Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analna elektrostimulacija

Glasilo

Deviant™ - srednje velika vaginalna in analna elektroda iz E-Stim Systems

Ta elektroda je po velikosti primerna za različne želje in je kot nalašč za tiste, ki želijo doživeti izjemne občutke med analno/vaginalno elektrostimulacijo.

Več informacij

3789/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Elektroda Medium Deviant™ iz E-Stim Systems za vrhunsko analno/vaginalno elektrostimulacijo!

    Ta elektroda je po velikosti primerna za različne želje in je kot nalašč za tiste, ki želijo doživeti ekstremne občutke med analno/vaginalno elektrostimulacijo. Elektroda Medium Deviant™ iz E-Stim Systems je inovativna elektroda za vstavljanje, ki združuje strokovno znanje tehnologije e-stimulacije z ustvarjalnim dizajnom in zagotavlja edinstveno izkušnjo elektrostimulacije.

    Doživite čisto ekstazo z elektrodami Deviant™ podjetja E-Stim Systems:

    Elektrode Deviant™ so na voljo v treh velikostih in ponujajo izjemno izkušnjo vaginalne ali analne elektrostimulacije Edinstvena tehnologija Ripplehead™ z žlebasto površino okrepi električno stimulacijo elektrode znotraj telesa, zato je izjemno učinkovito orodje za ekstatične orgazme. Bipolarna zasnova osredotoča električni občutek ter okrepi stimulacijo in užitek. Elektrode so izdelane iz visokokakovostnih materialov, so udobne za uporabo ter obljubljajo varnost in popolno spolno zadovoljstvo. Ne glede na to, ali gre za stimulacijo točke G ali prostate, so elektrode Deviant™ ključ do intenzivnih in dih jemajočih orgazmov.

    Ključne značilnosti srednje velike elektrode Deviant™:

    • Edinstvena oblika Ripplehead™: elektroda Deviant™ ima vzdolž glave številne grebene, ki so skrbno oblikovani za izjemno intenzivno stimulacijo med analno/vaginalno penetracijo. Žlebovi povečajo električno stimulacijo, medtem ko gladka, okrogla glava omogoča udobno analno/vaginalno vstavljanje.
    • Učinkovita zasnova bipolarne elektrode: Kombinacija prevodne glave elektrode in podlage, ki ju ločuje izoliran vrat, ustvarja zelo učinkovito bipolarno elektrodo. Ta zasnova omogoča ciljno usmerjeno in intenzivno elektrostimulacijo tako analno kot vaginalno.
    • Ergonomska in varna zasnova: Nežne krivulje izoliranega, električno neprevodnega vratu in frezani utor na bazi olajšajo analno/vaginalno vstavljanje in odstranjevanje.
    • Kakovostna izdelava: Elektroda Deviant™ je izdelana iz visoko poliranega aluminija letalske in vesoljske kakovosti s 4 mm priključnimi vtičnicami iz nerjavnega jekla in zanjo velja proizvajalčevo doživljenjsko jamstvo E-Stim Systems.
    • Elektroda Deviant™ je povezana z napravo za elektrostimulacijo prek 4 mm vtičnic, vgrajenih v podstavek. Ponujamo različne adapterje, da lahko naše elektrode priključite tudi na naprave drugih proizvajalcev.
    • Dimenzije: S premerom 38 mm in dolžino 128 mm je srednja elektroda Deviant™ idealne velikosti za udobno analno/vaginalno uporabo in obljublja učinkovito spolno elektrostimulacijo za izkušene uporabnike.


    Čiščenje in nega elektrod:

    Elektrode Deviant™ je enostavno očistiti - preprosto jih sperite s toplo vodo in blagim čistilnim sredstvom ali uporabite VERYCLEAN razpršilo in jih pustite, da se posušijo. Elektroda mora biti pred shranjevanjem popolnoma suha, zlasti 4 mm vtičnice.

    Za še večji užitek ob elektrostimulaciji:

    Za udobno vaginalno/analno vstavljanje in še posebej dobro električno prevodnost uporabite lubrikant na vodni osnovi, kot je ESHOCK podjetja MEO. Izogibajte se lubrikantom na osnovi silikona ali hibridnim lubrikantom in upoštevajte, da kondomi niso združljivi z elektrodami E-Stim Systems združljive.

    Srednja elektroda Deviant™: Absolutno nujen pripomoček za analno in vaginalno elektrostimulacijo!

    Ne glede na to, ali ste novinec v tej vrsti spolnih igračk ali že imate izkušnje z e-stimulacijo, elektroda Deviant™ ponuja razburljivo kombinacijo visokega udobja, kakovosti in stimulativne žlebičaste oblike, zaradi katere je dragocen dodatek k spolni elektrostimulaciji.

    Več podrobnosti:

    • Deviant™ - srednje velika vaginalna in analna elektroda iz E-Stim Systems
    • Natančno oblikovani utori vzdolž dolge glave elektrode zagotavljajo intenzivno stimulacijo med vstavljanjem, medtem ko gladka, zaobljena glava elektrode omogoča enostavno vstavljanje tako moškim (analno) kot ženskam (vaginalno ali analno). Ko je elektroda vstavljena, številni utori zagotavljajo izjemno učinkovit električni stik - plus za dih jemajoč elektrosex.
    • Neprevodni vrat elektrode je oblikovan z nežnimi krivuljami za večje udobje, podstavek pa ima globlji utor za lažje odstranjevanje iz anusa ali vagine.
    • Kombinacija prevodne elektrodne glave in podlage, ki ju ločuje izoliran vrat elektrode, je zelo učinkovita bipolarna elektroda. Zdaj samo še dodajte čudovite funkcije ene od naših naprav za elektrostimulacijo in dobili boste osupljivo in nepogrešljivo estimsko seksi igračko.
    • Vrsta: bipolarna, za vstavljanje
    • Skupna dolžina: 128 mm
    • Dolžina za vstavljanje: 110 mm
    • Premer: 38 mm
    • Obseg/velikost: 119 mm
    • Teža: 296 g
    • Priključki Dve 4 mm vtičnici v podstavku.
    • Za uporabo z našimi napravami za elektrostimulacijo (kot dodatki so na voljo različni priključni kabli in adapterji).
    • Z ekskluzivno doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Varnost in kakovost sta E-Stim Systems varnost in kakovost sta na prvem mestu.
    • Zasnovan in izdelan v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi britanskimi in evropskimi varnostnimi predpisi.
    • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe z epilepsijo, srčnim spodbujevalnikom ali medicinsko infuzijsko napravo, srčnimi obolenji ali nosečnice ter se nikoli ne sme uporabljati nad prsnim košem ali vratom. Vse naprave iz E-Stim Systems so bile zasnovane in izdelane v skladu z najvišjimi standardi. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije.

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    ottimo prodotto

    arrivato in confezione anonima con all'interno cavetto, istruzioni, e plug anal, lo provato da solo e con la mia compagna, prodotto molto bello che stimola molto bene e tiene più eretto e duraturo il pene . Molto bello quando si fà sesso e la donna lo comanda a sorpresa, ottimo godimento. La provato pure la mia compagna ed è rimasta molto soddisfatta. Facile da pulire, lo consiglio sia per single uomini e donne, che per coppie. esegue molto bene il massaggio prostatico ed un consiglio per gli uomini non seguite l'ideologia che se uno lo usa non è un uomo............

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Deviant™ - srednje velika vaginalna in analna elektroda iz E-Stim Systems

    Deviant™ - srednje velika vaginalna in analna elektroda iz E-Stim Systems

    Ta elektroda je po velikosti primerna za različne želje in je kot nalašč za tiste, ki želijo doživeti izjemne občutke med analno/vaginalno elektrostimulacijo.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: