Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni čepi

Glasilo

Dildo XXL Crazy Cock

Spletna stran Crazy Cock je popolna igrača za analni seks, ki ste si jo vedno želeli: Crazy Cock Dildo z debelimi kroglicami in obenem obsežnim butt plug, impresivno velik, odlične oblike in iz spolzkega materiala! Na voljo v 5 impresivnih velikostih, za napredne in profesionalne uporabnike.

Več informacij

89,90 €


-20%

71,92 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Crazy Cock je popolna igrača za analni seks, ki ste si jo vedno želeli! Crazy Cock je dildo z debelimi kroglicami in obenem voluminoznim butt plug; impresivno velik, odlične oblike in iz spolzkega materiala! Na voljo v 5 impresivnih velikostih, za napredne in profesionalne uporabnike.

     

    Poudarki:

     

    • Zagotovljeni dih jemajoči občutki
    • Za telo varen, prožen silikon
    • 5 velikosti: Za napredne in profesionalne uporabnike
    • Debele kroglice kot trdna podlaga za prostoročno jahanje
    • Gladka površina za enostavno vstavljanje
    • Domiselna zasnova
    • Široka sesalna osnova: prilepi se na gladke površine
    • Popolnoma popolna za analno raztezanje

     

    Prožni dildo vam ponuja neprimerljiv občutek, da ste napolnjeni do maksimuma. Zaradi močne sesalne osnove lahko v tem analnem užitku uživate tudi brez rok in v najrazličnejših položajih, saj se dildo zlahka pritrdi na skoraj vsako gladko površino. Tako lahko uživate v vzburjenem solo seksu ali pa ga uporabite v kombinaciji s strap-onom za pegging seks. Vse, kar zdaj potrebujete, je velika količina lubrikanta MANCUNT.

     

    Vaš novi veliki dildo XXL - Kako uporabljati veliki dildo:

     

    Dolžina in obseg velikega dilda sta lahko zelo zastrašujoča za nekoga, ki ima malo izkušenj z velikim dildom. Vendar je lahko tako debel dildo tudi zelo prijeten in vas zadovolji kot noben drug dildo.

     

    Preberite vodnik po MEO ® dildu in se pripravite na svojo veliko analno pustolovščino! Povedali vam bomo, kaj morate upoštevati pri uporabi velikega dilda in kateri dildo je najboljši za vas.

     

    Kako naj uporabljam tako velik dildo?

     

    Na dih jemajoče trenutke z velikim dildom se lahko pripravite v le nekaj korakih:

     

    1.) Očistite dildo:

     

    Tudi če je vaš dildo popolnoma nov ali ste ga očistili po zadnjem obisku, ga morate temeljito oprati z vročo vodo ali higiensko očistiti z našim razpršilom VERYCLEAN, saj bo ta veliki Crazy Cock dildo prodrl v vaše najgloblje notranje cone. Temeljito čiščenje bo zagotovilo vašo varnost, higieno in zdravje, da bo izkušnja za vas čim bolj pozitivna.

     

    2.) Uporabite veliko lubrikanta in sprej Extremeo:

     

    Velikost dilda in njegovega debelega spolovila bosta narekovala, kakšen lubrikant morate uporabiti. Izberite lubrikant MEO®, ki je gost, a hkrati gladek, saj olajša vstavljanje in zagotavlja odličen občutek med seksom. Visokokakovostni lubrikant na vodni osnovi, kot je Aquameo, je še posebej dobra izbira. Če nameravate uporabiti res velik dildo, priporočamo naš gost lubrikant za analni seks MANCUNT. Je vodotopen, bel in kremast ter se občuti kot noben drug lubrikant. MANCUNT združuje prednosti dveh svetov: Drsi kot silikon in se izpira tako enostavno kot voda. MANCUNT je skoraj videti kot sperma in poskrbi, da je uporaba velikega dilda neboleč užitek.

     

    Naš sprej EXTREMEO je popolna izbira tako za začetnike v analnem seksu kot za izkušene uporabnike velikih dildov. EXTREMEO je poseben izdelek za analni seks in analno raztezanje. Zaradi posebne kombinacije aktivnih sestavin to pršilo poskrbi za lažje vstavljanje tudi zelo velikih dildov in analnih čepov. Poseben učinek izdelka EXTREMEO spodbuja lažjo penetracijo in tako vodi do sproščenega in strastnega užitka. Gre za analno pršilo, ki v kratkem času poskrbi za nego kože in sprosti anus. Sprej deluje brez izgube občutka, zmanjša bolečo občutljivost sfinktra in pomaga doseči analni seks brez zadržkov!

     

    3.) In gremo!

     

    Zaradi dolžine in obsega je lahko vstavljanje velikih dildov sprva težavno. Vzemite si čas, delajte počasi in izberite položaj, ki vam omogoča, da raztegnete telo. Ulezite se na hrbet z našo blazino ASS UP pod zadnjico ter dvignjenimi in razkrečenimi nogami. Blazina ASS UP bo vašemu telesu zagotovila stabilno in udobno oporo tudi v napornih položajih. Trdna blazina ASS UP tudi preprečuje, da bi se pogreznili v posteljo, in olajša številne druge položaje med seksom in solo seksom. Seveda lahko nad dildojem tudi čepite, da boste imeli večji nadzor nad globino prodiranja velikega dilda. Vsekakor vam priporočamo, da se "ogrejete" z manjšim dildom in nato preidete na velik Crazy Cock dildo.

     

    4.) Prepustite se svojemu poželenju brez zadržkov!

     

    Po vstavitvi debele glave dilda mora biti vaše telo dovolj sproščeno, da lahko uživate v občutkih, ki jih ustvarja dildo, in hkrati masturbirate. Številne naše stranke uživajo v vrtenju velikega dilda v telesu, da dosežejo vse notranje erogene cone, medtem ko imajo druge raje potisne gibe. Eksperimentirajte in ugotovite, kaj vam je všeč, vendar ne pozabite premikati dilda počasi, da se izognete poškodbam!

     

    Material in nega velikega dilda MEO ®:

     

    Ta veliki dildo je izdelan iz visokokakovostnega silikona. Material je čudovito prožen in spolzek. Poleg tega je silikon, ki ga uporabljamo, zelo stabilen, zato bo vaš veliki dildo zdržal dolgo časa. Zelo velik dildo lahko očistite z blagim milom in vodo. Za temeljito higieno priporočamo tudi redno uporabo našega razpršila VERYCLEAN.

    Več podrobnosti:

     

    • Dildo Crazy Cock
    • Dimenzije: Velikost S = premer 3,2 cm do 5,5 cm, dolžina 19 cm, dolžina za vstavljanje 13,5 cm. Velikost M = premer 3,8 cm do 6,5 cm, dolžina 22 cm, dolžina za vstavljanje 16 cm. Velikost L = premer od 4,5 cm do 7,5 cm, dolžina 25 cm, vstavljiva dolžina 19 cm. Velikost XL = premer 5 cm do 8,5 cm, dolžina 29 cm, vstavljiva dolžina 21 cm. Velikost XXL = premer 5,6 cm do 9,5 cm, dolžina 31 cm, dolžina vstavljanja 24 cm.
    • V tem velikem dildu Crazy Cock lahko uživajo tako ženske kot moški. Ustvarja občutek napolnjenosti in spodbuja notranje stene anusa. Poleg tega velik dildo omogoča analno raztezanje, kar je pogosto cenjena fantazija v BDSM.
    • Za največji užitek priporočamo lubrikant MANCUNT iz naše seks trgovine.
    • Zahvaljujoč praktični sesalni podlagi se dildo zanesljivo oprime vseh gladkih površin. Dildo je primeren tudi za uporabo v postroju s pasovi.
    • Material: 100 % silikon
    • žametno mehka površina
    • prožen in hkrati prijetno čvrst
    • debel spolovilo
    • 100 % brez ftalatov
    • brez vonja

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Bombe

    Voll die Explosion im Arsch

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Dimensioni e materiale perfetti, come me lo aspettavo

    Dimensioni e materiale perfetti, come me lo aspettavo

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Huge

    Going to take lots of sessions to fit this in.. Huge

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Absoluter Favorit

    Als Fan der analen Selbstverwöhnung wird das mein absoluter Favorit. Er ist in Größe L nicht zu groß und nicht zu klein. Ich hab größere und kleinere, aber dieser ist genau richtig. Natürlich bin ich trainiert. Für Anfänger ist er wahrscheinlich zu groß. Wer ihn bestellt macht nichts falsch. Die Qualität ist 1A

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Woah.

    Der ist schon eine ordentliche Nummer. Meiner hat an der dicksten Stelle einen Durchmesser von fast 10 cm! Top Qualität.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Größe XXL

    So wie erwartet. Gut verarbeitet. Passt perfekt!

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Dildo XXL Crazy Cock

    Dildo XXL Crazy Cock

    Spletna stran Crazy Cock je popolna igrača za analni seks, ki ste si jo vedno želeli: Crazy Cock Dildo z debelimi kroglicami in obenem obsežnim butt plug, impresivno velik, odlične oblike in iz spolzkega materiala! Na voljo v 5 impresivnih velikostih, za napredne in profesionalne uporabnike.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: