Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Izdelki za spanking

Glasilo

Črna slapper iz Mauvais Garçon Iz serije MEO

Kombinacija tradicionalnega pomena in sodobne prilagoditve omogoča, da slapper posebno zanimiv instrument. Zmožnost ustvarjanja tako široke palete občutkov z enim samim orodjem, od subtilne stimulacije do intenzivnega užitka in bolečine, ponuja edinstveno izkušnjo za oba partnerja.

Več informacij

3823/00

na voljo

    Več informacij

    Odkrijte vrhunsko spodbudo za svoje seanse BDSM: naš slapper v purističnem dizajnu združuje funkcionalnost z estetsko eleganco. To izjemno orodje ni le vizualni vrhunec vaše zbirke, temveč zagotavlja tudi intenzivno izkušnjo za vse udeležence.

    Opremljen z robustnim, rjavim lesenim ročajem in dvojnim trakom iz visokokakovostnega PU usnja slapper ponuja impresivno dolžino 47 cm (vključno z dolžino ročaja 18 cm) in širino 5 cm. Skrbna povezava veganskega usnja z lesenim ročajem s pomočjo dveh vijačnih spojev ne obljublja le največje varnosti pri uporabi, temveč tudi izjemno robustnost.

    Zasnova je dobro premišljena: debel, ergonomsko oblikovan ročaj udobno sede v roko in skupaj s prilagodljivim trakom zagotavlja udobno težo in popolno ravnotežje. To olajša rokovanje in omogoča prijetno uporabo. Spletna stran slapper je idealen za navdušence BDSM, ki iščejo pripomoček za discipliniranje neposlušnih podrejenih, saj zelo prožen trak zagotavlja ravno pravšnjo mero udarca.

    Združite slapper z drugimi pripomočki BDSM, kot so okovi, preveza za oči in palica, za pristen prizor. Ne glede na to, ali imate raje nežno kaznovanje ali močno klofuto, ta vsestranski slapper se prilagodi vašim potrebam in poskrbi, da srca vseh ljubiteljev BDSM hitreje utripajo.

    Naše slapper je nepogrešljiv pripomoček v opremi BDSM, saj omogoča natančno odmerjanje intenzivnosti kaznovanja in se tako odziva na individualne omejitve in želje udeležencev. Poleg tega ergonomski leseni ročaj omogoča natančen nadzor in rokovanje, kar je še posebej koristno pri daljših seansah.

    Zgodovinska uporaba šlepa v šolski disciplini mu daje določeno avro avtoritete in strogosti, ki je pogosto zaželena pri seansah BDSM. slapper ne služi le kot fizično, temveč tudi kot psihološko orodje za krepitev dinamike med prevlado in podrejenostjo.

    Zaradi kombinacije tradicionalnega pomena in sodobne prilagoditve je slapper še posebej zanimivo orodje. Zmožnost ustvarjanja tako širokega razpona občutkov z enim samim orodjem, od subtilne stimulacije do intenzivnega užitka in bolečine, ponuja edinstveno izkušnjo za oba partnerja. Uporaba poliuretanskega usnja v sodobni različici slaperja nagovarja tudi vse večjo skupnost praktikov BDSM, ki cenijo veganske ali neživalske izdelke, ne da bi pri tem morali sklepati kompromise glede kakovosti ali učinkovitosti igre.

    Na splošno je slapper je primer, kako je mogoče tradicionalne instrumente vključiti v sodobno kulturo BDSM in jih prilagoditi današnjim standardom in vrednotam. Njegova priljubljenost poudarja nenehno fascinacijo in potrebo po vsestranskih, učinkovitih in psihološko privlačnih orodjih v umetnosti kaznovanja in discipliniranja.

    Več podrobnosti:

    • VEČ INFORMACIJ: BDSM slapper iz Mauvais Garçon Serije iz MEO
    • Material: les, vegansko PU usnje
    • Dimenzije Dolžina 47 cm (vključno z 18 cm dolžine ročaja) in širina 5 cm.
    • Čiščenje: Po uporabi z razpršilom VERYCLEAN.
    • Pri uporabi naših slaperjev je pomembno, da vedno upoštevate načela SSC (Safe, Sane, and Consensual). Varnost, razumnost in vzajemno soglasje so temelji odgovornega vedenja v skupnosti BDSM. Spletna stran slapper smejo uporabljati le osebe, ki se zavedajo tveganj in sprejmejo potrebne ukrepe, da se izognejo škodi. Priporočljivo je, da se vnaprej seznanite s tehnikami in praksami, ki zagotavljajo varno uporabo. Slačenje lahko sproži močna čustva, zato je pomembno, da se vpletene strani dogovorijo o jasnih mejah in signalih. Dejavnosti BDSM morajo biti vedno sporazumne, ozaveščene in v varnem okolju, da se zagotovi dobro počutje vseh vpletenih.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Does exactly what you need

    Does exactly what you need it to, we’ll build, not cheaply made

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Črna slapper iz Mauvais Garçon Iz serije MEO

    Črna slapper iz Mauvais Garçon Iz serije MEO

    Kombinacija tradicionalnega pomena in sodobne prilagoditve omogoča, da slapper posebno zanimiv instrument. Zmožnost ustvarjanja tako široke palete občutkov z enim samim orodjem, od subtilne stimulacije do intenzivnega užitka in bolečine, ponuja edinstveno izkušnjo za oba partnerja.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    10 drugi izdelki iz iste kategorije: