Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Dildi

Glasilo

Dildo Hunglock INSANE 25 x 8,5 cm

Realističen, le veliko večji - tako kot vam je všeč pri dildih! Ne glede na to, ali želite v veličastnem dildu Hunglock INSANE uživati sami ali v paru - pripravite se na pravi izziv! Celotnih 25 cm želite obvladati in to s premerom do 8,5 cm.

Več informacij

3046/00

na voljo

    Več informacij

    Realističen, le veliko večji - tako kot vam je všeč pri dildih! Ne glede na to, ali želite v veličastnem dildu Hunglock INSANE uživati sami ali v paru - pripravite se na pravi izziv! Celotnih 25 cm želite obvladati in to s premerom do 8,5 cm. Zaradi svoje velikosti in izrazitih žil ta globoko črni dildo resnično masira vse točke užitka! Uživajte v popolnoma polnem užitku in zelo intenzivno občutite centimeter za centimetrom tega veličastnega analnega dilda. Ta odličen dildo je združljiv tudi s sistemom Vac-U-Lock in številnimi našimi erotičnimi pripomočki.

     

    Zakaj je ta dildo tako poseben?

     

    Dildo je združljiv s patentiranim sistemom Vac-U-Lock blagovne znamke Doc Johnson in se lahko uporablja na primer z ustreznim pasom za pegging ali našim erotičnim strojem. Dildo je čudovito prožen, doseže vsako točko globoko v vas in sodeluje pri vsaki različici seksa. Malo pršila Extremeo olajša vstavljanje! Narejen je iz vinila in združljiv z vsemi lubrikanti MEO®.

     

    MEO™ je specialist in ena od vodilnih trgovin za izjemne in velike dilde ter analne spolne igrače za moške in ženske. Če želite kupiti dvojni dildo, analni čep, vibrator, analne kroglice ali dildo, boste v naši trgovini z dildi našli široko paleto izdelkov za začetnike in izkušene ritne igralce.

     

    Material in nega:

     

    Ta seks igrača je izdelana iz visokokakovostnega vinila. Material je čudovito prožen in spolzek. Poleg tega je vinil, ki ga uporabljamo, zelo stabilen, zato bo vaša seks igrača dolgo zdržala. Igračo lahko očistite z blagim milom in vodo. Za temeljito higieno priporočamo tudi redno uporabo našega razpršila VERYCLEAN.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Dildo Hunglock INSANE 25 x 8,5 cm
    • Material: vinil, brez ftalatov, enostaven za čiščenje in prijazen do kože
    • Lubrikant: Priporočamo naše lubrikante FUCKSLUT, EZ2FUCK ali MANCUNT.
    • Čiščenje: Za uporabo: topla voda in naše čistilo za igrače VERYCLEAN
    • Naš sprej EXTREMEO sprosti vaš sfinkter in olajša vstavljanje.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    TUTTO PERFETTO

    VELOCISSIMA LA SPEDIZIONE LA QUALITÀ E IL PREZZO CHE ALTRO DIRE..... IL MASSIMO!!!!

      Ocenjevanje 

      Gefällt mir sehr gut

      Ich habe ih ein paar Mal benutzt und mir und mir gefällt es sehr gut. Das Material ist weich und die Adern sind wie echt. Der Saugnapf von Fuck & Play den ich separart bei MEO bestellt habe kann auf glatten Böden und Glas gut funktionieren.

        Ocenjevanje 

        Macht seinen Job ziemlich gut

        Hab ihn vorhin das erste mal ausprobiert und riecht nicht komisch ist schön biegsam und macht seinen Job sehr gut, kann ich nur weiter empfehlen.

          Ocenjevanje 

          Very big

          Being a straight male that enjoys anal play, I was looking for something bigger to add to my toy box. This toy is definitely bigger then my other toys I have. I have to say I was a bit intimidated by this toy at first but wanted to try it out the day I received it. When I went to try it out I did some warming up with a few of other toys first. It came time to try this monster out and I was only able to get 20cm inside me and was disappointed by that. But I'm gonna keep working with monster of a dildo and look forward to the days I'm able to get this monster dildo balls deep in my slutty asshole.

          • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

          Napišite svoj pregled

          Dildo Hunglock INSANE 25 x 8,5 cm

          Dildo Hunglock INSANE 25 x 8,5 cm

          Realističen, le veliko večji - tako kot vam je všeč pri dildih! Ne glede na to, ali želite v veličastnem dildu Hunglock INSANE uživati sami ali v paru - pripravite se na pravi izziv! Celotnih 25 cm želite obvladati in to s premerom do 8,5 cm.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: