Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analna elektrostimulacija

Glasilo

Velika elektroda Torpedo™ iz E-Stim Systems

Za tiste, ki želijo med elektrostimulacijo močnejši občutek penetracije, je na voljo velika elektroda Torpedo™ iz E-Stim Systems je prvovrstna izbira. Zaradi svoje zasnove in funkcionalnosti je ta elektroda ena naših najbolje prodajanih za analno in vaginalno elektrostimulacijo.

Več informacij

3795/00

na voljo

    Več informacij

    Velika elektroda Torpedo™: močna in učinkovita bipolarna elektroda podjetja E-Stim Systems!

    Velika elektroda Torpedo™ podjetja E-Stim Systems je prva izbira za vse, ki si med elektrostimulacijo želijo močnejši občutek penetracije E-Stim Systems je prvovrstna izbira. Zaradi svoje zasnove in funkcionalnosti je ta elektroda ena od naših najbolje prodajanih za analno in vaginalno elektrostimulacijo.

    Analna in vaginalna elektrostimulacija sta praksi, ki sodita na področje spolne elektrostimulacije in nudita edinstvene občutke, ki jih običajne spolne igrače ne morejo zagotoviti. Poseben čar je v neposredni stimulaciji živčnih končičev z nadzorovanimi električnimi signali, ki vodijo do intenzivnega vzburjenja in edinstvenih orgazmičnih doživetij. Kar zadeva analno in vaginalno uporabo, so ti predeli opremljeni s številnimi občutljivimi živčnimi končiči, zato so izjemno občutljivi na elektrostimulacijo. Elektroda Torpedo™ lahko ustvarja širok razpon občutkov, od rahlega mravljinčenja do močne pulzacije, in jo je mogoče prilagoditi osebnim željam prek priključene naprave za elektrostimulacijo.

    Glavne značilnosti velike elektrode Torpedo™:

    • Velika elektroda Torpedo™ je bipolarna elektroda, ki jo je mogoče vstaviti in ki zagotavlja uravnoteženo in učinkovito stimulacijo tako od znotraj kot od zunaj.
    • Gladka in zaobljena glava: Gladka in zaobljena glava omogoča udobno analno/vaginalno vstavljanje, zato je primerna tako za začetnike kot za izkušene uporabnike.
    • Enostavno rokovanje: Podstavek Torpedo™ Podnožje elektrode ima izrezan utor, ki olajša analno/vaginalno vstavljanje in odstranjevanje.
    • Visokokakovostni materiali in izdelava: Velika elektroda Torpedo™ je izdelana iz materialov, ki so primerni za uporabo v letalstvu, je trpežna in jo je mogoče razstaviti za čiščenje. Elektroda ima doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Naraven občutek in odličen električni stik: Električni kontakti na zgornjem in spodnjem delu elektrode zagotavljajo odličen stik s kožo in boljšo spolno stimulacijo kot pri drugih elektrodah.


    Dimenzije in tehnični podatki:

    Velika elektroda Torpedo™ iz E-Stim Systems je bipolarna elektroda za vstavljanje, zasnovana za dih jemajočo izkušnjo elektrostimulacije. S skupno dolžino 135 mm in dolžino za vstavljanje 115 mm je primerna za moške in ženske, ki si med elektrostimulacijo želijo čim večje penetracije. Premer elektrode je 50 mm, kar zagotavlja izpolnjujoč občutek, njen obseg pa je 157 mm, kar zagotavlja močno prisotnost vstavljene elektrode. Elektroda Torpedo™ tehta 555 gramov in zagotavlja izrazit občutek. Za električno povezavo ima velika elektroda Torpedo v spodnjem delu dve 4 mm vtičnici, na kateri lahko priključite različne naprave za elektrostimulacijo (po potrebi uporabite naše adapterje). Zaradi te kombinacije lastnosti je velika elektroda Torpedo™ popolna izbira za ljubitelje spolne elektrostimulacije.

    Čiščenje in nega:

    Čiščenje je enostavno: elektrodo očistite s toplo vodo in blagim detergentom ali z razpršilom VERYCLEAN in jo nato obrišite do suhega. Elektroda, vključno z vtičnicami, mora biti pred shranjevanjem popolnoma suha.

    To je najbolj zabaven način uporabe elektrode Torpedo™:

    Za odlično izkušnjo elektrostimulacije priporočamo uporabo našega lubrikanta na vodni osnovi ESHOCK, ki olajša analno/vaginalno vstavljanje elektrode in zagotavlja optimalno električno prevodnost. Ne uporabljajte silikonskih ali hibridnih lubrikantov in upoštevajte, da kondomi niso združljivi z elektrodami iz E-Stim Systems elektrodami.

    Velika elektroda Torpedo™: prva izbira za vaginalno in analno elektrostimulacijo!

    Velika elektroda Torpedo™ Torpedo™ ponuja impresivno in zadovoljivo izkušnjo za ljubitelje spolne elektrostimulacije. Zaradi precejšnje velikosti v kombinaciji s prefinjeno zasnovo in visokokakovostnimi materiali je ta elektroda idealna izbira za vse, ki želijo še intenzivneje izkusiti vaginalno/analno elektrostimulacijo.

    Več podrobnosti:

    • Velike elektrode Torpedo™ iz E-Stim Systems
    • Tip: BiPolarna, za vstavljanje
    • Skupna dolžina: 135 mm
    • Dolžina za vstavljanje: 115 mm
    • Premer: 50 mm
    • Obod/velikost: 157 mm
    • Teža: 555 g
    • Priključki: 2 x 4 mm vtičnice v podstavku.
    • Za uporabo z našimi napravami za elektrostimulacijo (različni priključni kabli in adapterji so na voljo kot dodatna oprema).
    • Z ekskluzivno doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Varnost in kakovost sta E-Stim Systems varnost in kakovost na prvem mestu.
    • Zasnovan in izdelan v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi britanskimi in evropskimi varnostnimi predpisi.
    • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe z epilepsijo, srčnim spodbujevalnikom ali medicinsko infuzijsko napravo, srčnimi obolenji ali nosečnice ter se nikoli ne sme uporabljati nad prsnim košem ali vratom. Vse naprave iz E-Stim Systems so bile zasnovane in izdelane v skladu z najvišjimi standardi. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije.
    • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Buon prodotto ma non per i principianti

    Lo consiglierei solo a chi fa già pratica con l’anale, per esempio per me è risultato troppo grande all’inizio e provavo un po’ di dolore nell’inserimento, perciò ho optato per qualcosa di più piccolo ed il problema non si è più presentato. Suggerisco inoltre, se si decide di usarlo, di abbondare di lubrificante specifico.

      Ocenjevanje 

      Sehr gute Qualität und guter Preis

      Sehr gute Qualität und guter Preis - schnelle Lieferung und unkomplizierte Abwicklung. Sehr angenehm zum tragen selbst Tagelang (24/7) hinweg. Ich empfehle dazu das Flachkabel was auch hier bei MEO angeboten wird.

        Ocenjevanje 

        Awesome

        Great addition to our toy collection. My girl and I both use it. Looking for a larger on now!!

          Napišite svoj pregled

          Velika elektroda Torpedo™ iz E-Stim Systems

          Velika elektroda Torpedo™ iz E-Stim Systems

          Za tiste, ki želijo med elektrostimulacijo močnejši občutek penetracije, je na voljo velika elektroda Torpedo™ iz E-Stim Systems je prvovrstna izbira. Zaradi svoje zasnove in funkcionalnosti je ta elektroda ena naših najbolje prodajanih za analno in vaginalno elektrostimulacijo.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: