Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analna elektrostimulacija

Glasilo

Bobble™ Electrosex Plug iz E-Stim Systems

Ste pripravljeni na erotično pustolovščino? MEO predstavlja Bobble™ Electrosex Plug iz E-Stim Systems - čudovito bipolarno elektrodo, ki elektrostimulacijo ponese v nove višave. Bobble™ s svojo sijočo, zapeljivo ukrivljeno obliko ni le paša za oči. Je moč za globoko, intenzivno stimulacijo, kot nalašč za vaginalne in analne pustolovščine.

Več informacij

3785/00

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Bobble™ Electrosex Plug od E-Stim Systems: intenzivna elektrostimulacija prostate in točke G!

    Ste pripravljeni na erotično pustolovščino? MEO predstavlja Bobble™ Electrosex Plug iz E-Stim Systems - čudovite bipolarne elektrode, ki elektrostimulacijo popelje v nove višave. Bobble™ s svojo sijočo, zapeljivo ukrivljeno obliko ni le paša za oči. Je moč za globoko, intenzivno stimulacijo, ki je kot nalašč za vaginalne in analne pustolovščine. Potopite se v svet intenzivnih užitkov in odkrijte, zakaj je Bobble™ uradna zvezda spolne elektrostimulacije!

    Ergonomska oblika za optimalno električno stimulacijo:

    Zaradi zaobljene in gladke oblike je Bobble™ enostavno vstaviti analno ali vaginalno in se prilagaja naravnim obrisom telesa, da stimulira težko dostopna področja, kot sta točka G ali prostata. Naša elektroda je vsestranska in primerna tako za vaginalno kot analno stimulacijo, kar omogoča široko paleto erotičnih elektrostimulacijskih izkušenj.

    Kakovost in garancija:

    Kot del serije elektrod premium iz E-Stim Systems bobble™ velja edinstvena doživljenjska garancija proizvajalca iz E-Stim Systems kar priča o kakovosti in dolgi življenjski dobi izdelka.

    Dimenzije:







    Elektroda je opremljena s 4 mm priključki in je združljiva z nizkoprofilnimi kabli iz E-Stim Systems vendar se lahko uporablja tudi z običajnimi 4 mm kabli ali dvokablji (glejte dodatno opremo). Združljiva je z vsemi običajnimi napravami za elektrostimulacijo (po potrebi z adapterji, ki jih ponujamo). To zagotavlja največjo prilagodljivost pri uporabi.

    Enostavno čiščenje in nega:

    Elektrodo lahko enostavno očistite s toplo vodo in blagim detergentom ali razpršilom VeryClean. Da elektrode ne bi poškodovali, ne smete uporabljati grobih čistilnih sredstev. Za temeljitejše čiščenje lahko elektrodo razstavite in posamezne dele očistite ločeno. Pri ponovnem sestavljanju skrbno upoštevajte navodila proizvajalca.

    Zaradi tega je analna ali vaginalna elektrostimulacija še bolj zabavna:

    Za optimalno izkušnjo uporabite naš lubrikant na vodni osnovi ESHOCK. To posebno mazivo zagotavlja enostavno analno/vaginalno vstavljanje in dobro električno prevodnost. Vsekakor se izogibajte lubrikantom na osnovi silikona ali hibridnim lubrikantom in upoštevajte, da kondomi niso združljivi z elektrodami E-Stim Systems.

    The Bobble™ Electrosex Plug podjetja E-Stim Systems: potovanje v globine telesa!

    The Bobble™ Electrosex Plug je prva izbira za vse, ki iščejo globinsko elektrostimulacijo, od nežne do zelo intenzivne. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen uporabnik, Bobble™ ponuja edinstveno in dih jemajočo izkušnjo, ki zagotavlja udobje in zelo intenzivno analno/vaginalno elektrostimulacijo.

    Več podrobnosti:

    • Bobble™ electrosex plug iz E-Stim Systems
    • Vtič Bobble™ je opremljen z robustnimi 4 mm vtičnicami v podstavku. Če razmišljate o daljši uporabi, npr. 24 ur na dan, 7 dni v tednu, vam priporočamo naše nizkoprofilne kable, saj so udobnejši in omogočajo diskretno uporabo naprave Bobble™ pod spodnjim perilom.
    • Tip: BiPolar, za vstavljanje
    • Skupna dolžina: 99 mm
    • Največja dolžina za vstavljanje: 70 mm
    • Premer: 37,5 mm
    • Teža: 222 g
    • Priključki: Dve 4 mm vtičnici v podstavku.
    • Za uporabo z našimi napravami za elektrostimulacijo (različni priključni kabli in adapterji so na voljo kot dodatna oprema).
    • Z ekskluzivno doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Varnost in kakovost sta E-Stim Systems varnost in kakovost na prvem mestu.
    • Zasnovan in izdelan v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi britanskimi in evropskimi varnostnimi predpisi.
    • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe z epilepsijo, srčnim spodbujevalnikom ali medicinsko infuzijsko napravo, srčnimi obolenji ali nosečnice ter se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems so bile zasnovane in izdelane v skladu z najvišjimi standardi. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije.
    • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Geiles Vergnügen

    Ich habe kürzlich den BobbleElectrosex Plug von E-Stim Systems bei MEO gekauft und muss sagen, dass ich absolut beeindruckt bin. Dieses Ding hat meine Erwartungen in Bezug auf Elektrostimulation bei weitem übertroffen. Zunächst möchte ich die hervorragende Qualität und Verarbeitung des Plugs hervorheben. Das Material fühlt sich sicher und angenehm an und die glatte Oberfläche sorgt für eine komfortable Benutzung. Das eigentliche Highlight ist jedoch die Elektrostimulation. Der BobbleElectrosex Plug bietet eine tiefe und intensive Stimulation, wie ich sie noch nie erlebt habe. Durch die einstellbaren Impulse kann ich die Intensität genau auf meine Vorlieben abstimmen, was zu einem sehr geilen Erlebnis führt. Die Stimulation meines Inneren mit dem Plug ist sensationell. Jede elektrische Welle erzeugt ein unglaublich stimulierendes Gefühl, das sich deutlich von herkömmlichen Sexspielzeugen unterscheidet. Besonders die Stimulation der Prostata ist hervorragend und führt zu extremen und lang anhaltenden Höhepunkten. Ich kann den BobbleElectrosex Plug von E-Stim Systems jedem Mann und jeder Frau nur empfehlen!

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Surprenant

    Objet Très surprenant !! Sensation Garantie - qualité surprenante je ne m’attendais pas à ça !! Je recommande vivement !!

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Bobble™ Electrosex Plug iz E-Stim Systems

    Bobble™ Electrosex Plug iz E-Stim Systems

    Ste pripravljeni na erotično pustolovščino? MEO predstavlja Bobble™ Electrosex Plug iz E-Stim Systems - čudovito bipolarno elektrodo, ki elektrostimulacijo ponese v nove višave. Bobble™ s svojo sijočo, zapeljivo ukrivljeno obliko ni le paša za oči. Je moč za globoko, intenzivno stimulacijo, kot nalašč za vaginalne in analne pustolovščine.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: