Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

B-Vibe

Glasilo

B-Vibe Vibrating Snug Plug - majhen

Majhen analni vibrator, ki tudi začetnikom omogoča odlične vrhunce! S spletno stranjo B-Vibe Vibrating Snug Plug boste odkrili moč orgazma prostate, kot si je še niste predstavljali.

Več informacij

3393/00

na voljo

    Več informacij

    Majhen analni vibrator, ki tudi začetnikom omogoča odlične vrhunce! Z napravo B-Vibe Vibrating Snug Plug boste odkrili moč orgazmov prostate, kot si je še niste predstavljali.

     

    Moški obožujejo ta analni vibrator!

     

    Moški še posebej obožujejo ta fascinantni analni vibrator zaradi njegove sposobnosti ciljnega in intenzivnega stimuliranja prostate, kar povzroči močne in globoke orgazme. Zaradi stožčaste oblike ga je enostavno vstaviti, medtem ko ga je zaradi prožne gredi in priročne podlage analnega vibratorja enostavno in prijetno izvleči. V spletni trgovini MEO je B-Vibe Vibrating Snug Plug na voljo v različnih velikostih in težah, zato je popoln analni vibrator za začetnike in napredne uporabnike.

     

    Naš zmogljivi analni vibrator lahko ustvari vrsto različnih občutkov, od globokih, pulzirajočih vibracij do hitrih, intenzivnih vibracij. Tako lahko izberete vrsto stimulacije, ki vam najbolj ustreza.

     

    Majhen analni vibrator, ki bo tudi začetnikom omogočil odlične vrhunce!

     

    S kompaktno skupno dolžino 10 cm, premerom 2,4 cm in dolžino za vstavljanje 8,7 cm je ravno prav velik, da zlasti začetnikom omogoči nepozabne in dih jemajoče trenutke.

     

    B-Vibe Vibrating Snug Plug je enostaven za vstavljanje in je primeren celo za uporabo 24 ur na dan, 7 dni v tednu!

     

    B-Vibe Vibrating Snug Plug je izdelan iz 100-odstotno s telesom združljivega silikona, ne vsebuje ftalatov in lateksa ter je popolnoma neporozen. Njegova tanka in gladka oblika omogoča enostavno analno vstavljanje in udobno nošenje tudi v zelo dolgem časovnem obdobju (24 ur na dan, 7 dni v tednu).

     

    Še en plus:

     

    B-Vibe Vibrating Snug Plug se lahko polni prek vgrajenega priključka USB. Ena ura polnjenja pomeni eno uro intenzivnega užitka pri analnem igranju. In za na poti? Spletna stran B-Vibe Vibrating Snug Plug je na voljo v praktični torbici za shranjevanje, zato vam na poti ne bo treba zamuditi svoje nove najljubše igrače.

     

    Češnja na torti:

     

    Vse skupaj dopolnjujejo priložena navodila za analno stimulacijo. Praktična knjižica vsebuje najboljše nasvete in trike naše izkušene ekipe spolnih pedagogov in vas bo v hipu spremenila v analnega strokovnjaka.

     

    S spletno stranjo B-Vibe Vibrating Snug Plug boste lahko raziskovali in uživali v svetu analne stimulacije na povsem nov način - naša beseda!

     

    Čiščenje analnega vibratorja:

     

    Čiščenje je preprosto in enostavno. Ker je izdelek izdelan iz visokokakovostnega silikona in plastike ABS, ga lahko očistite z blagim milom in toplo vodo ali z našim razpršilom VERYCLEAN.

     

    Več podrobnosti:

     

    • B-Vibe Vibrating Snug Plug
    • Zasnovan za diskretno in dolgotrajno uporabo! Torpedna oblika B-Vibe Vibrating Snug Plug omogoča enostavno vstavljanje in zagotavlja udobno prileganje v anus.
    • Analni vibrator, primeren za ženske in moške.
    • Polnjenje prek USB.
    • IPX4, odporen na škropljenje.
    • Dimenzije: Skupna dolžina 10 cm, premer 2,4 cm, dolžina za vstavljanje 8,7 cm.
    • 4 načini vibriranja
    • 4 stopnje hitrosti
    • Material: silikon
    • čas polnjenja 60 minut
    • 60 minut delovanja
    • B-Vibe v spletni trgovini MEO: Odkrijte naslednjo raven analnega užitka z vrhunskimi analnimi vibratorji B-Vibe! Kombinacija sodobnega dizajna, visokokakovostnih materialov in inovativne tehnologije zagotavlja neprimerljivo izkušnjo, ki jo boste lahko podoživljali vedno znova. B-Vibe in MEO sta dve znani blagovni znamki v svetu spolnih igrač, ki sta specializirani za visokokakovostne analne igrače. B-Vibe je še posebej znana po svoji inovativni ponudbi izdelkov, ki vključuje daljinsko vodene analne čepke, analne kroglice in komplete za analno urjenje. Podjetje B-Vibe je po vsem svetu priznano zaradi uporabe visokokakovostnih materialov in telesu prijaznega silikona pri izdelavi svojih izdelkov.

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Absolutes Muss für jeden Mann oder Frau

    "Dies ist ohne Zweifel das beste Sextoy, das ich je gekauft habe. Es ist sowohl kraftvoll als auch leise und sorgt für intensive Orgasmen quasi auf Knopfdruck. Ich kann es nur weiterempfehlen!

      Napišite svoj pregled

      B-Vibe Vibrating Snug Plug - majhen

      B-Vibe Vibrating Snug Plug - majhen

      Majhen analni vibrator, ki tudi začetnikom omogoča odlične vrhunce! S spletno stranjo B-Vibe Vibrating Snug Plug boste odkrili moč orgazma prostate, kot si je še niste predstavljali.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      9 drugi izdelki iz iste kategorije: