Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Varni pasovi čistosti

Glasilo

Pas čistosti NoPacha ® Mancage

Prva izbira strogih imetnikov ključev: NoPacha ® Mancage je sodoben pas čistosti za moške. Zaradi premišljene zasnove, visokega udobja pri nošenju in čudovito lahkega visokotehnološkega materiala, iz katerega je pas čistosti izdelan, je ta naprava čistosti naš zmagovalec testa med pasovi čistosti.

Več informacij

2768/00

na voljo

    Več informacij

    Prva izbira strogih imetnikov ključev: NoPacha ® Mancage je sodoben pas čistosti za moške. V kratkem času je osvojil srca skupnosti BDSM v Evropi, Aziji in ZDA. Zaradi premišljene zasnove, visokega udobja pri nošenju in čudovito lahkega visokotehnološkega materiala, iz katerega je pas čistosti izdelan, je ta naprava čistosti naš testni zmagovalec med pasovi čistosti.

     

    Dodatek BDSM: Ko je pas čistosti nameščen, je mogoče celo dojiti penis, ki ni v erekciji.

     

    V primerjavi z drugimi pasovi čistosti ima pas čistosti NoPacha® Mancage številne prednosti ter podrejenemu moškemu popolnoma in neusmiljeno preprečuje masturbacijo. Seveda je onemogočen tudi spolni odnos ali varanje: pripomoček za čistost ne more biti učinkovitejši! Pas čistosti NoPacha® Mancage je izdelan iz skoraj neuničljivega polimera, ki zagotavlja majhno težo. Tako ta pas čistosti ne pušča ničesar zaželenega za trajno ali kratkoročno čistost.

     

    Pas čistosti NoPacha ® Mancage ima ob straneh prezračevalne odprtine, ki služijo prezračevanju in izboljšujejo udobje pri nošenju. Skozi odprtino v obliki reže je mogoče tudi dojenje nevzravnanega penisa ali uriniranje. NoPacha ® Mancage pas čistosti je zato popolnoma primeren za 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Pas čistosti NoPacha ® Mancage lahko diskretno nosite pod običajnimi oblačili med številnimi vsakodnevnimi dejavnostmi, tudi med plavanjem v morju ali kolesarjenjem. Tudi pod oprijetimi športnimi hlačami ali kavbojkami pas čistosti ni opazen.

     

    Kako uporabljam pas čistosti?

     

    Pas čistosti NoPacha ® Mancage je opremljen z vsem, kar potrebujete za nadzor penisa in moških hormonov. S pasom čistosti je penis na varnem v tako imenovani kletki za penis. Uporaba je zelo preprosta: Na kletki za penis so rešetke, v katere se vstavi eden od štirih priloženih obročkov - ki se ujemajo z obsegom gredi penisa. Kletka za penis se nato potegne čez spolovilo in ohlapen penis. Obroč se pritrdi na dno penisa. Semenčeca se namestijo vmes ali podenj, v nastalo vrzel. Kletka se lahko seveda tudi zapre. Ko je kletka čistosti NoPacha ® Mancage nameščena in popolnoma zaprta, so vse spolne aktivnosti strogo preprečene.

     

    Obseg dobave Pas čistosti NoPacha ® Mancage za moške:

     

    Kletka za penis, štirje obročki za penis različnih velikosti (38 mm, 43 mm, 48 mm in 52 mm) in vgrajena kovinska ključavnica z dvema ključema.

     

    Več podrobnosti:

     

    • NoPacha ® Mancage plastični pas čistosti
    • Varen pas čistosti za moške
    • Zagotovljena čistost - 24 ur na dan, 7 dni v tednu - dolgoročno
    • Vsak pas čistosti je opremljen z obročki za penis različnih velikosti.
    • NOPACHA ® je registrirana blagovna znamka podjetja MEO Nemčija.
    • Želite kupiti pas čistosti? Iščete pas čistosti za začetnike? Ali pa pas čistosti za trajno uporabo? Potem je zaklepni varni pas čistosti NoPacha ® prava izbira. V naši spletni trgovini BDSM je najbolje prodajana in izbrana kot najboljša kletka za čistost z največjim zadovoljstvom strank.
    • Da bi zagotovili, da bo penis v pasu čistosti prosto drsel in se ne bo drgnil, priporočamo uporabo našega negovalnega gela PLOWBOY z aloe vero in vitaminom E.
    • Pas čistosti je treba med prekinitvijo nošenja očistiti s pršilom VERYCLEAN.
    • Za pasove čistosti priporočamo naše izdelke CUMELOT ® za občasno prisilno iznakaženost pasivnega moškega.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    fiable et legere

    une révolution de part son matériaux composite qui la rend extrêmement légère et non détectable sous les portiques à métaux .
    Idéal pour la mer et la piscine.
    l’anneau qu’il faut choisir pas trop petit, est confortable à porter longtemps avec des bords doux, (livré avec avec quatre anneaux) . Attention tout de même à ne pas comprimer les vaisseaux.
    Une contrainte maximum qui permet de ne plus avoir à y penser du tout tant plus rien n’existe.
    Visuellement l’aspect coupé net est très réussi et la couleur noir s’accorde bien avec l’aspect extrême de la taille.
    Quasi Invisible avec un profile très plat son utilisation s’imposera en extérieur sous un bikini ou dans un maillot une pièce echancré ou sa légèreté la fera oubliée.

    • 4 od 4 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Sitzt eng und das ist gut so!

    Der KG Mancage sitzt sehr eng, drückt alles Bondage-ähnlich zusammen, ist abschließbar, unkaputtbar und man kann den Penis nicht zur Erregung bringen. Masturbation oder gar Orgasmus ist vollkommen unmöglich. Für mich ist das einer der besten Keuschheitsgürtel auf dem Markt. Bin sehr zufrieden.

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Great fit

    great fit, a little tricky to put on but after that is real good.

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Pas čistosti NoPacha ® Mancage

    Pas čistosti NoPacha ® Mancage

    Prva izbira strogih imetnikov ključev: NoPacha ® Mancage je sodoben pas čistosti za moške. Zaradi premišljene zasnove, visokega udobja pri nošenju in čudovito lahkega visokotehnološkega materiala, iz katerega je pas čistosti izdelan, je ta naprava čistosti naš zmagovalec testa med pasovi čistosti.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: