Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Biči in flogger

Glasilo

BDSM-Flogger "MoonlitMistress" - Priljubljen pri profesionalcih.

BDSM bič "MoonlitMistress" iz Mauvais Garçon Iz serije MEO je zelo priljubljen pripomoček v svetu profesionalnih dominacij. Ta flogger združuje ne le funkcionalnost in estetiko, temveč tudi kreativen dizajn, ki ga razlikuje od drugih bičev.

Več informacij

3573/00

na voljo

Več informacij

BDSM bič "MoonlitMistress" iz Mauvais Garçon Iz serije MEO je zelo priljubljen pripomoček v svetu profesionalnih dominacij. Ta flogger združuje ne le funkcionalnost in estetiko, temveč tudi kreativen dizajn, ki ga razlikuje od drugih bičev. Posebej presenetljiv je ročaj bičev BDSM, katerega oblika spominja na dildo, kar daje flogger

"MoonlitMistress" ponuja odlično ravnotežje in upravljanje s skupno dolžino 68 cm, dolžino bičevja 46 cm in lesenim ročajem 22 cm. Premer lesenega ročaja 35 mm zagotavlja udoben in varen oprijem, kar je še posebej koristno med zahtevnimi in dolgimi seansami BDSM. Teža 380 gramov pomaga zagotoviti, da flogger teža 380 gramov prispeva k temu, da igrača udobno sede v roko in omogoča učinkovito, a nadzorovano rokovanje.

Skrbno izdelani usnjeni trakovi ponujajo različne možnosti uporabe - od nežnih, božajočih dotikov do intenzivnejših božanj. Kombinacija spretno izdelanega, črnega lesenega ročaja in okrasnega usnjenega vozla daje BDSM flogger "MoonlitMistress" ne le eleganten videz, temveč zagotavlja tudi njegovo vzdržljivost in robustnost.

"MoonlitMistress" je več kot le bič BDSM, je predmet, ki mojstrsko uteleša umetnost dominacije in čutnega zapeljevanja. Njegova priljubljenost pri profesionalnih dominatorjih priča o njegovi kakovosti in učinkovitosti. Naj bo v rokah izkušenega mojstra, stroge dominatrice ali kot del zasebne zbirke, BDSM flogger "MoonlitMistress" je nepogrešljiv pripomoček za vse, ki cenijo slog, kakovost in vsestranskost med seanso BDSM.

flogger ali bič BDSM? Pojasnjujemo razliko:

A flogger in bič BDSM sta dva različna pripomočka BDSM, vsak z edinstvenimi lastnostmi in uporabo.

Za bič BDSM so običajno značilni različni mehki trakovi ali vrvice, ki so pritrjeni na trden ročaj. Trakovi bičev so lahko izdelani iz različnih materialov, kot so usnje, semiš ali vrv. flogger je značilna njegova vsestranskost. Flogger BDSM omogoča široko paleto uporab, od nežnih, božajočih dotikov do bolj intenzivnih, a celovitih ploskanj. Tehnika flogging pogosto vključuje razgibane, ritmične gibe, ki zagotavljajo intenzivno izkušnjo, vendar se pogosto dojemajo kot manj boleči. flogging bič BDSM je še posebej primeren za začetnike, saj lahko intenzivnost udarcev povečujemo počasi in spreminjamo občutke.

V nasprotju s tem je bič BDSM običajno sestavljen iz daljšega, čvrstega ročaja in ene same dolge vrvice ali traku, ki ima ob udarcu točen in zelo intenziven učinek. Biči običajno zahtevajo več prakse in natančnosti pri rokovanju, saj so udarci veliko bolj intenzivni in osredotočeni. Pogosto jih izberejo izkušeni izvajalci BDSM, ki želijo doseči višjo raven bolečine in nadzora. Biči so na voljo v različnih oblikah, npr bullwhip, single tails ali cat o' nine tails, vsaka s svojimi posebnimi značilnostmi in tehnikami.

Izbira med flogger in bičem je v veliki meri odvisna od osebnih preferenc, izkušenj in želene intenzivnosti. A flogger je pogosto dobra izbira za tiste, ki iščejo vsestranski pripomoček, ki ponuja široko paleto občutkov in je primeren tako za nežno kot intenzivnejšo igro. Po drugi strani pa je bič bolj primeren za tiste, ki imajo raje bolj usmerjene in intenzivne udarce ter že imajo izkušnje z uporabo takšnih pripomočkov.

Več podrobnosti:

  • Več informacij: bič BDSM "MoonlitMistress"
  • Impact Play Pripomoček iz Mauvais Garçon Iz serije MEO
  • flogger z usnjenimi trakovi in okrasnim usnjenim vozlom, ki povezuje črn, lepo oblikovan lesen ročaj z usnjenimi trakovi floggerja. Poudarek: oblika bičnika spominja na dildo.
  • Dimenzije: Dolžina 68 cm, dolžina bičevke 46 cm, dolžina lesenega ročaja 22 cm, premer lesenega ročaja 35 mm.
  • Skupna teža: 380 gramov
  • Material: usnje, lesKakovost in izkušnje, ki navdušujejo: MEO ni le ime, temveč sinonim za kakovost in inovativnost na področju visokokakovostnih pripomočkov BDSM. Podjetje MEO že leta predstavlja vrhunske izdelke iz najboljših materialov, ki so izdelani z največjo skrbnostjo in natančnostjo. Izdelki v ponudbi Mauvais Garçon so odličen primer izdelave in strokovnega znanja, ki ga podjetje MEO vloži v vsakega od svojih izdelkov. Ti biči BDSM s svojo robustno konstrukcijo in elegantnim dizajnom poosebljajo strast in izkušnje, s katerimi MEO razvija izdelke za zahtevne poznavalce. Kupci po vsem svetu cenijo trpežne in zanesljive izdelke, ki ne le izpolnjujejo njihova pričakovanja, temveč jih tudi redno presegajo. Ta izdelek je več kot le pripomoček BDSM - je izraz predanosti, kakovosti in inovativnosti podjetja MEO v vsaki podrobnosti.

To bi vas lahko zanimalo tudi:

OCENE STRANK

Še ni komentarjev strank

Napišite svoj pregled

BDSM-Flogger "MoonlitMistress" - Priljubljen pri profesionalcih.

BDSM-Flogger "MoonlitMistress" - Priljubljen pri profesionalcih.

BDSM bič "MoonlitMistress" iz Mauvais Garçon Iz serije MEO je zelo priljubljen pripomoček v svetu profesionalnih dominacij. Ta flogger združuje ne le funkcionalnost in estetiko, temveč tudi kreativen dizajn, ki ga razlikuje od drugih bičev.

Napišite svoj pregled

Kupci so kupili tudi:

24 drugi izdelki iz iste kategorije: