Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Masturbatorji za moške

Glasilo

Masturbator anus - Cheap Thrills Leather Daddy iz Calexotics

Doživite vrhunski užitek z Cheap Thrills Leather Daddy Iz CalExotics! Ta masturbator iz realističnega materiala je bil razvit za posnemanje intenzivnega občutka tesnega anusa in vam ponuja izkušnjo analnega seksa, ki se skoraj ne razlikuje od resničnega.

Več informacij

3644/00

21,90 €


-6,00 €

15,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Doživite vrhunski užitek z Cheap Thrills Leather Daddy Iz CalExotics! Ta masturbator iz realističnega materiala, razvit za posnemanje intenzivnega občutka tesnega anusa, vam ponuja izkušnjo analnega seksa, ki se skoraj ne razlikuje od resničnega.

    Ste pripravljeni na izkušnjo, ki bo presegla vse meje?

    Zaprta oblika masturbatorja zagotavlja odlično stimulacijo penisa, edinstvena večplastna struktura in izjemno mehak, raztegljiv material Pure Skin® pa zagotavljata realističen občutek. Ta kompaktni masturbator je popolna spolna igrača, ki ste jo čakali, ne glede na to, ali ste doma ali na poti.

    Poudarki:

    • Masturbator anus
    • Realističen videz
    • Realističen občutek
    • Stimulacijska notranja struktura
    • Enostaven za čiščenje
    • Odlična vrednost za denar


    Masturbator iz serije Cheap Thrills proizvajalca CalExotics:

    Masturbator iz serije Calexotics je masturbator realističnega videza in občutka z analno odprtino. Da bi zagotovil čim bolj realistično izkušnjo analnega seksa, je masturbator izdelan iz materiala Pure Skin®, TPE, ki je znan po svojih koži podobnih lastnostih. Ta material je zelo priljubljen v industriji spolnih igrač, saj je mehak, vendar elastičen, njegova tekstura in konsistenca pa sta zelo podobni človeški koži. Pure Skin® je več kot le material - je prava senzacija v svetu masturbatorjev. Razvit za zagotavljanje najbolj realističnega občutka, kar ste jih kdajkoli doživeli. Notranja struktura masturbatorja zagotavlja intenzivno stimulacijo penisa. Za največji užitek uporabite lubrikant na vodni osnovi, kot sta Aquameo ali STROKE.

    Masturbator je po uporabi enostavno očistiti: V odprtino previdno spustite mlačno vodo in uporabite antibakterijsko milo ali naš sprej VERYCLEAN. Nato pustite, da se temeljito posuši, in ga shranite v prostoru brez prahu.

    Več podrobnosti:

    • Več informacij: Masturbator anus
    • Od Cheap Thrills Serije iz Calexotics
    • Dimenzije: približno 14 cm x 7,5 cm
    • Material: TPE, brez ftalatov
    • Aquameo in MEO sta registrirani blagovni znamki podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.
    • Calexoticsaquameo, ameriško podjetje, ustanovljeno v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, je v industriji spolnih igrač znano po svojih inovativnih in visokokakovostnih izdelkih. Posebej omembe vredni so masturbatorji, ki segajo od preprostih ročnih modelov do elektronsko krmiljenih visokotehnoloških modelov, za katere so značilni realistični materiali in interaktivne funkcije. Podobno kot Calexotics nemško podjetje MEO je tudi to znano po različnih visokokakovostnih spolnih igračah in izdelkih BDSM. Za obe podjetji so značilne inovativnost, kakovost in usmerjenost k strankam. Calexotics nemško podjetje MEO in nemško podjetje MEO dajeta velik poudarek ponudbi varnih, zanesljivih in visokokakovostnih izdelkov, ki zadovoljujejo najrazličnejše spolne želje in interese. Čeprav Calexotics imata podjetji MEO sedež na različnih lokacijah, jima je skupna filozofija inovacij, kakovosti in prizadevanja za zadovoljstvo strank.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Great product - Highly recommended

    I did have some good expectations of this product but it has a actually exceeded my expectations. When it says realistic, it certainly is.
    A highly recommended product to buy and use.
    It also arrived earlier than expected which was great.

      Ocenjevanje 

      TRES REALISTE ET CONFORTABLE

      joli masturbateur très réaliste
      confort au top et bonnes sensations
      Le toucher et doux à l’intérieur et à l’extérieur.
      Facile à nettoyer. Bon rapport qualité prix.

        Ocenjevanje 

        Kleiner Arsch

        Der niedrige Preis hat mich zunächst abgeschreckt, weshalb ich beim Stöbern immer einen großen Bogen um das Produkt gemacht habe. Nach diversen Fehlkäufen im deutlich teureren Segment habe ich mich dann doch überzeugen lassen, diesem Masturbator eine Chance zu geben und was soll ich sagen, meine Erwartungen wurden bei weitem übertroffen. Generell habe ich noch keinen Masturbator ausprobiert, der ästhetisch mit diesem mithalten kann. Mit Gleitgel benetzt sieht dieser kleine Arsch sehr realistisch aus, was mir zumindest einen zusätzlichen visuellen Reiz und Lustgewinn verschafft. Das Material ist wunderbar weich und riecht nicht. Auch von innen fühlt es sich sehr gut an, also eher hochwertig. Die Reinigung ist einfach.

          Napišite svoj pregled

          Masturbator anus - Cheap Thrills Leather Daddy iz Calexotics

          Masturbator anus - Cheap Thrills Leather Daddy iz Calexotics

          Doživite vrhunski užitek z Cheap Thrills Leather Daddy Iz CalExotics! Ta masturbator iz realističnega materiala je bil razvit za posnemanje intenzivnega občutka tesnega anusa in vam ponuja izkušnjo analnega seksa, ki se skoraj ne razlikuje od resničnega.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: