Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Obročki za penis

Glasilo

6-delni komplet silikonskih obročkov za penis - Alphamale Pro

Ti široki silikonski obročki za penis iz kolekcije Alphamale so udobni, seksi, vzdržljivi in se lahko uporabljajo na različne načine. Obročki za penis so izjemno široki, da zagotavljajo največje udobje. Komplet vključuje obročke za penis v 6 različnih velikostih, tako da boste imeli pravo velikost vedno pri roki.

Več informacij

3450/00

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

plus stroški dostave

Na voljo v kratkem

    Več informacij

    Ti široki obročki za penis iz kolekcije Alphamale so udobni, seksi, vzdržljivi in se lahko uporabljajo na različne načine. Obročki za penis so izjemno široki, da zagotavljajo največje udobje. Komplet vključuje obročke za penis v 6 različnih velikostih, tako da boste imeli pravo velikost vedno pri roki.

     

    Kaj je lahko boljše od obročka za penis?

     

    Povsem preprosto: šest obročkov za penis! Ker imate veliko več možnosti kot z enim samim obročkom za penis. Zato komplet Alphamale Pro vsebuje 6 obročkov, ki jih lahko uporabljate posamično ali v kombinaciji. Na primer, en obroček okoli penisa in mošnjička, drugega pa neposredno okoli spolovila. Ali pa oba okoli stebla penisa - preprosto preizkusite, kaj vam je najbolj všeč in kaj vas najbolj stimulira.

     

    Trdna erekcija in več zabave med seksom v hipu!

     

    Zaradi rahlo raztegljivega materiala so obročki za penis zelo enostavni za uporabo, vendar je vedno dobro uporabiti lubrikant na vodni osnovi, kot je naš Aquameo. V vsakem primeru ti obročki iz medicinskega silikona zanesljivo poskrbijo, da se kri v penisu ustavi in hkrati prepreči njen povratni tok. Praktično, saj imata na ta način oba partnerja enako korist od znamenitega učinka obročka za penis! Navsezadnje trdna in dolgotrajna erekcija ni nikoli narobe, kajne?

     

    Po uporabi lahko obročke očistite z vodo in našim razpršilom VERYCLEAN.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Alphamale Pro - 6-delni komplet obročkov za penis
    • Obročki za penis v 6 različnih velikostih.
    • Glede na velikost so primerni kot obroček za penisno gred, klasični obroček za penis ali obroček za spolovilo.
    • Dimenzije: 25 mm, 33 mm, 38 mm, 46 mm, 53 mm in 58 mm notranjega premera. Višina 17 mm, debelina 6 mm.
    • Teža: majhna, od 9 do 23 gramov.
    • Barva: črna.
    • Široki obročki za penis so udobnejši za nošenje, saj bolje porazdelijo pritisk.
    • Različne možnosti uporabe.
    • Za daljšo erekcijo in večjo vzdržljivost med seksom.
    • Material: iz medicinskega silikona, brez ftalatov.
    • Obročki so primerni za začetnike in napredne uporabnike.
    • Za lažjo uporabo uporabite lubrikant na vodni osnovi. V nobenem primeru ne uporabljajte lubrikantov na osnovi silikona. Poškodovali bi visokokakovostni material obročkov za penis.
    • Obročki za penis so na voljo v različnih velikostih: Upoštevajte, da so mehki materiali, kot sta silikon in guma, bolj elastični in se bolje prilagajajo različnim velikostim penisa. Pri obročkih za penis iz trdih materialov, kot je nerjavno jeklo, je še posebej pomembno, da poiščete pravo velikost. V naši spletni trgovini boste našli priročnik z navodili za uporabo obročka za penis za prenos, v katerem je uporaba obročka za penis zelo dobro razložena in vsebuje podrobna navodila, kako izbrati pravo velikost obročka za penis. Ta navodila so priložena tudi vsakemu obročku za penis, ki ga kupite pri nas. Ta navodila za uporabo lahko po telefonu ali e-pošti zahtevate tudi od naše službe za pomoč strankam. Na podlagi naših dolgoletnih izkušenj predvidevamo, da je premer od 46 mm do 58 mm primeren za običajne velikosti penisa (ko obroček nosite okoli penisa in testisov). Za obročke, ki se nosijo okoli stebla penisa, priporočamo premer med 33 in 38 mm, za obročke za spolovilo pa premer med 25 in 33 mm.
    • Kako dolgo lahko obroček za penis uporabljate, je odvisno od različnih dejavnikov. Obročke za penis iz elastičnih materialov, kot so ti obročki iz silikona, lahko običajno uporabljate dlje kot obročke iz trdih materialov, kot je nerjavno jeklo. Obroček za penis mora biti vedno udoben in ne boleč. Če se pojavi nelagodje ali bolečina, je treba obroček za penis takoj sneti.

    Prenesi

    Petelinji obročki

    Kako namestiti obroček za penis in kako izbrati pravo velikost obročka za penis

    Prenesi (1.21M)

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Sin molestias

    Set de 6 anillos de diferente diámetro, son elásticos y fáciles de poner, no molestan lo más mínimo. Material muy resistente y sensible al tacto. Totalmente recomendables.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Just the right fit

    Love the six different sizes to fit the different penis sizes out there. The soft silicone feels comfortable against the skin while holding your penis tight enough to keep a solid erection to last longer for sex. Great decision to purchase this item.

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    High quality

    High quality, deliver the effect that we expected to perfection. Great experience and really has the impact and support that gives better experiences and duration.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Sehr vielseitig anwendbar und effektiv

    Die verschiedenen Größen der Ringe erlauben eine vielseitige Benutzung. Egal wie groß dein Penis ist, es gibt immer den richtigen Ring dazu. Egal ob ich einen Ring komplett über Hoden und Penis lege, oder nur den Penis bestücke oder mehrere Ringe gleichzeitig platziere. Es ist immer ein sehr gutes Tragegefühl und sehr effektiv. Den kleinsten Ring kann man wunderbar hinter den Eichelrand legen und gibt einen besonderen Kick, da mann ihn mit einführt. Der Penis schwillt auch deutlich dicker an und nichts stört beim Verkehr wenn ich die Ringe benutze.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Gutes Set für jeden Mann

    Das Material der Ringe fühlt sich gut an und die Elastizität des Sets ist für mich gut abgestimmt, ebenso die verschiedenen Durchmesser.
    Ein sehr gelungenes Set, schön dass ich es entdeckt habe

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    6-delni komplet silikonskih obročkov za penis - Alphamale Pro

    6-delni komplet silikonskih obročkov za penis - Alphamale Pro

    Ti široki silikonski obročki za penis iz kolekcije Alphamale so udobni, seksi, vzdržljivi in se lahko uporabljajo na različne načine. Obročki za penis so izjemno široki, da zagotavljajo največje udobje. Komplet vključuje obročke za penis v 6 različnih velikostih, tako da boste imeli pravo velikost vedno pri roki.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: