noch nie erlebt hatte. Der Orgasmus, den ich dadurch erlebte, war außergewöhnlich - intensiv, lang anhaltend und unglaublich befriedigend. Es war, als würde jede Zelle meines Körpers elektrisiert, und der Höhepunkt war mehr als nur ein körperliches Erlebnis, es war fast spirituell.

      Ich kann die Analelektrode von Meo jedem Mann empfehlen, der seine sexuellen Erfahrungen auf ein neues Niveau heben möchte. Besonders für diejenigen, die die Prostatastimulation ausprobieren wollen, ist dieses Produkt ein absolutes Muss.

      Bewertung: 5 Sterne

        Napišite svoj pregled

        Mala Flo™ vaginalna in analna elektroda iz E-Stim Systems

        Mala Flo™ vaginalna in analna elektroda iz E-Stim Systems

        Mala elektroda Flo™ je lepo oblikovana, visokokakovostna elektroda za vstavljanje, ki je učinkovita in udobna za spolno elektrostimulacijo. Zaradi svoje edinstvene zasnove je vsestranska elektroda za vaginalno in analno stimulacijo.

        Napišite svoj pregled

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: