Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analna elektrostimulacija

Glasilo

Deviant™ - Majhna vaginalna in analna elektroda iz E-Stim Systems

Ta kompaktna elektroda je kot nalašč za vse, ki želijo izkusiti občutek ekstremne analne/vaginalne elektrostimulacije z manjšo elektrodo.

Več informacij

3788/00

na voljo

    Več informacij

    The Small Deviant™ podjetja E-Stim Systems: Kompaktna in stimulativna!

    Ta kompaktna elektroda je kot nalašč za vse, ki želijo izkusiti občutek ekstremne analne/vaginalne elektrostimulacije z manjšo elektrodo. Elektroda Small Deviant™ iz E-Stim Systems je inovativna elektroda za vstavljanje, ki združuje naše strokovno znanje na področju tehnologije e-stimulacije z ustvarjalnim dizajnom in ponuja edinstveno izkušnjo elektrostimulacije.

    Doživite čisto ekstazo z elektrodami Deviant™ podjetja E-Stim Systems:

    Elektrodi Deviant™ sta na voljo v treh velikostih in ponujata izjemno izkušnjo vaginalne ali analne elektrostimulacije Edinstvena tehnologija Ripplehead™ z žlebasto površino izboljša električno stimulacijo elektrode znotraj telesa, zato je izjemno učinkovito orodje za ekstatične orgazme. Bipolarna zasnova osredotoča električni občutek ter okrepi stimulacijo in užitek. Elektrode so narejene iz visokokakovostnih materialov, so udobne za uporabo ter obljubljajo varnost in popolno spolno zadovoljstvo. Elektrode Deviant™ so ključ do intenzivnih in dih jemajočih orgazmov, pa naj gre za stimulacijo točke G ali prostate.


    Ključne značilnosti manjše elektrode Deviant™:

    • Edinstvena oblika Ripplehead™: elektroda Deviant™ ima vzdolž glave številne grebene, ki so skrbno oblikovani za izjemno intenzivno stimulacijo med analno/vaginalno penetracijo. Žlebovi povečajo električno stimulacijo, medtem ko gladka, okrogla glava omogoča udobno analno/vaginalno vstavljanje.
    • Učinkovita zasnova bipolarne elektrode: Kombinacija prevodne glave elektrode in podlage, ki ju ločuje izoliran vrat, ustvarja zelo učinkovito bipolarno elektrodo. Ta zasnova omogoča ciljno usmerjeno in intenzivno elektrostimulacijo tako analno kot vaginalno.
    • Ergonomska in varna zasnova: Nežne krivulje izoliranega, električno neprevodnega vratu in frezani utor na bazi olajšajo analno/vaginalno vstavljanje in odstranjevanje.
    • Kakovostna izdelava: Elektroda Deviant™ je izdelana iz visoko poliranega aluminija letalske in vesoljske kakovosti s 4 mm priključnimi vtičnicami iz nerjavnega jekla in zanjo velja proizvajalčevo doživljenjsko jamstvo E-Stim Systems.
    • Elektroda Deviant™ je povezana z napravo za elektrostimulacijo prek 4 mm vtičnic, vgrajenih v podstavek. Ponujamo različne adapterje, da lahko naše elektrode priključite tudi na naprave drugih proizvajalcev.
    • Dimenzije: S premerom 38 mm in dolžino 110 mm je manjša elektroda Deviant™ idealne velikosti za udobno analno/vaginalno vstavljanje in učinkovito spolno elektrostimulacijo.


    Čiščenje in nega elektrode:

    Elektrodo Deviant™ je enostavno očistiti - preprosto jo sperite s toplo vodo in blagim čistilnim sredstvom ali uporabite VERYCLEAN razpršilo in pustite, da se posuši. Pred shranjevanjem mora biti elektroda popolnoma suha, zlasti 4 mm vtičnice.

    Za še večji užitek ob elektrostimulaciji:

    Za udobno vaginalno/analno vstavljanje in še posebej dobro električno prevodnost uporabite lubrikant na vodni osnovi, kot je ESHOCK podjetja MEO. Izogibajte se lubrikantom na osnovi silikona ali hibridnim lubrikantom in upoštevajte, da kondomi niso združljivi z elektrodami E-Stim Systems

    Mala elektroda Deviant™: nujna oprema za vse ljubitelje elektrostimulacije!

    Ne glede na to, ali šele začenjate raziskovati svet erotične elektrostimulacije ali že imate izkušnje, je mala elektroda Deviant™ odlična izbira. Elektroda združuje izjemno uporabniško udobje z odlično kakovostjo in vam ponuja elektrizirajočo izkušnjo, ki je ne boste želeli zamuditi. Odlična je za izboljšanje vaše izkušnje elektrostimulacije in za to, da vsako seanso popeljete v dih jemajoče višave užitka.

    Več podrobnosti:

    • Deviant™ - Manjša vaginalna in analna elektroda iz E-Stim Systems
    • Natančno oblikovani utori vzdolž dolge glave elektrode zagotavljajo intenzivno stimulacijo med vstavljanjem, medtem ko gladka, zaobljena glava elektrode omogoča enostavno vstavljanje tako moškim (analno) kot ženskam (vaginalno ali analno). Ko je elektroda vstavljena, številni utori zagotavljajo izjemno učinkovit električni stik - plus za dih jemajoč elektrosex.
    • Neprevodni vrat elektrode je oblikovan z nežnimi krivuljami za večje udobje, podstavek pa ima globlji utor za lažje odstranjevanje iz anusa ali vagine.
    • Kombinacija prevodne elektrodne glave in podlage, ki ju ločuje izoliran vrat elektrode, je zelo učinkovita bipolarna elektroda. Zdaj samo še dodajte čudovite funkcije ene od naših naprav za elektrostimulacijo in dobili boste osupljivo in nepogrešljivo estimsko seksi igračko.
    • Vrsta: bipolarna, za vstavljanje
    • Skupna dolžina: 110 mm
    • Dolžina za vstavljanje: 75 mm
    • Premer: 38 mm
    • Obseg/velikost: 119 mm
    • Teža: 245 g
    • Priključki: Dve 4 mm vtičnici v podstavku.
    • Za uporabo z našimi napravami za elektrostimulacijo (kot dodatki so na voljo različni priključni kabli in adapterji).
    • Z ekskluzivno doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Varnost in kakovost sta E-Stim Systems varnost in kakovost sta na prvem mestu.
    • Zasnovan in izdelan v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi britanskimi in evropskimi varnostnimi predpisi.
    • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe z epilepsijo, srčnim spodbujevalnikom ali medicinsko infuzijsko napravo, srčnimi obolenji ali nosečnice ter se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems so bile zasnovane in izdelane v skladu z najvišjimi standardi. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije.

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Consigliato

    Buono il materiale come tutti i prodotti acquistati sul vostro sito, ho apprezzato la forma...Consigliato

      Ocenjevanje 

      Beeindruckend

      Nachdem ich die Deviant Analelektrode von E-Stim Systems gekauft habe, wollte ich meine Erfahrungen teilen, da ich von diesem Produkt sehr beeindruckt bin. Die Qualität und die Leistung dieser Elektrode haben meine Erwartungen übertroffen.

      Zunächst einmal ist die Verarbeitung der Deviant Elektrode bemerkenswert. Das Material ist von hoher Qualität und fühlt sich sicher und angenehm an.

      Die Elektrostimulation an sich ist phänomenal. Die Deviant Analelektrode liefert präzise und tiefe Impulse, die eine intensivere und tiefere Stimulation ermöglichen als herkömmliche Analspielzeuge. Die Erfahrung ist unglaublich einzigartig - jede Welle des Stroms trifft genau die richtigen Punkte, was zu einer intensiven und sehr befriedigenden Stimulation führt.

      Besonders beeindruckend ist die Fähigkeit dieser Elektrode, tiefe und lang anhaltende Orgasmen zu erzeugen.

      Ich kann die Deviant Analelektrode von E-Stim Systems jedem wärmstens empfehlen, der sein sexuelles Erlebnis mit Elektrostimulation bereichern möchte. Ob Anfänger oder erfahrener Nutzer von elektrischen Sexspielzeugen, dieses Produkt ist eine ausgezeichnete Wahl.

        Ocenjevanje 

        Très bon produit

        Livraison rapide et produit de qualité.
        L’objet est très agréable et fonctionne parfaitement.
        Je recommande.

          Napišite svoj pregled

          Deviant™ - Majhna vaginalna in analna elektroda iz E-Stim Systems

          Deviant™ - Majhna vaginalna in analna elektroda iz E-Stim Systems

          Ta kompaktna elektroda je kot nalašč za vse, ki želijo izkusiti občutek ekstremne analne/vaginalne elektrostimulacije z manjšo elektrodo.

          Napišite svoj pregled

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: