Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Resnično Ass Play

Glasilo

Ročni dildo - fisting za začetnike

Fisting za začetnike: Dildo "Hand" iz prožnega vinila je, kot pove že ime, dildo po vzoru moške roke. Raztegnjeni prsti omogočajo občutljivo penetracijo brez preobremenitve mišice zapiralke, kar je idealno za vadbo fistinga ali samega fistinga.

Več informacij

2543/00

na voljo

    Več informacij

    Fisting za začetnike: Dildo "Hand" iz prožnega vinila je, kot pove že ime, dildo po vzoru moške roke. Raztegnjeni prsti omogočajo občutljivo penetracijo brez preobremenitve mišice zapiralke, kar je idealno za vadbo fistinga ali samega fistinga.

     

    Dildo je posebej zasnovan za izkušene ljubitelje analnih užitkov, saj je potrebno nekaj vaje, da zajamete celotno moško roko. Zahvaljujoč gladki podlagi se lahko dildo pritrdi na številne gladke površine, kar omogoča različne možnosti vzburjenja.

     

    Se pogosto sprašujete, kako se pravilno stisniti v pest ali kako se pravilno stisniti v pest? Se želite naučiti, kako se fistati, in iščete navodila za fistanje? Morda bi radi fistali tudi sami? Potem je naš fisting Roka je popoln dildo za vas! Dildo je pohoten izziv, ki obljublja izjemne analne užitke, ko ga obvladate....

     

    Dildo je dolg 38 cm. Premeri so približno 7,5 cm na roki, 5 cm na zapestju in 6 cm na gredi.

     

    Kako uporabljam dildo?

     

    Na dih jemajoče trenutke z novim ročnim dildom se lahko pripravite v le nekaj korakih:

     

    1.) Očistite dildo:

     

    Tudi če je vaš dildo popolnoma nov ali ste ga očistili po zadnjem obisku, ga temeljito operite z vročo vodo ali higiensko očistite z našim razpršilom VERYCLEAN, saj bo ta dildo prodrl v vaše najgloblje notranje prostore. S temeljitim čiščenjem poskrbite za svojo varnost, higieno in zdravje, da bo izkušnja za vas čim bolj pozitivna.

     

    2.) Uporabite veliko lubrikanta in pršila Extremeo:

     

    Velikost tega dilda narekuje, kakšen lubrikant morate uporabiti. Izberite MEO® lubrikant, ki je gost, a hkrati gladek, saj olajša vstavljanje in zagotavlja odličen občutek med seksom. Če nameravate uporabiti dildo, priporočamo naš gost lubrikant za analni seks MANCUNT. Je vodotopen, bel in kremast ter se občuti kot noben drug lubrikant. MANCUNT združuje prednosti dveh svetov: Drsni kot silikon in se izpira tako enostavno kot voda. MANCUNT je videti skoraj kot sperma in naredi uporabo dilda prijeten užitek.

     

    Naš sprej EXTREMEO je odlična izbira tako za začetnike v analnem seksu kot za izkušene uporabnike velikih dildov. EXTREMEO je poseben izdelek za analni seks in celo analno dilatacijo. Zahvaljujoč posebni kombinaciji aktivnih sestavin ta sprej zagotavlja, da tudi zelo veliki fisting Dildi in fist dildi lažje vstavijo. Poseben učinek izdelka EXTREMEO spodbuja lažjo penetracijo in tako vodi do sproščenega in strastnega užitka. Gre za analno pršilo, ki v kratkem času poskrbi za nego kože in sprosti anus. Sprej deluje brez izgube občutka, zmanjša bolečo občutljivost sfinktra in pomaga doseči analni seks brez zadržkov!

     

    3.) In gremo!

     

    Zaradi njegove dolžine in obsega je lahko vstavljanje dilda sprva težavno. Vzemite si čas, delajte počasi in izberite položaj, ki vam omogoča, da raztegnete telo. Ulezite se na hrbet z našo blazino ASS UP pod zadnjico ter dvignjenimi in razkrečenimi nogami. Blazina ASS UP bo vašemu telesu zagotovila stabilno in udobno oporo tudi v napornih položajih. Trdna blazina ASS UP tudi preprečuje, da bi se pogreznili v posteljo, in olajša številne druge položaje med seksom in seksom z dildom. Seveda lahko nad dildojem tudi čepite, da boste imeli večji nadzor nad globino penetracije velikega dilda. Za pravi položaj in proti znakom utrujenosti med analnim jemanjem ali zabavo med solo seksom priporočamo naš MEO's Fuck & Play sling . Dobro oblazinjene blazinice za pasove iz mehkega usnja Latigo se ovijejo okoli vratu in zadnjega dela kolen za dodatno globoko penetracijo. Zahvaljujoč več zaponkam je mogoče trak individualno prilagoditi.

     

    4.) Prepustite se svojemu poželenju z vibratorjem brez zadržkov!

     

    Po vstavitvi celotnega dilda se mora vaše telo dovolj sprostiti, tako da lahko zdaj uživate v občutkih, ki jih povzroča dildo, in v miru masturbirate. Številne naše stranke uživajo v vrtenju dilda v telesu, da dosežejo vse notranje erogene cone, medtem ko imajo druge raje potisne gibe. Eksperimentirajte in ugotovite, kaj vam je všeč, vendar ne pozabite premikati dilda počasi, da se izognete poškodbam!

     

    Ali obstajajo kakšna tveganja pri uporabi ročnega dilda?

     

    Ne in da. Če ročni dildo vstavite nežno, ne bi smelo biti težav, če pa ga vstavite v naglici, brez izkušenj, brez predigre ali brez ogrevanja, lahko pride do raztrganin notranjih tkiv in bolečin. Če boste delali počasi, se najprej ogreli z manjšim dildom iz naše spletne trgovine z dildi, uporabili veliko lubrikanta in poslušali svoje telo, boste lahko uživali v vsakem centimetru ročnega dilda. Če začutite nelagodje ali celo bolečino, prenehajte uporabljati ročni dildo, saj vaša ritnica ni pripravljena na tako poseben ročni dildo.

     

    Material in nega ročnega vibratorja MEO ®:

     

    Ročni dildo je izdelan iz visokokakovostnega vinilnega materiala. Material je čudovito prožen in spolzek. Poleg tega je vinil, ki ga uporabljamo, zelo stabilen, zato bo vaša tretja roka zdržala dolgo časa. Ročni dildo lahko očistite z blagim milom in vodo. Za temeljito higieno priporočamo tudi redno uporabo našega razpršila VERYCLEAN.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Rokovski dildo oz. fisting Dildo, Dildo z roko, idealen za vadbo fistinga in lasten fisting
    • Izdelano v Evropi! Ta ročni dildo je za vas izdelal MEO™ v Evropi
    • Material: Dildo z roko iz vinila, brez ftalatov, enostaven za čiščenje in prijazen do kože
    • Lubrikant: Priporočamo naše lubrikante FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT ali FORMULA X HYBRID.
    • Čiščenje ročnega vibratorja: Za čiščenje: Topla voda in naše čistilo za igrače VERYCLEAN
    • Med analnim seksom se ne bojte velikih dildov: naš sprej EXTREMEO sprosti sfinkter in olajša vstavljanje ročnega dilda.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    médiocre

    Qualité de fabrication médiocre, plein de défauts et de résidus de moulage. La ventouse ne fait absolument pas son taf car mal moulée. Le poignet est bien trop souple pour permettre une pénétration aisée en solo.
    Au déballage, la matière est collante et poisseuse mais çà va mieux après un lavage.

    Bref, ni beau ni agréable à utiliser

    • 1 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Ročni dildo - fisting za začetnike

    Ročni dildo - fisting za začetnike

    Fisting za začetnike: Dildo "Hand" iz prožnega vinila je, kot pove že ime, dildo po vzoru moške roke. Raztegnjeni prsti omogočajo občutljivo penetracijo brez preobremenitve mišice zapiralke, kar je idealno za vadbo fistinga ali samega fistinga.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: