Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Anal Depth Play

Glasilo

Ass Snake Dildo - 48 cm

Ta posebni dildo navdušuje z izjemno dolžino 48 cm, ki omogoča doseganje globljih in prej neodkritih erogenih con v telesu. Edinstvena oblika Ass Snake Vibratorja zagotavlja dih jemajoče občutke ob vsakem gibu.

Več informacij

3693/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus stroški dostave

na voljo

Več informacij

Ta posebni dildo navdušuje z izjemno dolžino 48 cm, ki omogoča doseganje globljih in prej neodkritih erogenih con v telesu. Edinstvena oblika Ass Snake Vibratorja zagotavlja dih jemajoče občutke ob vsakem gibu. Z vsako dodatno vstavljeno kroglico se ustvari zelo posebna stimulacija, zaradi česar je penetracija ritmična in raznolika izkušnja. Naš dildo Ass Snake je idealen tudi za intenzivno analno vadbo.

Impresivna dolžina:

S premerom kroglice 37 mm in dolžino 48 cm ta dildo ponuja precejšnjo globino penetracije, kar omogoča še globlje prodiranje in še intenzivnejšo stimulacijo. Ta dolžina omogoča doseganje različnih erogenih con, ki jih s krajšimi dildi ni mogoče doseči.

Pospeševalec orgazma:

Ko dildo Ass Snake tik pred vrhuncem počasi izvlečemo iz anusa, lahko to pri mnogih ljudeh neverjetno okrepi orgazem. Telo je namreč v tem trenutku zelo občutljivo. Vsak dotik ali gib zaznava intenzivneje. Ker ima anus veliko občutljivih živcev, lahko počasen izvlek dilda ta občutek še okrepi Ass Snake Dildo lahko okrepi ta občutek.

Obstaja tudi psihološka komponenta. Zaradi napetosti in čakanja na orgazem je vse skupaj še bolj vzburljivo. To je kot igra med nadzorom in predajo, zaradi česar je izkušnja še bolj intenzivna. Med orgazmom se skrčijo tudi mišice v telesu. Ko dildo v tem trenutku izvlečemo, dildo sodeluje s temi mišicami Ass Snake Dildo sodeluje s temi gibi mišic, kar lahko okrepi občutek.

Skratka, gre za kombinacijo fizičnih reakcij ter psihološkega učinka pričakovanja in napetosti, zaradi katerih je orgazem ob izvleku dilda tik pred vrhuncem še intenzivnejši Ass Snake Dildo tik pred vrhuncem. Seveda to vsak občuti drugače, vendar je za mnoge to resnično vznemirljiva izkušnja.

Neprekosljiva prilagodljivost in vsestranskost:

Prilagodljivost in vsestranskost tega dilda omogočata eksperimentiranje z različnimi položaji, tako da lahko dildo uporabljate po lastnih željah Ass Snake lahko uporabljate povsem v skladu s svojimi lastnimi željami. Vedno se popolnoma prilagodi notranji anatomiji. Seveda lahko dildo uporabljate Ass Snake lahko uporablja tako vaginalno kot analno.

Sferična struktura:

Sfere vzdolž dilda zagotavljajo edinstveno strukturo, ki lahko med uporabo ustvari različne občutke. Vsaka dodatno vstavljena kroglica lahko ustvari intenzivnejšo stimulacijo s pritiskom na okoliške analne ali vaginalne živčne končiče med vstavljanjem in umikom.

Sferična struktura omogoča postopno penetracijo, pri čemer vsaka dodatna kroglica predstavlja nov izziv. To je lahko še posebej zanimivo za uporabnike, ki imajo radi občutek postopnega analnega ali vaginalnega raztezanja.

Varnost in udobje:

Pri uporabi tako dolgega dilda je pomembno, da je izdelan iz varnega, telesu prijaznega materiala in ima prisesek, ki zagotavlja varno rokovanje ter preprečuje pretirano penetracijo.

Močan prisesek na koncu dilda omogoča, da dildo ostane na mestu Ass Snake Dildo omogoča pritrditev na skoraj vsako gladko površino, kar zagotavlja dodatne možnosti uporabe, zlasti kadar morajo roke ostati proste.

Poleg tega je dildo izdelan iz vinila, ki ne vsebuje ftalatov, zato je varna in telesu prijazna izbira. Uporaba materiala brez ftalatov zagotavlja, da je dildo Ass Snake Dildo ne vsebuje škodljivih mehčalcev, zato lahko brez zadržkov uživate.

Pri uporabi dilda se vedno zavedajte svojih osebnih omejitev Ass Snake Dildo, vedno upoštevajte svoje osebne omejitve in želje ter poskrbite za varno rokovanje, da se izognete pretirani penetraciji. To vam bo namreč odprlo nepredstavljive Ass Snake Dildo odpira nepredstavljive možnosti za stimulacijo in užitek.

Več podrobnosti:

  • Dildo "Ass Snake"
  • Dimenzije: Dolžina 48 cm, premer 3,7 cm, dolžina za vstavljanje 47 cm.
  • Teža: približno 358 gramov
  • Material: vinil, brez ftalatov
  • Lubrikant: Priporočamo naš hibridni lubrikant ManCunt.
  • Čiščenje: Topla voda, blago milo in naše razpršilo VeryClean.

 

To bi vas lahko zanimalo tudi:

OCENE STRANK

Še ni komentarjev strank

Napišite svoj pregled

Ass Snake Dildo - 48 cm

Ass Snake Dildo - 48 cm

Ta posebni dildo navdušuje z izjemno dolžino 48 cm, ki omogoča doseganje globljih in prej neodkritih erogenih con v telesu. Edinstvena oblika Ass Snake Vibratorja zagotavlja dih jemajoče občutke ob vsakem gibu.

Napišite svoj pregled

Kupci so kupili tudi:

30 drugi izdelki iz iste kategorije: