Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analna elektrostimulacija

Glasilo

Mystim Real Deal Neal - Vibrator E-Stim

Pripravite se na popolnoma elektrizirajočo pustolovščino, saj prihaja "Real Deal Neal", e-stimulator iz Mystim, prava mojstrovina elektrosexa! Ta spolna igrača je veliko več kot le vibrator. Je vaš novi soigralec, pripravljen, da vas pripelje do spolne ekstaze in stimulira vaše najbolj intimne cone, kot jih še niste doživeli.

Več informacij

3343/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Pripravite se na popolnoma elektrizirajočo pustolovščino, saj prihaja "Real Deal Neal", e-stimulator iz Mystim, prava mojstrovina elektrosexa! Ta elektro-stimulacijska spolna igrača je veliko več kot le vibrator. Je vaš novi soigralec, pripravljen, da vas pripelje do spolne ekstaze in stimulira vaše najbolj intimne cone, kot jih še niste doživeli!!!!

     

    Poudarki:

     

    • Vibrator za e-stimulacijo z možnostjo polnjenja.
    • Za analno in vaginalno uporabo.
    • E-stimulacija in vibracija: vse v eni igrači - ni potrebna dodatna naprava za stimulacijo.
    • Izrazit želodec: objame vaše vroče točke za ciljno stimulacijo, intenzivno stimulira pri vaginalni ali analni uporabi.
    • 8 načinov vibriranja: zagotavlja veliko raznolikosti.
    • Elektrostimulacija v 5 načinih: za globoko, prijetno pulzirajoče mravljinčenje.
    • Učinkovita vadba medeničnega dna: krepi in tonizira intimne mišice.
    • Enostavna uporaba: Vse lahko udobno upravljate neposredno na igrači s pritiskom na gumb.
    • Svilnato mehak silikon: za enostavno vstavljanje in največje udobje pri razvajanju.
    • Vodoodporen: Za seks v kopeli/bazenu ali pod tušem.

     

    Naš "Real Deal Neal" je e-stimulacijski vibrator z možnostjo polnjenja, ki vam ponuja najboljše iz obeh svetov. Združuje 8 neustavljivih načinov vibriranja s 5 intenzivnimi stimulacijskimi tokovi, ki v vas prodrejo z močnim, globokim mravljinčenjem, zaradi katerega boste popolnoma brez diha in polni užitkov. A to še ni vse! Ta vsestranski vibrator E-Stim lahko uporabljate tako analno kot vaginalno, saj ima izrazit želodec, ki popolnoma objame vaše erogene cone za natančno stimulacijo. Ne glede na to, ali vibrator E-Stim uporabljate sami ali s partnerjem, je Neal vedno pripravljen, da vam omogoči nepozabno izkušnjo.

     

    Funkcije lahko preprosto upravljate neposredno na igrači s pritiskom na gumb. Izberite načine vibriranja in e-stimulacije, ki so vam najbolj všeč, in uživajte v njih posamično ali v kombinaciji. Všeč vam bo, kako svilnato mehka silikonska površina masira vaše najgloblje globine in vam daje občutek popolnega ugodja.

     

    Neal ni narejen samo za užitke v postelji! Bodite pogumni in ga vzemite pod tuš ali v kad, saj je popolnoma vodoodporen. Vaše mokre in divje igre bodo zagotovo še bolj vznemirljive! In če vam zmanjka energije, lahko Neala v trenutku napolnite s priloženim magnetnim polnilnim kablom USB.

     

    Tudi čiščenje Neala je zelo preprosto. Uporabite le vodo in blago milo ali posebno čistilo, kot je naš sprej VERYCLEAN, da bo čist in svež. Ne pozabite uporabljati le lubrikante na vodni osnovi, da zaščitite svilnato površino vibratorja e-stim, hkrati pa zagotovite gladko in udobno vstavljanje.

     

    Ste pripravljeni na pravo stvar? Potem se pogumno odločite in še danes naročite Mystim "Real Deal Neal". Navdušeni boste!

     

    Čiščenje in nega:

     

    E-Stim Sextoy je izdelan iz medicinskega platinastega silikona. Zaradi tega je zelo higieničen in ga je enostavno očistiti z vlažno krpo in blagim milom. V rednih časovnih presledkih uporabite tudi koži prijazno razkužilo, kot je VERYCLEAN (upoštevajte navodila za uporabo). Pred uporabo ali polnjenjem vibratorja počakajte, da se popolnoma posuši. Prepričajte se, da vibrator uporabljate le z lubrikanti na vodni osnovi, kot je naš gel ESHOCK, ki je bil posebej razvit za elektrostimulacijo.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Mystim Vibrator "Real Deal Neal" z elektrostimulacijo
    • Vibracija in elektrostimulacija v eni napravi
    • Posebno tih kljub dvema zmogljivima motorjema
    • 8 programov vibracij
    • 5 programov E-Stim v 10 intenzivnostih
    • 1 program za spodbujanje krvnega obtoka
    • Litij-ionska baterija
    • Dimenzije: Skupna dolžina 16,5 cm, dolžina vstavljanja 11,5 cm, največji premer 3,6 cm.
    • Vodoodporen: Za seks pod tušem ali v kadi.
    • Obseg dobave: 1 x vibrator z možnostjo polnjenja Real Deal Neal z E-Stim iz Mystim. Vključuje magnetni polnilni kabel USB.
    • Material: 100 % medicinski platinasti silikon.
    • 12 mesecev garancije
    • Navodila za uporabo v nemškem, angleškem, francoskem, italijanskem, španskem, nizozemskem in ruskem jeziku.
    • E-stim, tj. električna stimulacija, je v zadnjih letih vse bolj priljubljena. Nič čudnega: na področju genitalij je veliko živcev - veliko več kot na drugih mestih. S pravilno nastavljeno napravo za stimulacijski tok in ustreznim pripomočkom lahko vsakega od teh živcev stimulirate do ekstaze. Ta stimulacija je neškodljiva, če jo izvajate z visokokakovostnimi izdelki MEO in ne brezglavo.
    • Programi: Mystim E-Stim vibrator ima 8 programov vibriranja, 5 programov E-Stim in poseben program za vadbo medeničnega dna. Imate nadzor nad tem, ali se želite stimulirati z neprekinjenim vibriranjem ali raje z energičnimi intervali. Spodaj je kratek pregled programov. Kot pogosto v življenju pa tudi tukaj velja enako: Dokaz, da je puding pravi, je v tem, da ga poješ! Mišice medeničnega dna imajo številne pomembne naloge: Ohranjajo organe na svojem mestu, stabilizirajo trebuh in hrbet, preprečujejo neprijetnosti, kot sta šibkost mehurja ali prolaps maternice, in prispevajo k boljši drži. Dobro trenirano medenično dno ima tudi druge prednosti: boljša prekrvavitev tkiv in seveda sposobnost "stisniti" anus ali vagino z napenjanjem dobro treniranega medeničnega dna, zaradi česar ste bolj občutljivi na intimne dotike in se dokazano poveča sposobnost doživljanja orgazmov.

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    An Electrifying Ride Like No Other!

    Get ready for a shockingly pleasurable experience with Mystim's "Real Deal Neal" E-Stim Vibrator. This isn't just a toy; it's a groundbreaking journey into uncharted territories of intimate pleasure! The "Real Deal Neal" E-Stim Vibrator by Mystim is simply sensational! This dual-action marvel combines 8 enticing vibration modes with 5 electrifying stimulation levels, delivering an experience that will leave you breathless. The pronounced head targets your hot spots perfectly, whether used vaginally or anally. What's even better is the ease of use - just push a button right on the toy, and you're in control! Made with silky smooth silicone, it promises comfort and easy insertion. Plus, it's waterproof - perfect for some steamy bath time fun. Don't just take my word for it, let the "Real Deal Neal" rock your world!

      Napišite svoj pregled

      Mystim Real Deal Neal - Vibrator E-Stim

      Mystim Real Deal Neal - Vibrator E-Stim

      Pripravite se na popolnoma elektrizirajočo pustolovščino, saj prihaja "Real Deal Neal", e-stimulator iz Mystim, prava mojstrovina elektrosexa! Ta spolna igrača je veliko več kot le vibrator. Je vaš novi soigralec, pripravljen, da vas pripelje do spolne ekstaze in stimulira vaše najbolj intimne cone, kot jih še niste doživeli.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: