Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Fuck & Play Dodatna oprema Vac-U-Lock

Glasilo

Dolg ročaj za dilde - Fuck & Play

Pripravite se na najbolj neverjetno spolno izkušnjo v svojem življenju. Dolg ročaj iz serije Fuck & Play spremeni vaš najljubši dildo ali analni čep, ki je združljiv z Vac-U-Lock™, v ultimativno strelivo.

Več informacij

3094/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Pripravite se na najbolj neverjetno spolno izkušnjo v svojem življenju. Dolg ročaj iz serije Fuck & Play spremeni vaš najljubši dildo ali analni čep, ki je združljiv z Vac-U-Lock™, v ultimativno strelovodno orodje. Dildo, butt plug ali drugo izbrano spolno igračko pritrdite na Vac-U-Lock™ adapter na ročaju in ga uporabite samostojno ali pa z njim prodrite v partnerja globlje kot običajno ali z razdalje.

     

    Kako uporabljam dolg ročaj za dildo?

     

    Želite natanko takšen nadzor, kot vam ga omogoča naš običajni ročaj za dildo? A si želite še več možnosti? Potem je dolga ročica ravno pravšnja za vas. Dolgi ročaj je prav tako praktičen in udoben kot standardni ročaj, vendar ima daljši ročaj, ki vam omogoča, da ohranite nadzor nad vibratorjem, ne da bi morali biti tako blizu partnerja. Sanje večopravilnega uporabnika, če radi zadovoljiš partnerja analno in mu hkrati dovoliš, da ti ustno ustreže.

     

    Kaj pomeni Vac U Lock™?

     

    To je zelo enostavno razložiti, saj je pravzaprav tako kot doma - vtič se vstavi v vtičnico! Pri čemer je "vtič" adapterski vtič pripomočka, "vtičnica" pa je profilirana odprtina na spodnji strani dilda. Sistem Vac-U-Lock™ pomeni zamenljiv sistem, v katerem je mogoče različne dilde enostavno in hitro kombinirati z dodatkom Vac-U-Lock™. Ta sistem se uporablja za številne dilde, spolne igrače in dodatke, npr. tudi za stroje za seks, pa tudi za druge praktične dodatke (trakove, pasove, ročaje za dilde, priključne čepke, priseske, vibracijske motorje itd.). In zakaj? Ker je kombiniranje različnih igrač in pripomočkov zelo praktično in poceni ter vam prihrani veliko denarja.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Dolg ročaj za dildo
    • S tem izjemno dolgim ročajem za dilde in analne čepke boste ohranili razdaljo. Usedite se in udobno obdelujte zadnjico od koderkoli želite!
    • Ta pripomoček iz serije Fuck & Play podjetja MEO® vam omogoča uporabo dildov, spolnih igračk in analnih čepov s sistemom Vac-U-Lock™ proizvajalcev Doc Johnson, Hung System, Fucktools, Hunglock in številnih drugih. Posamezni izdelki delujejo tako skupaj kot tudi ločeno. Z različnimi možnostmi in več sto različicami dildov in analnih čepov vaša domišljija ni omejena.
    • Material: PVC
    • Dildo ni vključen v dobavo.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Gut im sling zu benutzen

    Ich habe noch zwei andere Griffe von MEO und mir vor ein paar Tagen diesen dritten Griff zu gelegt. Dieser hier ist optimal für die Benutzung im Sling, da er wesentlich länger ist als die anderen Griffe. Man kommt also viel einfacher, gezielter und tiefer in den A des Bottoms.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Dolg ročaj za dilde - Fuck & Play

    Dolg ročaj za dilde - Fuck & Play

    Pripravite se na najbolj neverjetno spolno izkušnjo v svojem življenju. Dolg ročaj iz serije Fuck & Play spremeni vaš najljubši dildo ali analni čep, ki je združljiv z Vac-U-Lock™, v ultimativno strelivo.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    15 drugi izdelki iz iste kategorije: