Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Varni pasovi čistosti

Glasilo

NoPacha™ Eternal Lock Pas čistosti - izvirnik

NoPacha™ Eternal Lock Je vrhunski izdelek za dolgotrajno nedotakljivost in je ena vodilnih rešitev na tem področju na svetu. S svojimi izjemnimi lastnostmi na področju varnosti, udobja in estetike je bil posebej razvit za večmesečno uporabo - brez kompromisov glede udobja ali higiene.

Več informacij

3829/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    NoPacha™ Eternal Lock Je vrhunski izdelek za dolgotrajno nedotakljivost in je ena vodilnih rešitev na tem področju na svetu. S svojimi izjemnimi lastnostmi na področju varnosti, udobja in estetike je bil posebej razvit za večmesečno uporabo - brez kompromisov pri udobju ali higieni.

    NoPacha™ Eternal Lock

    Posebna lastnost pasu NoPacha™ Eternal Lock Je nastavljiv obroček za penis, katerega premer je mogoče nastaviti od 32 mm do 50 mm. Varno je pritrjen s posebnim zatičem za pritisk in ga je mogoče odpreti le z ustreznim ključem. Pas čistosti ima stranske prezračevalne reže vzdolž gredi penisa, dodatne prezračevalne odprtine in režo v predelu spolovila za optimalno higieno, udobje pri nošenju in možnost uriniranja z nameščenim pasom čistosti.

    S svojim anatomsko idealnim prileganjem in težo le 265 gramov je pas čistosti NoPacha™ Eternal Lock Iz visokokakovostne kromirane kovine postavlja nove standarde kakovosti in oblikovanja. Petelinji obroč in kletka sta trdno pritrjena drug na drugega in enostavna za uporabo, kar zagotavlja udobno in varno prileganje.

    The NoPacha™ Eternal Lock je zgled za tradicionalno nemško blagovno znamko NoPacha in kaže njeno najboljšo plat: kovinski pas čistosti, ki ne navdušuje le s svojo funkcionalnostjo, temveč tudi z estetsko prijetnim dizajnom.

    Zaradi svoje prefinjene konstrukcije je NoPacha™ Eternal Lock Ni treba odstraniti za čiščenje. Enostavno se tuširajte z zapitim pasom čistosti, temeljito sperite in pustite, da se temeljito posuši. Ko pasu čistosti ne nosite, priporočamo temeljito čiščenje z našim pršilom INSTACLEAN, da zagotovite maksimalno higieno. Za nego penisa med nošenjem pasu čistosti vam ponujamo naš gel PlowBoy Gel. Obogaten z vitaminom D in aloe vero zagotavlja nežno nego in optimalno oskrbo kože.

    Več informacij:

    • NoPacha™: pas čistosti Eternal Lock
    • Dimenzije: Notranji premer kletke za penis 35 mm in 43 mm, zunanji premer 40 mm in 48 mm. Notranja dolžina kletke za penis 69 mm. Skupna dolžina 92 mm, nastavljiv notranji premer obroča za penis od 32 do 50 mm.
    • Teža: približno 265 gramov
    • Material: visokokakovostna kovina, kromirana površina.
    • Pas čistosti NoPacha™ Eternal Lock ni le visokokakovosten pripomoček za čistost, temveč tudi estetski dodatek, ki nagovarja čute in spodbuja domišljijo.
    • Zaradi domiselne zasnove je kletka idealen spremljevalec za igranje vlog, kjer sta v ospredju moč in podrejenost. Služi kot porok moške čistosti in je simbol predanosti partnerki. Uporabniki NoPacha™ Eternal Lock se znajdejo v svetu, v katerem se odpovedo nadzoru in omejijo poželenje - čutni izziv, ki lahko okrepi čustveno vez med partnerjema.
    • V praksi pas ponuja popolno ravnovesje med strogostjo in udobjem zaradi natančnih možnosti prilagajanja in robustne, a anatomske oblike. NoPacha™ Eternal Lock je vsestransko uporaben tako doma kot na dogodkih skupnosti BDSM, kjer pritegne pozornost in postane točka pogovora.
    • Scenariji čednosti doživijo novo dimenzijo estetike z NoPacha™ Eternal Lock doda novo dimenzijo estetike in varnosti. Ne glede na to, ali gre za kratkoročne scenarije ali za del dolgoročne igre moči, je bil ta pas čistosti razvit za izpolnjevanje zahtev zahtevnih ljubiteljev BDSM. Z NoPacha™ Eternal Lock se odločite za pas čistosti, ki ne odraža le vaših želja, temveč se osredotoča tudi na vzdržljivost in kakovost.
    • Odkrijte tudi našo ekskluzivno linijo CUMELOT, posebej zasnovano za intenzivno stimulacijo prostate, ki pasivne moške pripelje do neprekosljivega prisilnega orgazma brez erekcije. Nujen pripomoček za vse dominantne keyholder, ki želijo imeti vedno nadzor.
    • MEO, Cumelot, NoPacha in PlowBoy so registrirane blagovne znamke podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Secure

    It is very secure, comfterable to wear and easy to put on

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Ausgezeichnet

    Sehr schnittig, das Gewicht ist gut und der Verschluss leichtgängig. Insgesamt sehr gut gemacht.

      Ocenjevanje 

      Great

      So far this Eternal Lock has been great for me, it is a very comfortable fit for the day. I wear this regularly to work and when I'm out and about.However the wife is out of town for the weekend and took the keys with her so we will see how it feels when she gets back!

      • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Very discreet underneath clothes

      Fits great with a good weight. Very discreet underneath clothes

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      NoPacha™ Eternal Lock Pas čistosti - izvirnik

      NoPacha™ Eternal Lock Pas čistosti - izvirnik

      NoPacha™ Eternal Lock Je vrhunski izdelek za dolgotrajno nedotakljivost in je ena vodilnih rešitev na tem področju na svetu. S svojimi izjemnimi lastnostmi na področju varnosti, udobja in estetike je bil posebej razvit za večmesečno uporabo - brez kompromisov glede udobja ali higiene.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: