Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

E-Stim Systems

Glasilo

Dual Splitter s spletne strani E-Stim Systems

Novo

Spletna stran Dual Splitter s spletne strani E-Stim Systems je inovativen pripomoček, ki omogoča priključitev več elektrod na en izhod naprave za elektrostimulacijo. Ta adapter se odlično prilega napravam, kot je E-Stim Series 1 Remote, in širi možnosti erotične elektrostimulacije.

Več informacij

3820/00

na voljo

Več informacij

Dual Splitter iz podjetja E-Stim Systems: pomnožite potencial svoje naprave za elektrostimulacijo

Dual Splitter s spletne strani E-Stim Systems je inovativna dodatna oprema, ki omogoča priključitev več elektrod na en izhod naprave za elektrostimulacijo. Ta adapter se odlično prilega napravam, kot je E-Stim Series 1 Remote, in razširja možnosti erotične elektrostimulacije.

Ko sta dve elektrodi priključeni na to Dual Splitter sta praktično v istem tokokrogu. Takšna ureditev lahko privede do fascinantnih vzorcev stimulacije, saj lahko spremembe stimulacije na eni elektrodi vplivajo na drugo elektrodo. Na primer, sprememba intenzivnosti ali vzorca električnih impulzov na eni elektrodi lahko vpliva na odziv druge elektrode, ki je povezana prek Dual Splitter je priključena na sistem E-Stim.

Najpomembnejše značilnosti sistema E-Stim Dual Splitter sistema E-Stim:

  • Priključitev več elektrod: Dual Splitter je opremljen z dvema 3,5 mm adapterjema, ki omogočata priključitev več elektrod na en izhod naprave za elektrostimulacijo iz E-Stim Systems naprave za elektrostimulacijo. Ta funkcija omogoča hkratno stimulacijo več delov telesa (npr. analnega in vaginalnega ali penisa in testisov), kar poveča vsestranskost in intenzivnost elektrostimulacije.
  • Idealno za daljinski upravljalnik serije 1 in več: Čeprav je Dual Splitter popoln za daljinski upravljalnik E-Stim Series 1, je združljiv z vsemi napravami za elektrostimulacijo od E-Stim Systems zato je vsestranski dodatek.
  • Interaktivna elektrostimulacija: Ker razdelilnik deluje v načinu "piggyback", prihaja do interakcije med priključenimi elektrodami. To lahko privede do zanimivih in dinamičnih vzorcev stimulacije, kar daje elektrostimulaciji dih jemajočo dinamiko.
  • Kompakten in uporabniku prijazen: Kompaktna zasnova dvojnega razdelilnika omogoča enostavno vključitev v osebno nastavitev Estim, ne da bi jo preveč zapletli. Njegova preprosta funkcionalnost omogoča enostavno priključitev več elektrod.


Dual Splitter od E-Stim Systems: Razširjene možnosti priključitve elektrod za spolno elektrostimulacijo.

Z Dual Splitter lahko preizkusite nove konfiguracije elektrostimulacije, s katerimi je elektrostimulacija bolj zapletena in raznolika. Ne glede na to, ali želite eksperimentirati z različnimi razporeditvami elektrod ali stimulirati več predelov telesa ali odprtin hkrati, lahko Dual Splitter je neprecenljivo orodje. Ponuja vam edinstveno in vznemirljivo izkušnjo ter je nepogrešljiv pripomoček za vse, ki želijo razširiti obseg elektrostimulacije.

Več podrobnosti:

  • Dodatki za erotično elektrostimulacijo
  • Izdelano v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi varnostnimi predpisi Združenega kraljestva in EU.
  • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije
  • E-Stim Systems in MEO odlikujeta inovativnost in kakovost na trgu izdelkov za elektrostimulacijo in BDSM. Obe podjetji dajeta prednost zadovoljstvu strank in skupnosti BDSM ponujata široko paleto visokokakovostnih izdelkov. S svojo zavezanostjo varnosti in izobraževanju zagotavljata, da lahko uporabniki varno in dobro obveščeni uresničujejo svoje želje. Zaradi globalnega dosega obe podjetji svoje izdelke ponujata svetovnemu občinstvu in s tem utrjujeta svoj položaj vodilnih na trgu v tej panogi.
  • MEO je blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

To bi vas lahko zanimalo tudi:

OCENE STRANK

Še ni komentarjev strank

Napišite svoj pregled

Dual Splitter s spletne strani E-Stim Systems

Dual Splitter s spletne strani E-Stim Systems

Spletna stran Dual Splitter s spletne strani E-Stim Systems je inovativen pripomoček, ki omogoča priključitev več elektrod na en izhod naprave za elektrostimulacijo. Ta adapter se odlično prilega napravam, kot je E-Stim Series 1 Remote, in širi možnosti erotične elektrostimulacije.

Napišite svoj pregled

Kupci so kupili tudi:

30 drugi izdelki iz iste kategorije: