Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Rokavi za penis in pokrovi za penis

Glasilo

Performance Maxx™ - realistični podaljšek za penis 18,5 cm - rjav

Spletna stran Performance Maxx™ Life-Like Extension je realističen podaljšek za penis ali rokav za penis in zagotavlja spolno izkušnjo, ki je vi in vaš partner ne boste nikoli pozabili.

Več informacij

3636/00

na voljo

Več informacij

Spletna stran Performance Maxx™ Life-Like Extension je realističen podaljšek za penis ali rokav za penis in zagotavlja spolno izkušnjo, ki je vi in vaš partner ne boste nikoli pozabili. S tem inovativnim rokavom za penis iz ZDA si ne zagotovite le impresivne, trdnejše in dolgotrajnejše erekcije, temveč tudi izjemno povečate občutek užitka za oba.

S Performance Maxx™ Life-Like Extension lahko svoj penis predstavite bolj impresivno kot kdaj koli prej!

Imate dovolj dolgočasnega seksa in želite v spalnici poskusiti nekaj novega? Potem je tu Performance Maxx™ Life-Like Extension je prava stvar za vas. S tem tulcem za penis ne boste le povečali penisa, temveč tudi zagotovili intenzivnejše in dolgotrajnejše spolne užitke za vas in vašega partnerja.

Uporaba je zelo preprosta: tulce preprosto nataknite na penis in takoj uživajte Performance Maxx™ Life-Like Extension čez penis in takoj uživajte v dodatnem volumnu in impresivni dolžini. Vgrajen raztegljiv obroč zagotavlja prostor za moda, zagotavlja popolno udobje in pomaga izjemno povečati spolno vzdržljivost.

Zakaj moški in ženske obožujejo Performance Maxx™ Life-Like Extension!

Prava prednost rokavov za penis, kot je Performance Maxx™ Life-Like Extension? Rokav za penis vam ne daje le večje samozavesti med seksom, temveč navaden seks spremeni v ekstatično in intenzivno izkušnjo. Občutek globljega, močnejšega in daljšega prodiranja bo korenito spremenil vaše spolno življenje.

Predstavljajte si: Z Performance Maxx™ Life-Like Extension vsak dotik in vsako prodiranje v vašega partnerja postane popolnoma novo in intenzivno doživetje. Z dolžino približno 18,5 cm in premerom približno 4,5 cm pa boste zagotovo pustili nepozaben vtis!

Naš super elastični Performance Maxx™ Life-Like Extension se brez težav prilagodi vsaki velikosti penisa in je enostaven za uporabo. Visokokakovostna Liquid Silicone je seveda brez vonja, ftalatov in enostavna za čiščenje.

Nasveti za uporabo:

Za optimalno izkušnjo in preprečevanje poškodb te visokokakovostne spolne igrače priporočamo uporabo lubrikantov na vodni osnovi, npr. naših preizkušenih lubrikantov Aquameo ali Alphamale Aqua. Za udobnejše vstavljanje v anus vašega partnerja lahko z malo Analforte pršila zmanjšate občutljivost anusa.

Nega in čiščenje spolne igrače sta preprosta: po uporabi jo preprosto očistite s toplo vodo in blagim milom ali našim VERYCLEAN pršilom.

Dodatne informacije:

  • Performance Maxx™ realistični podaljšek za penis 18,5 cm
  • Barva: rjava
  • Dimenzije: 12,75 cm (notranja dolžina) in 3,75 cm (notranji premer), 18,5 x 4,5 cm (zunanje mere)
  • Material: silikon, brez ftalatov
  • Aquameo, Analforte, Alphamale in MEO so registrirane blagovne znamke podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

To bi vas lahko zanimalo tudi:

OCENE STRANK

Še ni komentarjev strank

Napišite svoj pregled

Performance Maxx™ - realistični podaljšek za penis 18,5 cm - rjav

Performance Maxx™ - realistični podaljšek za penis 18,5 cm - rjav

Spletna stran Performance Maxx™ Life-Like Extension je realističen podaljšek za penis ali rokav za penis in zagotavlja spolno izkušnjo, ki je vi in vaš partner ne boste nikoli pozabili.

Napišite svoj pregled

Kupci so kupili tudi:

17 drugi izdelki iz iste kategorije: