Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analna elektrostimulacija

Glasilo

MJ™ elektrode iz E-Stim Systems

Elektroda MJ™ iz E-Stim Systems je inovativna kombinacija najboljših lastnosti naše priljubljene prirobnične elektrode in naše majhne elektrode Torpedo™. Elektrodo MJ™ so razvili najbolj ustvarjalni možgani v E-Stim Systems da bi vam zagotovili vsestransko in prijetno izkušnjo elektrostimulacije.

Več informacij

3796/00

na voljo

    Več informacij

    Elektroda MJ™ podjetja E-Stim Systems: edinstvena kombinacija udobja za uporabnika in intenzivne stimulacije!

    Elektroda MJ™ podjetja E-Stim Systems E-Stim Systems je inovativna kombinacija najboljših lastnosti naše priljubljene elektrode s prirobnico in naše majhne elektrode Torpedo™. Elektrodo MJ™ so razvili najbolj ustvarjalni možgani v E-Stim Systems da bi vam zagotovili vsestransko in prijetno izkušnjo elektrostimulacije.

    Ključne značilnosti elektrode MJ™:

    • Bipolarna elektroda za vstavljanje: M MJ™ je bipolarna elektroda za vstavljanje, ki zagotavlja intenzivno električno stimulacijo za notranjo in zunanjo uporabo.
    • Enostavno vstavljanje in udobje: Glava elektrode je enostavna za vstavljanje MJ™ s premerom 38 mm omogoča enostavno prodiranje in udoben občutek med vstavljanjem, zato je ta elektroda primerna tako za vaginalno kot analno stimulacijo.
    • Prirobnična podlaga za varnost in dodaten stik: Velika prirobnica ne zagotavlja le varnosti, saj preprečuje pregloboko vstavljanje, temveč zagotavlja tudi dodatno kontaktno površino. Ta lastnost je še posebej cenjena pri vaginalni uporabi, saj stimulira tudi ustno področje.
    • Visokokakovostna konstrukcija: Elektroda MJ™ je izdelana iz visokokakovostnih materialov in je zasnovana tako, da dolgo zdrži. Za čiščenje jo je mogoče celo razstaviti, zanjo pa je na voljo doživljenjska garancija proizvajalca.


    Dimenzije in tehnični podatki

    MJ™ na E-Stim Systems je bipolarna elektroda za vstavljanje, ki je bila posebej razvita za vaginalno in analno elektrostimulacijo. S skupno dolžino 135 mm in dolžino za vstavljanje 95 mm omogoča globoko in zadovoljivo elektrostimulacijo. Glava elektrode ima premer 38 mm in obseg 119 mm, kar zagotavlja optimalen električni stik. Premer podlage je 50 mm, kar prispeva k stabilnosti in varnosti pri uporabi elektrode. Elektroda MJ™ tehta 366 gramov, zato se udobno in varno drži v roki. V podstavku sta dve 4 mm vtičnici za priključitev na vse standardne naprave za električno stimulacijo (po potrebi z našimi adapterji). Zaradi te kombinacije lastnosti je elektroda MJ™ odlična izbira za naše stranke, ki želijo izpopolniti analno ali vaginalno elektrostimulacijo.

    Čiščenje in nega:

    Elektrode MJ™ lahko preprosto očistite s toplo vodo in blagim detergentom ali uporabite pršilo VERYCLEAN. Pred shranjevanjem se prepričajte, da je elektroda MJ™, vključno z vtičnicami, popolnoma suha.

    Priporočila za optimalno uporabo:

    Za optimalno izkušnjo z elektrodo MJ™ uporabite lubrikant na vodni osnovi, kot je naš ESHOCK. To olajša analno/vaginalno vstavljanje in izboljša električno prevodnost. Izogibajte se uporabi lubrikantov na osnovi silikona ali hibridnih lubrikantov in upoštevajte, da elektrode iz E-Stim Systems niso združljive s kondomi.

    Elektroda MJ™: obvezna oprema za ljubitelje elektrostimulacije!

    Elektroda MJ™ je s svojo edinstveno obliko in visokokakovostno izdelavo zanimiva in vsestranska možnost za ljubitelje spolne elektrostimulacije. Ne glede na to, ali gre za vaginalno ali analno izkušnjo, ponuja varno, udobno in stimulativno izkušnjo!

    Več podrobnosti:

    • MJ™ elektroda od E-Stim Systems
    • Tip: BiPolarna, za vstavljanje
    • Skupna dolžina: 135 mm
    • Dolžina za vstavljanje: 95 mm
    • Premer glave: 38 mm
    • Obseg glave/obod: 119 mm
    • Premer dna: 50 mm
    • Teža: 366 g
    • Priključki: 2 x 4 mm vtičnice v podstavku.
    • Za uporabo z našimi napravami za elektrostimulacijo (različni priključni kabli in adapterji so na voljo kot dodatna oprema).
    • Z ekskluzivno doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Varnost in kakovost sta E-Stim Systems varnost in kakovost na prvem mestu.
    • Zasnovan in izdelan v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi britanskimi in evropskimi varnostnimi predpisi.
    • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe z epilepsijo, srčnim spodbujevalnikom ali medicinsko infuzijsko napravo, srčnimi obolenji ali nosečnice ter se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems so bile zasnovane in izdelane v skladu z najvišjimi standardi. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije.
    • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Empfehlenswert

    Diese Elektrode von MEO erfüllt den Zweck voll und ganz, insesondere bei der Analstimulation. Die Beschreibung ist verständlich und entspricht dem Verwendungszweck. Ich würde sie jedem Mann und jeder Frau weiterempfehlen.

      Ocenjevanje 

      Amazing

      Definitely changed the way I play!
      The feeling is unbelievable

        Napišite svoj pregled

        MJ™ elektrode iz E-Stim Systems

        MJ™ elektrode iz E-Stim Systems

        Elektroda MJ™ iz E-Stim Systems je inovativna kombinacija najboljših lastnosti naše priljubljene prirobnične elektrode in naše majhne elektrode Torpedo™. Elektrodo MJ™ so razvili najbolj ustvarjalni možgani v E-Stim Systems da bi vam zagotovili vsestransko in prijetno izkušnjo elektrostimulacije.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: