Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Klasični pasovi čistosti

Glasilo

Pas čistosti za moške - NoPacha ™ Spartacus

Za ubogljivega moškega, ki globoko hrepeni po dominantnem nadzoru nad svojim penisom in spolnostjo, je "NoPacha Spartacus" ključ do uresničitve njegovih fantazij. Hkrati je ta pas čistosti popoln pripomoček za dominantne partnerje, ki radi izvajajo oblast nad partnerjevo spolno svobodo in užitkom.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Za ubogljivega moškega, ki globoko hrepeni po dominantnem nadzoru nad svojim penisom in spolnostjo, je "NoPacha Spartacus" ključ do uresničitve njegovih fantazij. Hkrati je ta pas čistosti popolno orodje za dominantne partnerje, ki radi izvajajo oblast nad partnerjevo spolno svobodo in užitki.

    Potopite se v svet čistosti in nadzora ter odkrijte pas čistosti "NoPacha Spartacus" iz MEO Nemčija, vrhunski pas čistosti iz nerjavečega jekla za pokornega moškega, ki hrepeni po strogem nadzoru nad svojim penisom in spolnimi užitki.

    NoPacha Spartacus je veliko več kot običajen pas čistosti. Je poklon umetnosti podrejanja in predaje. S svojo edinstveno zasnovo, sestavljeno iz odstranljivega votlega čepka za penis, kletke za penis, nagibnega obroča za penis in varne ključavnice, ponuja idealno kombinacijo stroge discipline in potlačenega poželenja. Pas čistosti podrejenega moškega nenehno opominja na njegovo vlogo zvestega sužnja, ki se je popolnoma odpovedal nadzoru nad svojim penisom.

    Pas čistosti "NoPacha Spartacus" se lahko uporablja s čepom za sečnico ali brez njega, zaradi česar je vsestranski instrument nadvlade in podrejenosti. Prevladujočemu partnerju omogoča, da prilagodi stopnjo nadzora in omejevanja. Odvisno od zahtev se lahko čep za penis uporablja za povečanje nadzora ali kot ciljno usmerjen kaznovalni ukrep. Zaradi te prilagodljivosti je "NoPacha Spartacus" še posebej močno orodje v rokah posameznikov, ki želijo uveljaviti največjo moč nad spolno svobodo svojega partnerja, kar zagotavlja globoko priložnost za raziskovanje dominacije in podrejenosti v razmerju.

    Pas čistosti za moške - NoPacha Spartacus:

    • Izvrstna izbira materialov: NoPacha Spartacus" je izdelan iz higieničnega nerjavečega jekla in zagotavlja trajno, varno in estetsko čistost.
    • Ergonomsko prileganje: Ta pas čistosti je bil s svojo kompaktno velikostjo in čepom za penis posebej razvit za izkušene ljubitelje BDSM, ki enako cenijo udobje in nadzor.
    • S čepom za penis za bolj specializirane igre: Votel čep za penis omogoča uriniranje in prisilno ejakulacijo brez erekcije med nošenjem pasu čistosti, kar razširja možnosti za bolj specializirane igre.
    • Nadzor in varnost: NoPacha Spartacus preprečuje nepooblaščen dostop do moških genitalij, zato je učinkovito orodje za podrejanje.


    Prefinjena zasnova:

    • Stranske odprtine: Omogočajo enostavno čiščenje in zagotavljajo higieno med dolgotrajnim nošenjem.
    • Vključuje varnostno ključavnico: priložena je ključavnica in ključi, ki simbolizirajo in zagotavljajo popoln nadzor.
    • Obroček za penis s tečajem: Posebna zasnova obročka za penis omogoča enostavno nameščanje pasu čistosti.


    Zaradi pametne zasnove pasu čistosti NoPacha™ Spartacus ni treba sneti za čiščenje. Preprosto se tuširajte z zapeto pasom čistosti, temeljito sperite in pustite, da se temeljito posuši. Ko pasu čistosti ne nosite, priporočamo temeljito čiščenje z našim pršilom INSTACLEAN, da zagotovite maksimalno higieno. Za nego penisa med nošenjem pasu čistosti vam ponujamo naš gel PlowBoy Gel. Obogaten z vitaminom D in aloe vero zagotavlja nežno nego in optimalno oskrbo kože.

    Več informacij:

    • NoPacha Spartacus: pas čistosti za moške
    • Notranji premer obročka za penis: 40 mm, 45 mm ali 50 mm
    • Premer kletke za penis: 34 mm
    • Dolžina kletke za penis: 50 mm
    • Čep za penis: 40 mm
    • Obseg dobave: 1 kletka za penis, 1 odstranljiv čep za penis, 1 obroč za penis s tečajem, 1 ključavnica in 2 ključa.
    • Odkrijte tudi našo ekskluzivno linijo CUMELOT, ki je posebej zasnovana za intenzivno stimulacijo prostate in pasivne moške pripelje do neprekosljivega prisilnega orgazma brez erekcije. Nujen pripomoček za vse dominantne partnerje, ki želijo imeti vedno nadzor.
    • MEO, Cumelot, NoPacha in PlowBoy so registrirane blagovne znamke podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Einfach hervorragend!

    Ich bin von der Qualität des NoPacha Spartacus Keuschheitsgürtels absolut begeistert! Auch bei längerem Tragen ist der Tragekomfort unübertroffen. Der Verschluss ist zwar anfangs etwas fummelig, aber mit etwas Übung hat man den Dreh schnell raus.

    Die Wahl der Ringgröße 45 war goldrichtig. Anfangs hatte ich Zweifel, ob ich die richtige Wahl getroffen habe, da mir der Ring zunächst zu eng erschien. Der Schlüssel zum Erfolg liegt aber darin, zuerst die Hoden und dann den Penis durch den Ring zu ziehen. So sitzt er zwar eng, aber genau diese Passform erweist sich bei längerem Tragen als ideal. Ein größerer Ring hätte vielleicht nicht den gleichen Halt geboten, vor allem bei einer Erektion, da sich der Käfig dann etwas verschiebt. Für mich ist der enge Sitz also perfekt.

    Der Käfig selbst ist eher klein, was die Bewegungsfreiheit einschränkt. Ich habe mich bewusst für einen kleineren Käfig entschieden, da mein Penisnicht besonders groß ist. Trotzdem füllt mein Penis den Käfig fast vollständig aus und bei einer Erektion entsteht ein intensiver Druck. Mit meinen fast 15 cm im erigierten Zustand könnte es für Männer mit einem sehr großen Penis eine Herausforderung werden.

    Auch der Penisplug lässt sich leicht einführen und sitzt sicher. Ich empfehle dringend, sich vorher mit einem Harnröhrendehner zu dehnen, um das Einführen des Plugs zu erleichtern und das Tragegefühl zu verbessern. So vorbereitet ist das Wasserlassen sowohl mit als auch ohne Dilatator möglich.

    Alles in allem bin ich rundum zufrieden und kann den Spartacus Keuschheitsgürtel uneingeschränkt weiterempfehlen!

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Pas čistosti za moške - NoPacha ™ Spartacus

    Pas čistosti za moške - NoPacha ™ Spartacus

    Za ubogljivega moškega, ki globoko hrepeni po dominantnem nadzoru nad svojim penisom in spolnostjo, je "NoPacha Spartacus" ključ do uresničitve njegovih fantazij. Hkrati je ta pas čistosti popoln pripomoček za dominantne partnerje, ki radi izvajajo oblast nad partnerjevo spolno svobodo in užitkom.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    14 drugi izdelki iz iste kategorije: