Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Masturbatorji za moške

Glasilo

MEO Bionic™ Penetracijska postaja: Power Stroking Masturbator

Novo Ponudba
  • MEO Bionic™ Penetracijska postaja: Power Stroking Masturbator

Spletna stran MEO Bionic™ Penetration Stationznan tudi kot molzni stroj za moške, je inovativen masturbator, ki vam omogoča, da že danes izkusite prihodnost masturbacije. Ta popolnoma avtonomni masturbator je bil razvit, da bi ponudil povsem novo in edinstveno izkušnjo masturbacije po vzoru pravega oralnega, analnega ali vaginalnega seksa.

Več informacij

3624/00

269,90 €


-70,00 €

199,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Spletna stran MEO Bionic™ Penetration Stationznan tudi kot molzni stroj za moške, je inovativen masturbator, s katerim lahko danes izkusite prihodnost masturbacije. Ta popolnoma avtonomni masturbator je bil razvit, da bi ponudil povsem novo in edinstveno izkušnjo masturbacije po vzoru pravega oralnega, analnega ali vaginalnega seksa. Tesno strukturiran notranji rokav (rokav masturbatorja) obdaja penis, medtem ko sedem intenzivnih masažnih funkcij doji penis.

    Umetna inteligenca in biomehanika:

    Umetna inteligenca in biomehanika sta v središču te nove generacije spolnih igrač. Vključitev umetne inteligence omogoča, da se masturbator prilagodi uporabnikovim individualnim željam in reakcijam ter tako optimizira osebno izkušnjo. Biomehanska načela pomagajo masturbatorju realistično posnemati naravne človeške gibe in reakcije. Serija MEO Bionic™ združuje te napredne tehnologije, ki zagotavljajo visoko stopnjo prilagodljivosti ter realističnosti delovanja in doživljanja.

    Tako kot vam je všeč: oralno, analno ali vaginalno!

    Die MEO Bionic™ Penetration Station je masturbator za moške, ki popolnoma posnema občutke oralnega, analnega in vaginalnega spolnega odnosa. Izraz "božanje" se nanaša na gibe naprej in nazaj, ki jih masturbator izvaja za posnemanje pravega seksa.

    Najboljši materiali in prava vrhunska tehnologija:

    Die MEO Bionic™ Penetration Station uporablja motorizirane komponente za ustvarjanje realističnih gibov v napravi, v katero je vstavljen penis. Gibi lahko segajo od preprostih gibov navzgor in navzdol do bolj zapletenih gibalnih vzorcev, ki maksimalno stimulirajo in lahko privedejo do močnih orgazmov. Naprava ponuja različne hitrosti in vzorce, ki jih lahko uporabnik nastavi glede na svoje osebne želje.

    Da bi zagotovili čim bolj realistično spolno izkušnjo, je MEO Bionic™ Penetration Station kot material za notranji rokav uporablja TPE (termoplastični elastomer), ki je znan po svojih koži podobnih lastnostih. Ta material je zelo priljubljen v industriji spolnih igrač, saj je mehak, a elastičen, njegova tekstura in konsistenca pa sta zelo podobni človeški koži.

    Kombinacija realističnih lastnosti materiala TPE, ki ga uporabljamo, s tehničnimi in elektronskimi funkcijami masturbatorja uporabniku zagotavlja zelo realistično in zadovoljujočo izkušnjo, ki je veliko boljša od ročnih tehnik tradicionalnega masturbiranja.

    Uporabniku prijazno in enostavno za uporabo:

    Uporabniku prijazna nadzorna plošča omogoča enostavno prilagajanje funkcij ter vklop in izklop masturbatorja. Tesno prilegajočo se, izjemno mehko in realistično notranjo manšeto (masturbatorski rokav) je mogoče odstraniti za čiščenje. Zahvaljujoč odstranljivemu pokrovu s ključavnico lahko masturbator enostavno in higienično shranite. Uživajte v več kot 60 minutah masturbacijskega užitka in napravo s priloženim kablom USB napolnite v samo 2 urah.

    Uporabite lubrikant STROKE iz MEO - popoln za masturbacijo in robljenje:

    STROKE je posebej razvit lubrikant, ki masturbacijo inrobljenje dvigne na novo raven edging na novo raven. Ta posebni lubrikant odlikujeta dolgotrajna mazljivost in koži prijazna formula. Idealen je za daljše masturbacijske seanse in edgingprakso približevanja vrhuncu, vendar namernega odlaganja, da bi povečali spolno napetost in užitek. STROKE ima svilnato gladko konsistenco, ki okrepi občutke in zagotavlja intenzivnejšo izkušnjo. Formula je bila razvita za nego kože, hkrati pa zagotavlja največje udobje in užitek med masturbacijo.

    Enostavno čiščenje! Topla voda, blago milo in VERYCLEAN sprej:

    Pravilno čiščenje je ključnega pomena za življenjsko dobo in higieno masturbatorja. Po uporabi rokav očistite s toplo vodo in blagim milom. S tem učinkovito odstranite telesne tekočine in ostanke lubrikanta. Za dodatno čiščenje in razkuževanje priporočamo pršilo VERYCLEAN. To pršilo je bilo razvito posebej za masturbatorje, kot je npr MEO Bionic™ Penetration Station in zagotavlja temeljito in nežno čiščenje. Z redno uporabo VERYCLEAN masturbatorja ne ohranite le čistega, temveč tudi v optimalnem stanju.

    Dodatne informacije:

    • MEO Bionic™ Penetration Station - Power Stroking Masturbator
    • Lastnosti: brez ftalatov, polnilni, vibracijski
    • Sodoben spominski čip shrani zadnjo uporabljeno funkcijo
    • Varnostna ključavnica - za vklop pritisnite in držite 3 sekunde (s takojšnjim izklopom)
    • Polnjenje prek USB - polnilni kabel je priložen v paketu
    • Material: ABS (ohišje, okence), TPE (notranji pokrov), silikon (gumbi)
    • Dimenzije: Mere: Masturbator 23,5 cm x 9 cm, notranji ovitek 13,25 cm x 9 cm, dolžina za vstavljanje: 12,75 cm
    • Najdaljši čas delovanja: 60 min.
    • Najdaljši čas polnjenja: 120 min
    • Hitrosti: 3
    • Funkcije: 7
    • Umetna inteligenca in biomehanika: Umetna inteligenca in biomehanika sta značilni za to novo generacijo spolnih igrač. Integracija umetne inteligence (AI) in biomehanskih načel predstavlja inovativen napredek pri razvoju sodobnih spolnih igrač. Z uporabo umetne inteligence se lahko te spolne igrače naučijo individualnih preferenc in odzivov uporabnika ter se ustrezno prilagodijo, da optimizirajo osebno izkušnjo. Biomehanski pristopi oblikovanja pa omogočajo oblikovanje spolnih igrač tako, da lahko bolje simulirajo naravne človeške gibe in odzive telesa. Kombinacija teh tehnologij ustvarja nove spolne igrače, kot je serija MEO Bionic, ki ponuja visoko stopnjo prilagodljivosti in realizma v smislu funkcionalnosti in uporabniške izkušnje.
    • Aquameo in MEO sta registrirani blagovni znamki podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    P A Z Z E S C O

    Ero un po' scettico quando mi è arrivato ma che dire… uno dei miei migliori acquisti. La vibrazione assieme allo sfregamento (utilizzando del lubrificante) produce una sensazione da brividi. Lo adoro e lo consiglio a tutti perché è qualcosa da provare

      Napišite svoj pregled

      MEO Bionic™ Penetracijska postaja: Power Stroking Masturbator

      MEO Bionic™ Penetracijska postaja: Power Stroking Masturbator

      Spletna stran MEO Bionic™ Penetration Stationznan tudi kot molzni stroj za moške, je inovativen masturbator, ki vam omogoča, da že danes izkusite prihodnost masturbacije. Ta popolnoma avtonomni masturbator je bil razvit, da bi ponudil povsem novo in edinstveno izkušnjo masturbacije po vzoru pravega oralnega, analnega ali vaginalnega seksa.

      Napišite svoj pregled

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: