Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Biči in flogger

Glasilo

BDSM-Flogger "CrimsonCaress" - Med bolečino in užitkom.

Flogger BDSM "CrimsonCaress" iz Mauvais Garçon Serije MEO je vsestranski in lepo oblikovan pripomoček Impact Play. A flogger je v svetu BDSM zelo razširjeno orodje, ki se uporablja predvsem za bolj čutno telesno kaznovanje.

Več informacij

3572/00

na voljo

Več informacij

Flogger BDSM "CrimsonCaress" iz Mauvais Garçon Serije MEO je vsestranski in lepo oblikovan pripomoček Impact Play. A flogger je v svetu BDSM zelo razširjeno orodje, ki se uporablja predvsem za bolj čutno telesno kaznovanje. V nasprotju z drugimi pripomočki, kot so biči BDSM, paddle ali slapperki so namenjeni usmerjenemu in intenzivnemu klofutanju, so flogger omogoča širši razpon občutkov, od lahkih, božajočih dotikov do močnejših, a še vedno razpršenih udarcev.

Flogger BDSM "CrimsonCaress" navdušuje s svojo visoko kakovostjo in estetskim oblikovanjem. Ima rjav, umetelno izdelan lesen ročaj, ki je z elegantnim usnjenim vozlom za nakit povezan z usnjenimi trakovi bičarja. S skupno dolžino 71 cm, dolžino biča 46 cm in lesenim ročajem 25 cm zagotavlja odlično ravnotežje in upravljanje flogger odlično ravnotežje in upravljanje. Premer lesenega ročaja 37 mm zagotavlja varen in udoben oprijem, kar je še posebej pomembno pri daljšem bičanju.

"CrimsonCaress" tehta 350 gramov, zato se udobno prilega roki in omogoča učinkovito, a nadzorovano uporabo. Usnjeni trakovi so idealni za nežno segrevanje kože, pa tudi za intenzivnejše občutke, ne da bi bili preveč točkovni ali boleči. Zaradi vsega tega je naprava "CrimsonCaress" idealna tako za začetnike kot za napredne uporabnike flogger za začetnike in izkušene izvajalce BDSM.

Flogger BDSM "CrimsonCaress" je več kot le bič BDSM - je instrument čutne umetnosti odkrivanja partnerjevega telesa. Naj bo kot nežen uvod v intenzivnejše slačenje ali kot glavni igralec v nežnejšem slogu igre, bič BDSM "CrimsonCaress" ponuja impresivno vsestranskost in neprekosljivo izkušnjo v svetu Impact Play.

Več podrobnosti:

  • BDSM flogger "CrimsonCaress
  • Impact Play Pripomoček iz Mauvais Garçon Serije iz MEO
  • Bič z usnjenim trakom, okrasnim usnjenim vozlom, ki povezuje rjav, lepo oblikovan lesen ročaj z usnjenimi trakovi bičevke.
  • Dimenzije: Skupna dolžina 71 cm, dolžina bičev flogger 46 cm, dolžina lesenega ročaja 25 cm, premer lesenega ročaja 37 mm.
  • Skupna teža 350 gramov
  • Material: usnje, les
  • Kakovost in izkušnje, ki navdušujejo: MEO ni le ime, temveč sinonim za kakovost in inovativnost na področju visokokakovostnih pripomočkov BDSM. MEO je že vrsto let predstavnik vrhunskih izdelkov iz najboljših materialov, ki so izdelani z največjo skrbnostjo in natančnostjo. Izdelki v ponudbi Mauvais Garçon so odličen primer izdelave in strokovnega znanja, ki ga podjetje MEO vloži v vsakega od svojih izdelkov. Ti biči BDSM s svojo robustno konstrukcijo in elegantnim dizajnom poosebljajo strast in izkušnje, s katerimi MEO razvija izdelke za zahtevne poznavalce. Kupci po vsem svetu cenijo trpežne in zanesljive izdelke, ki ne le izpolnjujejo njihova pričakovanja, temveč jih tudi redno presegajo. Ta izdelek je več kot le pripomoček BDSM - je izraz predanosti, kakovosti in inovativnosti podjetja MEO v vsaki podrobnosti.

To bi vas lahko zanimalo tudi:

OCENE STRANK

Še ni komentarjev strank

Napišite svoj pregled

BDSM-Flogger "CrimsonCaress" - Med bolečino in užitkom.

BDSM-Flogger "CrimsonCaress" - Med bolečino in užitkom.

Flogger BDSM "CrimsonCaress" iz Mauvais Garçon Serije MEO je vsestranski in lepo oblikovan pripomoček Impact Play. A flogger je v svetu BDSM zelo razširjeno orodje, ki se uporablja predvsem za bolj čutno telesno kaznovanje.

Napišite svoj pregled

24 drugi izdelki iz iste kategorije: