Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Rokavi za penis in pokrovi za penis

Glasilo

Penis rokav podaljšek + Masturbator 2 v 1

Obstaja veliko masturbatorjev in oblog za penis, vendar je ta izdelek pravi! Združuje vzburjajoče prednosti dveh spolnih igračk! Ta realistično oblikovan rokav za penis, ki je prijetno tesen in vedno pripravljen, je popoln masturbator za moške in po potrebi tudi podaljšek penisa, po katerem je vaša partnerka vedno hrepenela.

Več informacij

2464/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Obstaja veliko masturbatorjev in oblog za penis, vendar je ta izdelek pravi! Združuje vzburjajoče prednosti dveh spolnih igračk! Ta realistično oblikovan rokav za penis, ki je prijetno tesen in vedno pripravljen, je popoln masturbator za moške in tudi podaljšek za penis, po katerem je vaša partnerica vedno hrepenela.

     

    Uporabite ta multitalent kot svoje osebno čudežno orožje tako, da v priloženo odprtino vstavite Bullet vibrator (vibracijsko jajce). Zdaj morate le še zdrsniti v kožno obarvano in tesno, mehko odprtino ter se prepustiti razvajanju s pritiskom na gumb.

     

    Material, ki je zelo podoben koži, zagotavlja, da skoraj ne boste občutili razlike od prave kože. V notranjosti vas čaka vznemirljiva žlebičasta struktura, ki vas bo potisk za potiskom pripeljala do orgazma. Zaradi strukture na zunanji strani ta spolna igrača udobno leži tudi v roki.

     

    Prepriča kot rokav za penis! Razvajajte svojega partnerja z debelim penisom:

     

    Za povečanje ali odebelitev penisa preprosto nanesite naš lubrikant STROKE na notranjo stran rokava za penis, ga nataknite na penis in uživajte v tesnem prileganju. Vaš penis je že 8 cm daljši in ima polnilni premer do 5 cm. Ta puhasti obloga za penis z žilami je popolna obogatitev vašega spolnega življenja. Vaš partner bo takoj začutil strukturo stimulacije in doživel neskončne orgazme zaradi resnično velikega penisa. Ovitek za penis iz raztegljivega, spolzkega materiala zaradi tesnega prileganja zagotavlja tudi še večjo vzdržljivost med seksom.

     

    Navdušuje kot masturbator! Doživite izjemne orgazme med solo seksom:

     

    Raztegljiv rokav za penis je čudovito primeren tudi kot masturbator za vznemirljivo masturbacijo. Enostaven rokav za penis je prijetno raztegljiv, vendar tudi ob večkratni uporabi ne izgubi svoje čvrstosti, zato lahko v njem uživate dlje časa. Če ste vedno sanjali, da bi razvajali tesno ritko, je zdaj vaša priložnost.

     

    Na kaj moram biti pozoren pri rokavu za penis?

     

    Čeprav je rokav za penis zaprt, ni nadomestek za kondom. Kontracepcija in zaščita pred spolno prenosljivimi boleznimi s tulcem za penis MEO® nista mogoči.

     

    Material in nega rokava za penis:

     

    Ta rokav za penis je izdelan iz TPR in je posebno mehak. Material ne vsebuje ftalatov in je naravno brez vonja. Zaradi mehke teksture je TPR zelo podoben človeški koži in vam tako ponuja realistično izkušnjo med seksom. Za največjo zabavo priporočamo uporabo našega lubrikanta STROKE. Če želite igračo očistiti, lahko to storite z vodo in blagim milom, nato pa uporabite naše čistilo za igrače VERYCLEAN.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Rokav za penis "2 v 1 podaljšek za penis + masturbator",
    • Živopisna replika penisa kot oprijemljiv, raztegljiv rokav za penis.
    • Uporaba: Za pohotno roko kot gladilka ali kot podaljšek za povečanje penisa
    • Razvaja med seksom s svojo značilno površinsko strukturo in med masturbacijo s svojo raznoliko notranjo strukturo.
    • Material, podoben koži (Nature Skin)! Videti in na otip spominja na pravo kožo.
    • Enostavna uporaba: rokav za penis je zelo raztegljiv, ne da bi pri tem izgubil svojo čvrstost.
    • Vzdržljivost: Podpira erekcijo s tesnim prileganjem.
    • Material: TPR
    • Teža: 430 g
    • Bullet Vibracijsko jajce potrebuje 3 baterije LR41

     

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Altamente raccomandato

    Questo è il mio primo masturbatore e mi si è aperto un mondo completamente nuovo. Altamente raccomandato come il tuo primo masturbatore

      Ocenjevanje 

      Super Erfindung

      Dass jemand zwei ganz unterschiedliche Sex Toys miteinander kombiniert finde ich schon wirklich sehr beeindruckend. Egal wie ich es benutze, dieses Ding hat mich bis jetzt noch nie enttäuscht. Und wenn ich meine Partnerin damit ***^^, kommt sie extrem schnell zum Orgasmus!

      • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Penis rokav podaljšek + Masturbator 2 v 1

      Penis rokav podaljšek + Masturbator 2 v 1

      Obstaja veliko masturbatorjev in oblog za penis, vendar je ta izdelek pravi! Združuje vzburjajoče prednosti dveh spolnih igračk! Ta realistično oblikovan rokav za penis, ki je prijetno tesen in vedno pripravljen, je popoln masturbator za moške in po potrebi tudi podaljšek penisa, po katerem je vaša partnerka vedno hrepenela.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      17 drugi izdelki iz iste kategorije: