Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Biči in flogger

Glasilo

Zver - bič

Odkrijte največjo moč in nadzor s to čudovito BDSM igračo - našim bičem za prave poznavalce. Ta bič ni le impresivno orodje za gospodarje, dominatorje, sužnje in sužnje, temveč priča tudi o najvišji kakovosti in trajnosti v svetu fizične discipline.

Več informacij

3876/00

na voljo

    Več informacij

    Odkrijte največjo moč in nadzor s to čudovito BDSM igračo - našim bičem za prave poznavalce. Ta bič ni le impresivno orodje za gospodarje, dominatorje, sužnje in sužnje, temveč priča tudi o najvišji kakovosti in vzdržljivosti v svetu fizične discipline.

    Naj vas ne zavede njegova neopazna velikost. Bič je opremljen z robustno bičjo vrvjo, ki zagotavlja ravno pravšnjo intenzivnost, da vašemu podrejenemu partnerju pričara nepozaben občutek predanosti. Enkrat prepleten usnjen rep pusti jasen pečat na koži, medtem ko ročaj iz nerjavečega jekla zagotavlja trden oprijem za močan bič.

    Dobro premišljena zasnova omogoča lahkotne udarce z bičem, precejšen doseg in zaradi dolžine skoraj 60 cm impresiven zvok biča pri vsakem posameznem udarcu.

    Ta bikobič je popoln pripomoček za vse, ki iščejo popolno mešanico razreda, moči in natančnosti na BDSM sceni. Občutite pravo moč v svojih rokah in se potopite v igro intenzivnosti in prevlade.

    Več podrobnosti:

    • The Beast - Bullwhip
    • Material: Visokokakovostno pleteno usnje v kombinaciji z ročajem iz nerjavečega jekla.
    • Trajnost: Robusten ročaj iz nerjavečega jekla ni le videti dobro, ampak je tudi zelo trpežen.
    • Udobje: Zaradi ročaja iz nerjavečega jekla je bič udoben za držanje.
    • Natančnost: Z usnjenim bičem je mogoče izvajati usmerjene udarce.
    • Intenzivnost: Bič ima zelo intenziven učinek.
    • Skupna dolžina: približno 80 cm
    • Dolžina ročaja: približno 23 mm
    • Premer ročaja: približno 20 mm
    • Material: jeklo, usnje
    • Barva: črna



    Varnost in odgovornost med igro z udarci:

    Pri uporabi biča kot dela dejavnosti BDSM je pomembno upoštevati načela varnega, zdravega in sporazumnega ravnanja (SSC):

    • Izobražujte sebe in partnerja o pravilni uporabi in tveganjih. Uporabljajte bič le, če ste seznanjeni z njegovo uporabo.
    • Realno ocenite svoje in partnerjeve sposobnosti. Izogibajte se uporabi pod vplivom snovi, ki lahko poslabšajo presojo.
    • Vse dejavnosti morajo temeljiti na jasnem in informiranem soglasju vseh vpletenih strani. Uporabite Safewordza lažjo komunikacijo in spoštovanje meja.


    Z upoštevanjem teh smernic ste lahko prepričani, da bodo vaše izkušnje BDSM izpolnjujoče in varne.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Tolle Qualität zu einem guten Preis.

    Ich bin mit dieser Peitsche sehr zufrieden. Sie ist qualitativ hochwertig verarbeitet, langlebig und macht viel Spaß. Ich kann sie jedem empfehlen, der auf der Suche nach einem SM-Spielzeug ist, das sowohl Qualität als auch Spaß bietet. Obwohl ich sie schon intensiv benutzt habe, sieht sie immer noch aus wie neu.

      Napišite svoj pregled

      Zver - bič

      Zver - bič

      Odkrijte največjo moč in nadzor s to čudovito BDSM igračo - našim bičem za prave poznavalce. Ta bič ni le impresivno orodje za gospodarje, dominatorje, sužnje in sužnje, temveč priča tudi o najvišji kakovosti in trajnosti v svetu fizične discipline.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      24 drugi izdelki iz iste kategorije: