Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Bondaža petelinov in žogic

Glasilo

Cock Bondage Vrv iz telečje kože

Izkusite nov in veliko boljši način vezanja penisa z našo vrvjo Cock Bondage! Ta vrv, izdelana iz visokokakovostne bombažne vrvi in prekrita z mehko črno telečjo kožo, ne ponuja le impresivnega občutka, temveč tudi vrhunsko izkušnjo.

Več informacij

3505/00

99,90 €


-10,00 €

89,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Izkusite nov in veliko boljši način vezanja penisa z našo vrvjo Cock Bondage! Ta vrv, izdelana iz visokokakovostne bombažne vrvi in skrbno obložena z mehko črno telečjo kožo, ne ponuja le impresivnega občutka, temveč tudi izkušnjo, ki je razred zase. S premerom 0,5 cm in skupno dolžino 1,25 m je idealna za vezanje penisa in mod.

     

    Odkrijte neštete možnosti za zavezovanje ali tesno zavezovanje penisa in mod z našo vrvjo iz telečje kože Cock Bondage. In če ste razpoloženi za nekaj res posebnega, lahko vrv odlično uporabite tudi kot ball stretcher. Semenčicam bo všeč!

     

    Če želite vrv uporabiti za visečo vezavo, upoštevajte največjo težo ali natezno silo 20 kg. Le tako boste zagotovili, da bo kakovostna usnjena prevleka ostala nepoškodovana in da boste lahko dolgo uživali v tem visokokakovostnem izdelku BDSM.

     

    Kaj je posebnega pri tej vrvi iz telečjega usnja Cock Bondage?

     

    Prevleka običajne bombažne vrvi za bondage z visokokakovostnim italijanskim telečjim usnjem vrvi ne daje le razkošnega pridiha, temveč jo tudi razlikuje od običajnih vrvi za bondage. Italijanska telečja koža je po vsem svetu znana po svoji vrhunski kakovosti, prožnosti in prijetnem občutku na koži. Ta visokokakovostna usnjena obloga ne le ščiti kožo pred morebitnim draženjem zaradi bombaža, temveč vrvi daje tudi poseben estetski pridih, ki izboljša čutno doživetje med vezanjem. Poleg tega usnje zagotavlja dodatno stabilnost in vzdržljivost, kar podaljša življenjsko dobo vrvi. Zaradi obloge iz telečjega usnja je vrv tudi prava paša za oči in daje razkošne poudarke. Tako na edinstven način združuje funkcionalnost in estetiko ter predstavlja visokokakovostno alternativo običajnim vrvem za bondage.

     

    Kaj je bondaža s petelinom in kroglo?

     

    Cock & Ball Bondage se nanaša na prakse BDSM, pri katerih se za vezanje penisa in/ali testisov uporabljajo vrvi, trakovi ali usnjeni trakovi. Cilj je lahko od povečanja občutljivosti in stimulacije do omejevanja ali zaviranja erekcije in ejakulacije. Vezanje penisa in jajc se lahko uporablja kot oblika erotične stimulacije ter kot metoda moči in nadzora v scenarijih BDSM. Bondaža je lahko tesna ali ohlapna, odvisno od vaših želja in izkušenj. Obstaja veliko različnih tehnik in stilov, od preprostega vezanja okoli stebla penisa do bolj zapletenih vzorcev, ki vključujejo celotno področje genitalij.

     

    Več podrobnosti:

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Voll zufrieden

    Preis-Leistung Top!!! Das Lederseil fühlt sich super angenehm auf der Haut an. Perfekte Dicke, perfekte Länge. Absolut beeindruckt von der Qualität.

      Ocenjevanje 

      Très bien

      Fidèle à la description

        Napišite svoj pregled

        Cock Bondage Vrv iz telečje kože

        Cock Bondage Vrv iz telečje kože

        Izkusite nov in veliko boljši način vezanja penisa z našo vrvjo Cock Bondage! Ta vrv, izdelana iz visokokakovostne bombažne vrvi in prekrita z mehko črno telečjo kožo, ne ponuja le impresivnega občutka, temveč tudi vrhunsko izkušnjo.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        26 drugi izdelki iz iste kategorije: