Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analna elektrostimulacija

Glasilo

Deviant™ - Velika vaginalna in analna elektroda iz E-Stim Systems

Velika elektroda Deviant™ je višji razred elektrod podjetja E-Stim Systems in predstavlja popolno kombinacijo tehnološkega znanja in ustvarjalnega oblikovanja. Ta elektroda zagotavlja polno intenzivnost za analno in vaginalno elektrostimulacijo v velikosti, ki navdušuje in prepriča.

Več informacij

3790/00

179,90 €


-20,00 €

159,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Velika elektroda Deviant™ podjetja E-Stim Systems: vrhunec analne in vaginalne elektrostimulacije!

    Velika elektroda Deviant™ je višji razred elektrod podjetja E-Stim Systems E-Stim Systems in predstavlja popolno kombinacijo tehnološkega strokovnega znanja in ustvarjalnega oblikovanja. Ta elektroda zagotavlja popolno intenzivnost za analno in vaginalno elektrostimulacijo v velikosti, ki navduši in prepriča.

    Doživite čisto ekstazo z elektrodami Deviant™ podjetja E-Stim Systems:

    Elektrode Deviant™ so na voljo v treh velikostih in ponujajo izjemno izkušnjo vaginalne ali analne elektrostimulacije Edinstvena tehnologija Ripplehead™ z žlebasto površino okrepi električno stimulacijo elektrode znotraj telesa in jo naredi za izjemno učinkovit instrument za ekstatične orgazme. Bipolarna zasnova osredotoča električni občutek ter okrepi stimulacijo in užitek. Elektrode so izdelane iz visokokakovostnih materialov, so udobne za uporabo ter obljubljajo varnost in popolno spolno zadovoljstvo. Ne glede na to, ali gre za stimulacijo točke G ali prostate, so elektrode Deviant™ ključ do intenzivnih in dih jemajočih orgazmov.

    Ključne značilnosti velike elektrode Deviant™:

    • Edinstvena oblika Ripplehead™: elektroda Deviant™ ima po glavi številne grebene, ki so skrbno oblikovani za izjemno intenzivno stimulacijo med analno/vaginalno penetracijo. Žlebovi povečajo električno stimulacijo, medtem ko gladka, okrogla glava omogoča udobno analno/vaginalno vstavljanje.
    • Učinkovita zasnova bipolarne elektrode: Kombinacija prevodne glave elektrode in podlage, ki ju ločuje izoliran vrat, ustvarja zelo učinkovito bipolarno elektrodo. Ta zasnova omogoča ciljno usmerjeno in intenzivno elektrostimulacijo tako analno kot vaginalno.
    • Ergonomska in varna zasnova: Nežne krivulje izoliranega, električno neprevodnega vratu in frezani utor na bazi olajšajo analno/vaginalno vstavljanje in odstranjevanje.
    • Kakovostna izdelava: Elektroda Deviant™ je izdelana iz visoko poliranega aluminija letalske in vesoljske kakovosti s 4 mm priključnimi vtičnicami iz nerjavnega jekla in zanjo velja proizvajalčevo doživljenjsko jamstvo E-Stim Systems.
    • Elektroda Deviant™ je povezana z napravo za elektrostimulacijo prek 4 mm vtičnic, vgrajenih v podstavek. Ponujamo različne adapterje, da lahko naše elektrode priključite tudi na naprave drugih proizvajalcev.
    • Dimenzije: S premerom 50 mm in dolžino 148 mm je velika elektroda Deviant™ idealna velikost za vse, ki želijo med analno ali vaginalno elektrostimulacijo doživeti intenzivnejši občutek.


    Čiščenje in nega elektrode:

    Elektrodo Deviant™ je enostavno očistiti - preprosto jo sperite s toplo vodo in blagim detergentom ali uporabite VERYCLEAN razpršilo in pustite, da se posuši. Pred shranjevanjem mora biti elektroda popolnoma suha, zlasti 4 mm vtičnice.

    Za še večji užitek ob elektrostimulaciji:

    Za udobno vaginalno/analno vstavljanje in še posebej dobro električno prevodnost uporabite lubrikant na vodni osnovi, kot je ESHOCK podjetja MEO. Izogibajte se lubrikantom na osnovi silikona ali hibridnim lubrikantom in upoštevajte, da kondomi niso združljivi z elektrodami E-Stim Systems

    Velika elektroda Deviant™: drzna izbira za vse, ki obožujejo spolno elektrostimulacijo!

    Velika elektroda Deviant™ je odlična izbira za vse, ki želijo intenzivne in zadovoljujoče izkušnje z elektrostimulacijo. Ne glede na to, ali iščete nove občutke ali pa želite v kontekstu BDSM dvigniti elektrosex na naslednjo raven, vam velika elektroda Deviant™ ponuja elektrizirajoče potovanje v analne ali vaginalne globine, ki vas bo navdušilo.

    Več podrobnosti:

    • Deviant™ - Velika vaginalna in analna elektroda iz E-Stim Systems
    • Natančno oblikovani utori vzdolž dolge glave elektrode zagotavljajo intenzivno stimulacijo med vstavljanjem, medtem ko gladka, zaobljena glava elektrode omogoča enostavno vstavljanje tako moškim (analno) kot ženskam (vaginalno ali analno). Ko je elektroda vstavljena, številni utori zagotavljajo izjemno učinkovit električni stik - plus za dih jemajoč elektrosex.
    • Neprevodni vrat elektrode je oblikovan z nežnimi krivuljami za večje udobje, podstavek pa ima globlji utor za lažje odstranjevanje iz anusa ali vagine.
    • Kombinacija prevodne elektrodne glave in podlage, ki ju ločuje izoliran vrat elektrode, daje zelo učinkovito bipolarno elektrodo. Zdaj samo še dodajte čudovite funkcije ene od naših naprav za elektrostimulacijo in dobili boste osupljivo in nepogrešljivo estimsko seksi igračko.
    • Vrsta: bipolarna, za vstavljanje
    • Skupna dolžina: 150 mm
    • Dolžina za vstavljanje: 115 mm
    • Premer: 50 mm
    • Obod: 157 mm
    • Teža: 658 g
    • Priključki Dve 4 mm vtičnici v podstavku.
    • Za uporabo z našimi napravami za elektrostimulacijo (različni priključni kabli in adapterji so na voljo kot dodatna oprema).
    • Z ekskluzivno doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Varnost in kakovost sta E-Stim Systems varnost in kakovost sta na prvem mestu.
    • Zasnovan in izdelan v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi britanskimi in evropskimi varnostnimi predpisi.
    • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe z epilepsijo, srčnim spodbujevalnikom ali medicinsko infuzijsko napravo, srčnimi obolenji ali nosečnice ter se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems so bile zasnovane in izdelane v skladu z najvišjimi standardi. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije.
    • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Große Wirkung

    Als ich den Deviant Plug in der Hand hielt, dachte ich, dass er zu groß ist und daher habe ich nicht viel von ihm erwartet. Aber schon bei der ersten Anwendung wurde ich eines Besseren belehrt. Estim funktioniert unglaublich gut und bringt mich schon nach wenigen Augenblicken zum Mörder-Orgasmus. Toll ist auch die einstellbare Intensität aller Funktionen über das Estim-Gerät.

      Napišite svoj pregled

      Deviant™ - Velika vaginalna in analna elektroda iz E-Stim Systems

      Deviant™ - Velika vaginalna in analna elektroda iz E-Stim Systems

      Velika elektroda Deviant™ je višji razred elektrod podjetja E-Stim Systems in predstavlja popolno kombinacijo tehnološkega znanja in ustvarjalnega oblikovanja. Ta elektroda zagotavlja polno intenzivnost za analno in vaginalno elektrostimulacijo v velikosti, ki navdušuje in prepriča.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: