Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Bondaža petelinov in žogic

Glasilo

Dominion Lock & Lead - Omejevanje spolovil - za penis in moda

"Dominion Lock & Lead" odpira številne možnosti za okrepitev igre podrejenosti, zapeljevanja in nadzora. Robusten pripomoček, ki se nosi okoli penisa in testisov, ne daje le močne vizualne izjave, temveč je tudi odlična podlaga za različne prakse BDSM!

Več informacij

3471/00

89,90 €


-10,00 €

79,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    "Dominion Lock & Lead" postavlja nove standarde v svetu pripomočkov BDSM. Posebej razvit za vezanje moških genitalij ni le učinkovito orodje za podrejanje, temveč je tudi sinonim za povezavo med ljubico ali gospodarjem in podrejenim moškim. Kombinacija visokokakovostnih materialov ustvarja edinstveno estetiko, ki je hkrati prefinjena in vznemirljiva.

    S svojim prefinjenim dizajnom pripomoček "Dominion Lock & Lead" ne zagotavlja le vizualno privlačnega vezanja genitalij, temveč tudi neprekosljivo izkušnjo. "Dominion Lock & Lead" je izdelan iz visokokakovostnega lesa in kovine, kar ne zagotavlja le vzdržljivosti, temveč tudi estetski videz. Zaklep "Dominion Lock & Lead", ki je varno zaklenjen z robustno ključavnico in dopolnjen z usnjenim povodcem, je vrhunski simbol nadvlade in podrejenosti.

    Kakovostna izdelava zaklepa "Dominion Lock & Lead" zagotavlja odlično udobje pri nošenju. Dodana ključavnica še bolj poudarja podrejenost. Vodilo iz pravega usnja, ki je vključeno v komplet, ni le praktično orodje, temveč tudi vizualna izjava, ki poudarja globoko vez in zaupanje med partnerjema. Najsi gre za vodenje podrejenega partnerja po prostoru ali za omejevanje njegove svobode gibanja, povodec je čudovit pripomoček, ki omogoča različne scenarije podrejanja.

    Z "Dominion Lock & Lead" v svojem repertoarju lahko na številne načine okrepite igro podrejanja, zapeljevanja in nadzora. Robustna lesena sponka, ki jo lahko nosite okoli mošnje (artikel 3471) ali okoli penisa in testisov (artikel 3472), ni le močna vizualna izjava, temveč je tudi odlična podlaga za številne prakse BDSM, na primer:

    • Tease & zanikanje : z usmerjeno stimulacijo in posledičnim zanikanjem orgazma je podrejeni partner priveden na rob norosti. Fizična prisotnost "Dominion Lock & Lead" okrepi občutek nadzora in podrejenosti.
    • Razbijanje žogic: Ball Busting postane še bolj intenzivno, ko so testisi prosto dostopni in na ogled. S previdnostjo in jasnimi dogovori lahko dominantni partner raziskuje in širi meje podrejenega partnerja, kar še poglobi dinamiko med nadvlado in podrejenostjo.
    • DOXY Vibrator: Intenzivna masaža, npr. z močnim vibratorjem DOXY Vibratorjem, lahko na primer občutkom doda še eno dimenzijo. Vibracije, ki se usmerjajo skozi "Dominion Lock & Lead", zagotavljajo dih jemajoče občutke. Zlasti ko DOXY Vibrator uporabljamo na izpostavljenih testisih ali penisu, lahko to privede do globokih, prodornih občutkov.


    Dimenzije vibratorja "Dominion Lock & Lead" so skrbno usklajene, da zagotavljajo optimalno rokovanje in udobje. Posebne mere vibratorja "Dominion Lock & Lead" in dolžina vodila so bile izbrane tako, da ponujajo širok nabor možnosti uporabe brez kompromisov glede varnosti ali estetike.

    Komplet je sestavljen iz Dominion Lock & Leadki je izdelan iz skrbno izbranega lesa in kovine, kar zagotavlja vzdržljivost in eleganco. Komplet vključuje tudi ključavnico z dvema ujemajočima se ključema in visokokakovostni usnjeni povodec za prenašanje.

    Dodatne informacije:

    • Dominion Lock & Lead - Genitalno omejevanje
    • Material: les, kovina, usnje
    • Vključuje ključavnico in povodec
    • Dimenzije: Notranji premer 52 mm, debelina 30 mm, višina 27 mm, dolžina povodca 80 cm.

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Gut für dominante Spiele

    Gut für dominante Spiele

      Ocenjevanje 

      Top Qualität

      Habe beide Ausführungen bestellt und bin absolut begeistert. Top Qualität, super verarbeitet und passt wie angegossen. Meine Herrin freut sich!!!!

        Napišite svoj pregled

        Dominion Lock & Lead - Omejevanje spolovil - za penis in moda

        Dominion Lock & Lead - Omejevanje spolovil - za penis in moda

        "Dominion Lock & Lead" odpira številne možnosti za okrepitev igre podrejenosti, zapeljevanja in nadzora. Robusten pripomoček, ki se nosi okoli penisa in testisov, ne daje le močne vizualne izjave, temveč je tudi odlična podlaga za različne prakse BDSM!

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        26 drugi izdelki iz iste kategorije: