Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Čepi za penis

Glasilo

Alphamale Čep za penis COCKSHOWER™

S čepom za penis COCKSHOWER™ iz Alphamale lahko izkusite popolnoma novo vrsto masturbacije. Za moške, ki želijo raziskati in uživati v intenzivnem občutku stimulacije sečnice, je ta tehnična mojstrovina med čepki za penis popolna.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Z vtičem za penis COCKSHOWER iz Alphamale lahko izkusite popolnoma novo vrsto masturbacije. Za moške, ki želijo raziskati in uživati v intenzivnem občutku stimulacije sečnice, je ta tehnična mojstrovina med čepki za penis popolna.

    Ta čepek za penis, opremljen s prefinjenim pokrovčkom iz nerjavečega jekla, ki obdaja spolovilo, ne ponuja le estetske nadgradnje, temveč tudi praktične funkcije. Prehodna odprtina v čepku za penis omogoča uriniranje in ejakulacijo med uporabo, kar zagotavlja nemoten in neprekinjen užitek med stimulacijo sečnice.

    Ta čepek za penis, znan tudi kot fontana sperme ali urina, svoje ime dolguje edinstveni zasnovi, ki omogoča pretok urina ali semena skozi čepek za penis in odprtine v pokrovčku. Ta prepustnost za tekočine ustvari vizualno presenetljiv pojav, podoben fontani pri uriniranju ali ejakulaciji. Zasnova čepka omogoča manipulacijo in doživljanje naravnega pretoka teh telesnih tekočin na način, ki brez čepka za penis ne bi bil mogoč.

    Prehodna luknja v sredini čepka za penis ne zagotavlja le higienskih prednosti, saj olajša čiščenje in preprečuje okužbe, temveč tudi spreminja sicer običajne telesne funkcije v edinstveno erotično izkušnjo. Vizualna in fizična stimulacija, ki jo prinaša uporaba tega čepka za penis, je lahko vznemirljiv dodatek k spolnim praksam mnogih ljudi.

    Druga prednost čepka za penis je njegova posebna oblika. Zamašek za penis je zasnovan tako, da na edinstven način stimulira sečnico, zato ima po celotni dolžini različne oblike in premere. Ti zagotavljajo, da čep za penis sedi popolnoma varno, ne more zdrsniti ven in hkrati zagotavlja dih jemajoč užitek. Stimulacija uretre je umetnost sama po sebi in s tem čepom za penis lahko odkrijete vse odtenke tega čutnega užitka.

    Za varno in prijetno izkušnjo upoštevajte naslednja navodila: Pred in po uporabi je pomembno, da čep za penis razkužite z našim razpršilom INSTACLEAN. Higiena je pri uporabi Urethral Play najpomembnejša in najpomembnejša. Za vstavljanje priporočamo naš posebej razvit lubrikant VeryDeep. Zagotavlja nežno vstavljanje čepka za penis, kar je na tem občutljivem območju še posebej pomembno.

    Ta čepek za penis odpira nove dimenzije užitka. Ne ponuja le edinstvenih občutkov, temveč tudi svobodo, da lahko neprekinjeno uživate v stimulaciji sečnice.

    Več podrobnosti:

    • Vtič za penis Alphamale
    • Material: nerjaveče jeklo
    • Dimenzije: Premer čepka za spolovilo približno 30 mm. Premer luknje skozi čep za penis približno 3 mm.
    • Velikost S: skupna dolžina približno 43 mm, premer od 6 mm do 9 mm. Teža 11 gramov.
    • Velikost M: skupna dolžina približno 53 mm, premer od 7 mm do 9 mm. Teža 12 gramov.
    • Velikost L: skupna dolžina približno 63 mm, premer od 8 mm do 9 mm. Teža 13 gramov.
    • Opozorilo: stimulacija uretre je povezana s tveganji. Začnite počasi, vedno uporabljajte ustrezne lubrikante in vse pripomočke hranite sterilno.
    • MEO in Alphamale sta registrirani blagovni znamki podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Sehr gute Wirkung

    Sauber Verarbeitet ohne Kanten und Grat. Lässt sich gut einführen und bleibt dann auch sicher sitzen. Effekt ist geil, wie beschrieben.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Alphamale Čep za penis COCKSHOWER™

    Alphamale Čep za penis COCKSHOWER™

    S čepom za penis COCKSHOWER™ iz Alphamale lahko izkusite popolnoma novo vrsto masturbacije. Za moške, ki želijo raziskati in uživati v intenzivnem občutku stimulacije sečnice, je ta tehnična mojstrovina med čepki za penis popolna.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: