Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Spandex maske

Glasilo

Rdeča fetiš maska - spandex maska z odprtino za usta

Zahvaljujoč tej tesni maski za fetiš BDSM z odprtino za usta vaša domišljija pri bondageu nima meja. Blowjob možne so maska, deep throat, žgečkljivke in še veliko več.

Več informacij

2470/00

32,90 €


-7,00 €

25,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Zaradi te tesne BDSM maske z odprtino za usta vaša domišljija pri vezanju nima meja. Blowjob možni so maska, deep throat, gag in še veliko več.

     

    Naša ročno izdelana maska BDSM iz spandeksa vas bo navdušila s posebno skrbno izdelavo in visokim udobjem pri nošenju. Visoko elastičen, dihajoč material je tako prijetno lahek na koži, da lahko fetiš masko iz spandeksa brez skrbi nosite dolgo časa.

     

    Merila za izbiro maske za fetiš:

     

    MEO ® ima v spletni trgovini BDSM www.meo.de na zalogi široko paleto mask različnih oblik. Izdelujemo fetiš maske iz usnja, neoprena, lateksa in spandeksa. Ponujamo tudi veliko izbiro plinskih mask. Pri BDSM maskah iz spandeksa lahko izbirate med različnimi modeli, kot so rdeče ali črne maske, maske z odprtinami za oči, BDSM maske z odprtinami za usta, neprozorne BDSM maske in še veliko več.

     

    Katere so prednosti maske BDSM iz spandeksa v primerjavi z masko iz lateksa, usnjeno masko ali gumijasto ali neoprensko masko?

     

    Zaradi vlaken, ki prepuščajo zrak, ni nevarnosti, da bi se kadar koli zadihali ali zajela panika, kar bodo cenili predvsem začetniki BDSM.

     

    Ali lahko masko BDSM nosim dlje časa?

     

    Subtilno lesketajoči se material se popolnoma prilagodi konturam glave, zato se maska BDSM vedno popolnoma prilega. Ker je spandeks, ki ga uporabljamo, tudi izjemno dimenzijsko stabilen, se maska BDSM ne raztegne niti ob pogostem nošenju.

     

    Ali lahko masko BDSM kombiniram z drugimi izdelki za bondage?

     

    Takoj ko so oči zaprte, se vsa druga čutila okrepijo, dotik in dražljaji pa se občutijo še bolj intenzivno. Napetost se poveča tudi zaradi dejstva, da ne morete prepoznati, kaj točno namerava z vami storiti vaš dominantni partner. Seveda lahko masko BDSM uporabite v kombinaciji z našimi drugimi izdelki za bondage, kot so gag, vzmetni ščegetavček, okovi za roke ali gležnjarji. Maska BDSM doda novo dimenzijo igri med prevlado, podrejenostjo in užitkom ter izklopi čute, zato jo lahko uporabite kot vznemirljiv dodatek k drugim izdelkom za bondage iz naše trgovine za bondage.

     

    Kako očistim masko BDSM?

     

    Masko BDSM očistite tako, da jo preprosto položite v pralni stroj (program za ročno pranje na 30 stopinj).

     

    Dodatne informacije:

     

    • Več informacij: Rdeča maska BDSM
    • Material: Spandex
    • dihajoča
    • zelo udobna za nošenje
    • dimenzijsko stabilna in elastična
    • subtilen lesk
    • Prati v pralnem stroju pri 30°
    • Barva: rdeča
    • Bondage Shop Highlight pri MEO

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    At last an effective hood

    For those who might be slightly claustrophobic this hood excellent because the nature of the material permits limited vision but enough not to disorientate the wearer. Hearing is not impaired. Even with your mouth nicely stretched but in insertion breathing is possible through the nose without stress. The hood fits snuggly and is easily washed.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Fetisch Maske aus Spandex

    Toller Stoff, was ich sehr angenehm finde. Sehr gut in der Verarbeitung. Der Mund bleibt offen für alles was der dominante Partner wünscht.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Rdeča fetiš maska - spandex maska z odprtino za usta

    Rdeča fetiš maska - spandex maska z odprtino za usta

    Zahvaljujoč tej tesni maski za fetiš BDSM z odprtino za usta vaša domišljija pri bondageu nima meja. Blowjob možne so maska, deep throat, žgečkljivke in še veliko več.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    16 drugi izdelki iz iste kategorije: