Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analna elektrostimulacija

Glasilo

Srednja Magnum™ Elektroda iz E-Stim Systems

Srednje velika elektroda Magnum™, ki je del ekskluzivne družine Magnum™ iz E-Stim Systemsje bipolarna elektroda za vstavljanje, zasnovana za globoko zadovoljujočo analno/vaginalno elektrostimulacijo.

Več informacij

3799/00

na voljo

    Več informacij

    Srednje velika elektroda Magnum™ podjetja E-Stim Systems: več užitka in udobja med erotično elektrostimulacijo!

    Srednje velika elektroda Magnum™, del ekskluzivne družine Magnum™ podjetja E-Stim Systems E-Stim Systemsje izjemna bipolarna elektroda za vstavljanje, zasnovana za edinstveno izkušnjo analne/vaginalne elektrostimulacije. Izdelana je iz visokokakovostne, trdne letalske in vesoljske aluminijeve zlitine in je namenjena vsem, ki želijo svojo izkušnjo elektrosexa dvigniti na višjo raven.

    Doživite popolno vznemirjenje z elektrodo Magnum™ podjetja E-Stim Systems!

    The innovative Magnum™ electrode from E-Stim Systemski je bila razvita za analno in vaginalno elektrostimulacijo, lahko uresničite svoje najbolj drzne fantazije. Elektroda je izdelana iz visokokakovostnega letalskega aluminija in ponuja intenzivno, a prijetno izkušnjo, ki je idealna za vse, ki želijo poglobiti svoje izkušnje z elektrostimulacijo.

    Kaj je tako posebnega pri tej elektrodi?

    • Popolna velikost za intenzivne užitke: S svojo srednjo velikostjo Magnum™ zagotavlja izpolnjujoč občutek, ne da bi bila prevelika, zato je primerna za širok krog uporabnikov.
    • Edinstvena zasnova: Posebna zasnova zagotavlja gladko vstavljanje v nožnico/anal in prijetno udobje, zaradi česar je vsaka seansa ocenjevanja fantastično doživetje.
    • Vsestranski: Elektroda je primerna za vaginalno ali analno elektrostimulacijo Magnum™ Elektroda prilagodi vsem željam in zagotavlja globoke, pulzirajoče občutke.


    Dimenzije in tehnični podatki:

    Srednje velika Magnum™ E-Stim Systems je bipolarna elektroda, ki je primerna tako za vaginalno kot analno elektrostimulacijo. Ta elektroda je dolga 135 mm, kar omogoča globljo in intenzivnejšo elektrostimulacijo, in ima dolžino za vstavljanje 110 mm, kar zagotavlja optimalno penetracijo in udobje med uporabo. Z največjim premerom 38 mm je ta elektroda idealna izbira za tiste, ki želijo intenzivnejše občutke, ki so hkrati stimulativni in enostavni za uporabo glede na dimenzije. S težo 331 g naša elektroda ponuja popolno ravnovesje med močjo in obvladljivostjo za dobro nadzorovano uporabo. Elektroda je na dnu opremljena z dvema 4 mm vtičnicama, ki sta združljivi s številnimi elektrostimulacijskimi napravami in omogočata vsestransko in prilagodljivo izkušnjo elektrostimulacije.

    Oblika in uporaba:

    Srednje velika elektroda Magnum™ ima "balistično ukrivljenost", ki omogoča lahkotno vstavljanje in udobno uporabo tako za analno kot vaginalno elektrostimulacijo. Satenast zaključek ne zagotavlja le razkošnega videza, temveč tudi izboljša splošno čutno izkušnjo. Ta elektroda je kot nalašč za vse, ki že imajo izkušnje z manjšimi elektrodami in želijo doživeti intenzivnejšo in globljo elektrostimulacijo.

    Nega in čiščenje:

    To elektrodo je zelo enostavno negovati. Enostavno jo operite s toplo vodo in blagim detergentom ali uporabite VERYCLEAN pršilo, pred shranjevanjem pa se prepričajte, da je elektroda, vključno z vtičnicami, popolnoma suha. Za čim boljšo izkušnjo elektrostimulacije uporabite lubrikant na vodni osnovi, kot je naš ESHOCK. Omogoča lažje vstavljanje elektrode in izboljša električno prevodnost. Upoštevajte, da se je treba izogibati lubrikantom na osnovi silikona ali hibridov in da kondomi niso združljivi z elektrodami iz E-Stim Systems elektrod.

    Doživljenjska garancija:

    Kot vse vrhunske elektrode iz E-Stim Systems Magnum™ ima elektrode doživljenjsko garancijo. Magnum™ Elektrode so kot nalašč za vse, ki želijo izboljšati svojo izkušnjo elektrostimulacije z izdelkom, ki obljublja več užitka in več spolnega zadovoljstva.

    Več podrobnosti:

    • Srednje Magnum™ Elektrode iz E-Stim Systems
    • Vrsta: BiPolarna, za vstavljanje
    • Skupna dolžina: 135 mm
    • Dolžina za vstavljanje: 110 mm
    • Največji premer: 38 mm
    • Obod/velikost: 116 mm
    • Teža: 331 g
    • Priključki: 2 x 4 mm vtičnice v podstavku.
    • Za uporabo z našimi napravami za elektrostimulacijo (kot dodatki so na voljo različni priključni kabli in adapterji).
    • Z ekskluzivno doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Varnost in kakovost sta E-Stim Systems varnost in kakovost na prvem mestu.
    • Zasnovan in izdelan v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi britanskimi in evropskimi varnostnimi predpisi.
    • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe z epilepsijo, srčnim spodbujevalnikom ali medicinsko infuzijsko napravo, srčnimi obolenji ali nosečnice ter se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems so zasnovani in izdelani v skladu z najvišjimi standardi. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije.
    • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Stromübertragung gut

    Die Elektrode ist aufgrund ihrer Größe (ca. 4 cm Durchmesser) gut einzuführen. Stromübertragung gut, mit Kontaktgel Eshock noch viel besser. Angemessener Preis, schnelle Lieferung, die Beantwortung von Fragen funktioniert bei MEO immer einwandfrei - schnell und hilfreich. Eindeutige Empfehlung wenn man harte Orgasmen erleben will.

      Ocenjevanje 

      Amazing

      My boyfriend and I have both enjoyed it beyond measure. I highly recommend it as either of you can have a handsfree orgasm or better yet, use it on each other for ultimate pleasures.

        Napišite svoj pregled

        Srednja Magnum™ Elektroda iz E-Stim Systems

        Srednja Magnum™ Elektroda iz E-Stim Systems

        Srednje velika elektroda Magnum™, ki je del ekskluzivne družine Magnum™ iz E-Stim Systemsje bipolarna elektroda za vstavljanje, zasnovana za globoko zadovoljujočo analno/vaginalno elektrostimulacijo.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: