Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analna elektrostimulacija

Glasilo

Velika Magnum™ elektroda iz E-Stim Systems

Velika elektroda Magnum™ iz E-Stim Systems je prava mojstrovina elektrostimulacije, ki ponuja neprekosljiv užitek tako za vaginalno kot analno uporabo. Natančno izdelana elektroda z edinstveno obliko ni le enostavna za vstavljanje, temveč zagotavlja tudi intenzivno in globoko zadovoljujočo izkušnjo.

Več informacij

3800/00

na voljo

    Več informacij

    Velika elektroda Magnum™ podjetja E-Stim Systems: vrhunska vaginalna in analna elektrostimulacija.

    Velika elektroda Magnum™ podjetja E-Stim Systems je prava mojstrovina elektrostimulacije, ki ponuja neprekosljiv užitek tako pri vaginalni kot analni uporabi. Natančno izdelana elektroda z edinstveno obliko ni le enostavna za vstavljanje, temveč zagotavlja tudi intenzivno in globoko zadovoljujočo izkušnjo. Velika Magnum™ ima eleganten satenast zaključek, ki je zaščitni znak E-Stim Systemski pomeni kakovost in eleganten dizajn.

    S premerom 50 mm in dolžino 167 mm je ta elektroda največji model v seriji Magnum™ iz E-Stim Systems. Inovativna zasnova z električno prevodnimi kontakti na zgornji in spodnji strani namesto ob straneh zagotavlja odličen stik s telesom in še bolj naraven občutek med erotično elektrostimulacijo.

    Zasnova in uporaba:

    Ta velika elektroda je izdelana iz materialov, primernih za letalsko industrijo, in je posebej trpežna, za temeljito čiščenje pa jo je mogoče celo razstaviti. Podnožje ima izrezan utor, ki olajša analno/vaginalno vstavljanje in odstranjevanje.

    Elektroda Magnum™ ima na podnožju dve 4 mm vtičnici in zanjo velja doživljenjska garancija proizvajalca E-Stim Systems. Z veliko težo 644 gramov ta elektroda ponuja močno in zadovoljivo izkušnjo elektrostimulacije.

    Čiščenje in nega:

    Za čiščenje elektrode jo lahko preprosto očistite s toplo vodo in blagim detergentom ali z našim pršilom VERYCLEAN. Preden elektrodo shranite, počakajte, da se popolnoma posuši. Za še boljšo izkušnjo uporabite lubrikant na vodni osnovi ESHOCK, ki zagotavlja enostavno vstavljanje in optimalno električno prevodnost. Upoštevajte, da silikonski ali hibridni lubrikanti niso priporočljivi, kondomi pa s to elektrodo niso združljivi.

    Doživljenjska garancija:

    Kot vse vrhunske elektrode iz E-Stim Systems velikih Magnum™ tudi za te elektrode velja doživljenjska garancija proizvajalca. Ta elektroda je kot nalašč za vse, ki želijo izboljšati svojo izkušnjo elektrostimulacije z izdelkom, ki nudi več užitka in več udobja med uporabo.

    Več podrobnosti:

    • Velike elektrode Magnum™ iz E-Stim Systems
    • Vrsta: BiPolarna, za vstavljanje
    • Skupna dolžina: 167 mm
    • Dolžina za vstavljanje: 135 mm
    • Največji premer: 50 mm
    • Obod: 157 mm
    • Teža: 644 g
    • Priključki: 2 x 4 mm vtičnice v podstavku.
    • Za uporabo z našimi napravami za elektrostimulacijo (kot dodatki so na voljo različni priključni kabli in adapterji).
    • Z ekskluzivno doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Varnost in kakovost sta E-Stim Systems varnost in kakovost na prvem mestu.
    • Zasnovan in izdelan v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi britanskimi in evropskimi varnostnimi predpisi.
    • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe z epilepsijo, srčnim spodbujevalnikom ali medicinsko infuzijsko napravo, srčnimi obolenji ali nosečnice ter se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems so zasnovani in izdelani v skladu z najvišjimi standardi. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije.
    • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Positive Überraschung

    Ich war mir zuerst nicht sicher, ob ich das Produkt von MEO kaufen sollte, wegen der Elektrostimulation, die für mich neu war. Ich habe es dann aber doch ausprobiert und war positiv überrascht, dass es doch geiler ist als erwartet. Ich benutze die Elektrode übrigens mit dem E-Stim Gerät Sexbox von MEO.

      Ocenjevanje 

      magnum

      rien a redire, conforme a la description et au prix tres competitif , rien a redire au niveau qualité, facile d'utilisation

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Funziona benissimo

      Funziona benissimo

        Ocenjevanje 

        This is a must have

        Unbelievable!!!!. I am enjoying the ass pounding sensations that this product delivers. One of the best investments I've made to date for the E-Stim. It would be nice to have a bigger base to keep it from being pulled in and I would truely love to see one longer and thicker. The larger toy looses its contact once my ass has been streched in preparation for some full on anal activities

          Napišite svoj pregled

          Velika Magnum™ elektroda iz E-Stim Systems

          Velika Magnum™ elektroda iz E-Stim Systems

          Velika elektroda Magnum™ iz E-Stim Systems je prava mojstrovina elektrostimulacije, ki ponuja neprekosljiv užitek tako za vaginalno kot analno uporabo. Natančno izdelana elektroda z edinstveno obliko ni le enostavna za vstavljanje, temveč zagotavlja tudi intenzivno in globoko zadovoljujočo izkušnjo.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: