Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM Bondage

Glasilo

Usnjen gležnjarski trak - MEO DeLuxe

Bondage zahteva nekaj spretnosti ali pa ta odličen izdelek! Če želite združiti kakovost, udobje in slog v enem izdelku, so ti trakovi za bondage ravno pravšnji. Na voljo so v različnih dolžinah - 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm in 150 cm - in ponujajo prilagodljivost, ki je primerna za vsako situacijo in vsak tip telesa.

Več informacij

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Bondage zahteva nekaj spretnosti ali pa ta odličen izdelek! Če želite združiti kakovost, udobje in slog v enem izdelku, so ti trakovi za bondage ravno pravšnji. Na voljo so v različnih dolžinah - 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm in 150 cm - in zagotavljajo prilagodljivost za vsako situacijo in vsak tip telesa.

    Zakaj so ti trakovi za bondage izbira št. 1 strokovnjakov:

    Navadni črni trakovi za bondage so brezčasna klasika - a bodimo iskreni, včasih je lahko malo bolj razburljivo. Naši trakovi za gležnje so podloženi z modrim usnjem nappa in opremljeni z ujemajočimi se barvnimi šivi. To vaši naslednji seksi seansi bondage doda barvni pridih.

    Seveda lahko kombinirate več naših trakov za vezanje in tako povežete okončine med seboj ali jih pritrdite na posteljni drog. Vaša domišljija ni omejena, saj so zaradi različnih dolžin naših pasov za zadrževanje možnosti neskončne!

    V vsak pas za zadrževanje je trdno vgrajen D-obroček iz nerjavnega jekla, ki se nahaja na koncu zaponke za enostavno in prilagodljivo zapenjanje. Pasovi za zadnjico so izdelani iz najboljšega usnja in opremljeni z močno, trpežno valjčno zaponko, združeno z okroglimi luknjami za pasove na razdalji približno 1,6 cm. To zagotavlja varen in udoben oprijem, tako kot vam je všeč. Naši jermeni za šapo niso le funkcionalni, temveč so zaradi usnjene podloge tudi zelo udobni neposredno na koži.

    Naši jermeni za šapo, ki so na voljo v različnih dolžinah - 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm in 150 cm - so izjemno vsestranski in prilagodljivi ter primerni za vsako situacijo in vsako telesno zgradbo:

    • Ta krajši trak je posebej primeren za pritrditev posameznih okončin, kot so roke, spodnji deli nog itd., na naslonjala stolov. Je dovolj dolg, da lahko z njim povežete dve zapestji. Odličen je kot povezovalni trak, če ga pod kotom 90 stopinj obesite okoli dveh trakov.
    • Usnjeni trak za privezovanje, dolžina 60 cm: trak za privezovanje za privezovanje nog in pritrjevanje močnejših okončin ali kot osnovni trak za pritrjevanje na posteljne stebre, drogove ali pohištvo.
    • Usnjeni trak za omejitev gibanja, dolžina 90 cm: Ta daljši trak za omejitev gibanja je posebej primeren za pritrditev okončin na širše stebre, naslonjala stolov ali podobno. Ali pa bi želeli trak za omejitev gibanja namestiti okoli ležišča? Za širino od 90 do 100 cm lahko na primer kombinirate 60 cm dolg in 150 cm dolg trak.
    • Usnjeni trak za zadrževanje, dolžina 120 cm: Ta dolgi trak za zadrževanje je idealen za pritrditev vitkega zgornjega dela telesa, na primer na naslonjalo stola. Idealen za pritrditev telesa na različne stebre ali pohištvo.
    • Usnjeni trak za zadrževanje, dolžina 150 cm: Pri tej dolžini se trak za zadrževanje prilega večini predmetov, na katere želite nekoga privezati. Po potrebi lahko trak za privezovanje seveda podaljšate z dodatnimi trakovi za privezovanje.


    Trakovi za omejitev gibanja, zlasti tisti iz usnja, kot so trakovi MEO, se ne uporabljajo samo za omejevanje svobode gibanja. Okrepijo izkušnjo ter spodbujajo zaupanje in intimnost med partnerjema. Naši trakovi dokazujejo, da ni treba sklepati kompromisov med estetiko in funkcionalnostjo.

    Pozabite na vse, kar ste vedeli o bondageu. MEO-jevi trakovi za zadrževanje postavljajo nova merila!

    Trakovi za zadrževanje z zaponkami imajo številne prednosti pred običajnimi manšetami za roke in gležnje ali vrvmi za bondage. Prvič, sistem zaponk omogoča hitro in natančno prilagajanje individualnim potrebam uporabnika. To pomeni, da lahko pas za zadrževanje nastavite tako tesno ali tako ohlapno, kot želite, ne da bi se morali ukvarjati z vozli ali zapletenimi sponkami. Poleg tega je usnje, zlasti visokokakovostno usnje, kot ga uporabljamo mi, znano po svoji trpežnosti in robustnosti. Sčasoma se prilagodi obliki telesa, postane mehkejše in udobnejše, ne da bi izgubilo svojo trpežnost. To zagotavlja prijeten občutek, tudi če je partner zvezan zelo dolgo.

    Druga velika prednost trakov pred vrvmi ali posameznimi usnjenimi zapestnimi in gleženjskimi manšetami je njihova vsestranskost. Uporabljajo se lahko na različnih delih telesa in tako ponujajo številne različice omejevanja. Naj gre za omejevanje rok, nog ali celo bolj zapletene tehnike bondage - s trakom za omejevanje z zaponkami so možnosti praktično neomejene. Zasnova z zaponkami ponuja tudi dodatno raven varnosti, saj so zaponke pogosto bolj stabilne in zanesljive kot vozli. Tveganje, da bi se trak za vezanje po naključju sprostil ali da bi se zvezani partner lahko osvobodil, je zmanjšano na minimum.

    Nenazadnje tudi estetika govori sama zase: trakovi za vezanje iz finega usnja niso le elegantni in slogovni, temveč tudi dajejo občutek razkošja in ekskluzivnosti. To lahko znatno izboljša čutno vzdušje med bondage seanso.

    Naši trakovi za bondage ponujajo varen in udoben način, kako zvezati sebe ali partnerja in uživati v intenzivnih čutnih izkušnjah, ki jih prinaša popolna omejitev gibanja.

    Ne glede na to, ali ste novinec ali dolgoletni ljubitelj bondage, vas bodo deluxe trakovi za bondage iz MEO navdušili in so kot nalašč za uživanje v čutni igri dominacije in podrejenosti.

    Več informacij:

    • Več informacij: Luksuzni trakovi za gležnje iz MEO
    • Robustni, a dovolj mehki za varno vezanje, dovolj udobni za dolge in zelo dolge seanse vezanja.
    • Material: izdelan iz rastlinsko strojene goveje kože.
    • Kovinske zaponke z reliefom MEO-Germany, zakovice iz nerjavečega jekla.
    • Celoten gleženjski trak smo perforirali kot pas, tako da ga lahko dovolj tesno zapnete v vseh mogočih položajih.
    • Na voljo v različnih dolžinah: 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm in 150 cm.
    • Širina: približno 38 mm.
    • Odprtine za pas so med seboj oddaljene približno 1,6 cm.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Works perfectly!

    Comfortable and sturdy. Works perfectly. Comfortable and sturdy.

      Ocenjevanje 

      Great product

      Great premium leather, well built and high quality. Looks great on!

        Ocenjevanje 

        Bondagegurte

        Die Bondagegurte sind bei uns regelmäßig und teilweise über einen längeren Zeitraum, seit mehreren Monaten im Einsatz und auch wenn sie mimimalste Abnutzungserscheinungen zeigen, sind sie immer noch intakt und alles ist in Ordnung. Man kann also von einem langlebigen Produkt sprechen. Gutes Produkt, sowohl für Einsteiger als auch für Erfahrene.

          Ocenjevanje 

          Super bequem

          Ich konnte es bisher leider nur einmal ausprobieren, aber da war ich super begeistert. Die Gurte haben nicht ins Fleisch geschnitten, man kann sie super alleine an- und ausziehen und die Passform ist perfekt. Ihm hat es auch super gefallen, weil es ziemlich "schick" aussieht und man seinen Partner super in die gewünschte Position fesseln kann. Für jeden der neu in der Thematik Fesseln ist, kann ich es nur wärmstens empfehlen, da es ein super Preisleistungsverhältnis hat.

            Ocenjevanje 

            Number one choice for professionals and enthusiasts alike!

            I had the pleasure of trying MEO's Deluxe Bondage Straps, and wow, they are a game-changer! These straps are not just about binding; they're about elevating the entire bondage experience. First off, the variety in lengths is a dream come true. It means you can tailor your session to any scenario or body type. The adaptability is fantastic! The black straps, lined with blue leather and matching stitches, are not just functional but also stylish. They strike the perfect balance between classic and edgy. Comfort and ease of use are top-notch. They're sturdy yet gentle, ensuring a secure hold without discomfort, even in longer sessions. And talk about durability! These straps feel like they're built to last a lifetime. In summary, MEO's Deluxe Bondage Straps are a blend of quality, comfort, and style. For anyone looking to step up their bondage game, these straps are a must-try. They truly are the number one choice for professionals and enthusiasts alike!

            • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
            Ocenjevanje 

            Absolute Kaufempfehlung von mir!

            Ich muss einfach meine Erfahrungen mit den Deluxe Bondage Gürteln von MEO teilen. Als jemand, der Bondage liebt, aber nicht immer die Zeit oder das Geschick für komplizierte Knoten hat, war ich auf der Suche nach etwas, das sowohl praktisch als auch cool ist. Und genau das habe ich bei MEO gefunden!

            Zuerst einmal: Die Lieferung war blitzschnell. Ich wohne in Graz und das Paket war früher da als erwartet - ein echter Pluspunkt!

            Nun zu den Fesselriemen: Es gibt sie in verschiedenen Längen (45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm und 150 cm), was super praktisch ist, da man sie an verschiedene Situationen und Körpergrößen anpassen kann. Egal ob man neu im Bondage ist oder ein alter Hase, diese Gürtel sind einfach zu handhaben und super vielseitig.

            Ein toller Blickfang ist das Design. Die schwarzen Gurte sind mit blauem Leder gefüttert und farblich passend abgesteppt. Sie sehen nicht nur unglaublich cool aus, sondern fühlen sich auch fantastisch an - sowohl für den Fesselnden als auch für den Gefesselten. Der Tragekomfort ist hervorragend, kein Einschneiden oder unangenehmes Drücken.

            Die Qualität spricht für sich. Die Gurte sind robust, langlebig und halten auch intensiveren Sessions stand. Ich habe schon vieles an Fesseln ausprobiert, aber die von MEO sind definitiv die Nummer 1. Sie vereinen Qualität, Komfort und cooles Design in einem Produkt, was sie zu einem Must-Have für jeden BDSM-Fan macht.

            Fazit: Wer auf der Suche nach qualitativ hochwertigen Fesselgurten ist, die auch noch super aussehen, der ist bei diesen Fesselgurten von MEO genau richtig. Absolute Kaufempfehlung von mir!

            • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

            Napišite svoj pregled

            Usnjen gležnjarski trak - MEO DeLuxe

            Usnjen gležnjarski trak - MEO DeLuxe

            Bondage zahteva nekaj spretnosti ali pa ta odličen izdelek! Če želite združiti kakovost, udobje in slog v enem izdelku, so ti trakovi za bondage ravno pravšnji. Na voljo so v različnih dolžinah - 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm in 150 cm - in ponujajo prilagodljivost, ki je primerna za vsako situacijo in vsak tip telesa.

            Napišite svoj pregled

            30 drugi izdelki iz iste kategorije: