Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM paddle

Glasilo

BDSM veslo "SpikeSway" - Naše najljubše za intenzivno spankanje.

BDSM veslo "SpikeSway" iz Mauvais Garçon Serije MEO ne velja za najbolj priljubljenega proizvajalca nemške blagovne znamke paddle nemške blagovne znamke. Zaradi svoje okrogle oblike in klasične zasnove je brezčasno, a učinkovito orodje za Impact Play.

Več informacij

3571/00

na voljo

    Več informacij

    BDSM veslo "SpikeSway" iz Mauvais Garçon Serije MEO ne velja za najbolj priljubljenega proizvajalca nemške blagovne znamke paddle nemške blagovne znamke. Zaradi svoje okrogle oblike in klasične zasnove je brezčasen, a učinkovit pripomoček iz serije Impact Play. S skupno dolžino 38 cm in širino vesla 16 cm ponuja velikodušno udarno površino, ki je primerna tako za začetnike kot napredne igralce. 5 cm širok ročaj zagotavlja optimalno rokovanje in nadzor nad loparjem paddle.

    240-gramsko veslo "SpikeSway" paddle je izdelan iz kombinacije visokokakovostnega usnja in kovine. Takšna izbira materiala ne zagotavlja le vzdržljivosti, temveč daje veslu BDSM tudi privlačen videz. Posebnost vesla "SpikeSway" sta dve različni udarni površini: Ena stran je posuta s težkimi kovinskimi zakovicami in zagotavlja intenziven, globinski občutek, medtem ko je druga stran gladka in je namenjena precej močnim, ravnim udarcem.

    Veslo BDSM "SpikeSway" je več kot le pripomoček za slačenje, je vsestranski spremljevalec za najrazličnejše scenarije igre z udarci. Omogoča vam, da raziščete svoje želje, ne glede na to, ali vam je ljubša moč zakovičene udarne površine ali bolj subtilen občutek gladke udarne površine. Z lopatico "SpikeSway" v roki lahko raziskujete globine in odtenke Impact Play ter razumete, zakaj je to najbolj priljubljeno MEO-jevo veslo BDSM.

    Navodila za nego gladkega usnja:

    Za ohranjanje lepote in dolge življenjske dobe lopatice "SpikeSway" BDSM je nujna pravilna nega gladkega usnja. Po vsaki uporabi usnje skrbno očistite z vlažno krpo, da odstranite znoj in drugo umazanijo. Za temeljitejšo nego občasno uporabite visokokakovostno kremo za nego usnja, ki neguje material in ga ohranja prožnega. Pazite, da usnja po nepotrebnem ne izpostavljate soncu, in ga hranite v suhem in hladnem prostoru, da ga zaščitite pred poškodbami. Če boste upoštevali te preproste ukrepe, bo vaše BDSM veslo "SpikeSway" še vrsto let zvesti spremljevalec med vznemirljivimi trenutki.

    Več podrobnosti:

    • Več informacij: BDSM veslo "SpikeSway"
    • Okroglo paddle - Klasična oblika
    • Impact Play Pripomoček iz Mauvais Garçon Serije MEO
    • Dimenzije: Širina vesla 16 cm, širina ročaja 5 cm
    • Skupna teža 240 gramov
    • Material: usnje, kovina
    • Ena udarna površina je posuta s težkimi kovinskimi zakovicami, druga udarna površina je gladka.
    • Kakovost in izkušnje, ki navdušujejo: MEO ni le ime, temveč sinonim za kakovost in inovativnost na področju visokokakovostnih pripomočkov BDSM. Podjetje MEO že leta predstavlja vrhunske izdelke iz najboljših materialov, ki so izdelani z največjo skrbnostjo in natančnostjo. Izdelki v ponudbi Mauvais Garçon so odličen primer izdelave in strokovnega znanja, ki ga podjetje MEO vloži v vsakega od svojih izdelkov. Ti biči BDSM s svojo robustno konstrukcijo in elegantnim dizajnom poosebljajo strast in izkušnje, s katerimi MEO razvija izdelke za zahtevne poznavalce. Kupci po vsem svetu cenijo trpežne in zanesljive izdelke, ki ne le izpolnjujejo njihova pričakovanja, temveč jih tudi redno presegajo. Ta izdelek je več kot le pripomoček BDSM - je izraz predanosti, kakovosti in inovativnosti podjetja MEO v vsaki podrobnosti.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Une sanction au top

    Parfait pour dresser ma copine.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Very nice paddle

    The paddle has a nice heft and construction. The opposite side is smooth, unstudded, leather and makes a nice smacking sound as well as a good sting with minimal effort. The extra weight from the studs makes for a firmer contact.

      Napišite svoj pregled

      BDSM veslo "SpikeSway" - Naše najljubše za intenzivno spankanje.

      BDSM veslo "SpikeSway" - Naše najljubše za intenzivno spankanje.

      BDSM veslo "SpikeSway" iz Mauvais Garçon Serije MEO ne velja za najbolj priljubljenega proizvajalca nemške blagovne znamke paddle nemške blagovne znamke. Zaradi svoje okrogle oblike in klasične zasnove je brezčasno, a učinkovito orodje za Impact Play.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: