Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Vibratorji

Glasilo

MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 analni vibrator

Novo Ponudba

Naše stranke so navdušene nad sistemom MEO Bionic™ Pressure rimming Probe. Ta inovativni analni vibrator združuje pravo mero umetne inteligence, kul dizajn, osupljivo moč in domiselno funkcijo za popolnoma osupljivo stimulacijo anusa.

Več informacij

3628/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Naše stranke so navdušene nad sistemom MEO Bionic™ Pressure rimming Probe. Ta inovativni analni vibrator združuje pravo mero umetne inteligence, kul dizajna, dih jemajoče moči in genialne funkcije za popolnoma osupljivo stimulacijo anusa.

    Ta napredni analni vibrator ne ponuja le več kot sedem intenzivnih vibracijskih funkcij, temveč tudi edinstven način Power Plus - močneje ko pritisnete ta gumb, močnejša je vibracija.

    Ste že dolgo iskali najboljši analni čep? Tukaj je!

    Za zagotavljanje varnosti, udobja in užitka med uporabo so izrednega pomena popolna oblika čepka ter optimalno velik vrat in podstavek. Dobro premišljena zasnova, kot je zasnova MEO Bionic™ Pressure rimming Probe zagotavlja, da se analni čep udobno in varno prilega, kar je pomembno tako pri kratkotrajni kot pri dolgotrajni uporabi. Dobra zasnova preprečuje, da bi analni čep pomotoma zdrsnil pregloboko v anus ali izpadel, kar je bistveno za varnost in zaupanje med uporabo.

    Ta odlična funkcija vam bo všeč!

    Izstopajoča lastnost MEO Bionic™ Pressure rimming Probe pa je namestitev vibracijskega motorčka v vrat zadnjik, kar je izjemna inovacija. Ta edinstvena postavitev zagotavlja izjemno, dih jemajočo stimulacijo anusa. S postavitvijo motorčka neposredno v vrat zadnjiku se vibracije prenašajo intenzivneje in neposredno na zelo občutljive predele okoli anusa. Posledica tega je večja in bolj koncentrirana stimulacija, ki znatno okrepi izkušnjo s čepkom in prispeva k bolj zadovoljujoči spolni izkušnji.

    Popoln čepek 24/7: diskreten, tih in popolnoma varen!

    MEO Bionic™ Pressure rimming Probe ni le prefinjena spolna igrača za doma, temveč ponuja tudi možnost diskretne in neopazne uporabe v vsakdanjem življenju. Zaradi skoraj neslišnega delovanja je idealen za uporabo 24 ur na dan, 7 dni v tednu in ostane neopazen tudi pod vsakdanjimi oblačili. Anatomsko popolna oblika čepka zagotavlja udobno in varno prileganje brez skrbi, da bi čepek zdrsnil iz anusa. Zaradi tega je idealen za daljše nošenje na potovanjih. Varnostna ključavnica je še ena dobro premišljena lastnost tega čepka. S preprostim pritiskom in držanjem gumba za upravljanje za 3 sekunde se lahko čep vklopi ali izklopi, kar preprečuje, da bi ga med uporabo pomotoma vklopili ali izklopili. Ta funkcija zagotavlja dodatno varnost in nadzor, tako da se lahko osredotočite na vsakodnevne dejavnosti, medtem ko uživate v skrivnem užitku.

    Način Power Plus: Takšna stimulacija je resnično osupljiva!

    Inovativni način Power Plus MEO Bionic™ Pressure rimming Probe postavlja nove standarde na področju analne stimulacije. Ta posebna funkcija, ki jo upravljamo z gumbom na dnu zadnjika, omogoča interaktivno in intuitivno upravljanje intenzivnosti vibracij. S preprostim pritiskom na gumb Power Plus na dnu čepka lahko neposredno nadzorujete intenzivnost vibracij - močneje ko pritisnete gumb, intenzivnejši je užitek. Ta uporabniku prijazna funkcija ponuja čudovito in prilagodljivo izkušnjo, kjer lahko intenzivnost stimulacije prilagodite točno po želji.

    S priloženim polnilnim kablom USB lahko MEO Bionic™ polnite 90 minut v samo dveh urah Pressure rimming Probe za 90 minut intenzivnega analnega užitka lahko napolnite v samo dveh urah. Vgrajen najsodobnejši spominski čip si zapomni vaše najljubše nastavitve in ob naslednjem vklopu začne z zadnjo uporabljeno funkcijo.

    Enostavno čiščenje! Topla voda, blago milo in razpršilo VERYCLEAN:

    Pravilno čiščenje je ključnega pomena za življenjsko dobo in higieno analnega čepka. Po vsaki uporabi je treba zadnjični čep očistiti s toplo vodo in blagim milom. Za dodatno čiščenje in razkuževanje priporočamo uporabo pršila VERYCLEAN. To razpršilo je bilo razvito posebej za spolne igrače ter zagotavlja temeljito in nežno čiščenje. Redna uporaba VERYCLEAN ne poskrbi le za čistočo, temveč tudi za optimalno stanje zadnjica.

    Več informacij:

    • MEO Bionic™ Pressure rimming Probe
    • 7+ funkcij z intenzivnim vibriranjem, pulziranjem in stopnjevanjem
    • Gumb Power Plus - močneje ko pritisnete na gumb, bolj intenzivna je vibracija.
    • Material: visokokakovostni silikon
    • Vodoodporen po standardu IPX7
    • Sodoben spominski čip, ki shrani zadnjo uporabljeno funkcijo
    • Varnostna ključavnica - za vklop in izklop pritisnite in držite 3 sekunde
    • Polnjenje prek USB - polnilni kabel je vključen v paketu
    • Popolnoma napolnjen v 2 urah
    • Deluje 90 minut pri visoki hitrosti in 120 minut pri nizki hitrosti
    • Dimenzije: 10,75 x 3,75 cm (analni vtič) | 14,5 x 6,25 cm (skupaj)
    • Načini vibriranja: 7
    • Opomba: Maziva, ki vsebujejo silikon, lahko poškodujejo visokokakovostni material. Uporabljajte samo lubrikante na vodni osnovi, npr. Aquameo ali Alphamale Aqua.
    • Umetna inteligenca in biomehanika: Umetna inteligenca in biomehanika sta značilni za to novo generacijo spolnih igrač. Integracija umetne inteligence (AI) in biomehanskih načel predstavlja inovativen napredek pri razvoju sodobnih spolnih igrač. Z uporabo umetne inteligence se lahko te spolne igrače naučijo individualnih preferenc in odzivov uporabnika ter se ustrezno prilagodijo, da optimizirajo osebno izkušnjo. Biomehanski pristopi oblikovanja pa omogočajo oblikovanje spolnih igrač tako, da lahko bolje simulirajo naravne človeške gibe in odzive telesa. Kombinacija teh tehnologij ustvarja nove vrste spolnih igrač, kot je serija MEO Bionic, ki ponuja visoko stopnjo prilagodljivosti in realizma v smislu funkcionalnosti in uporabniške izkušnje.
    • Aquameo, Alphamale in MEO so registrirane blagovne znamke podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Perfetto

    Perfetto per la dp con il telecomando decidi il ritmo mentre magari lei sta sopra di te... divertimento assicuratooooooooo

      Napišite svoj pregled

      MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 analni vibrator

      MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 analni vibrator

      Naše stranke so navdušene nad sistemom MEO Bionic™ Pressure rimming Probe. Ta inovativni analni vibrator združuje pravo mero umetne inteligence, kul dizajn, osupljivo moč in domiselno funkcijo za popolnoma osupljivo stimulacijo anusa.

      Napišite svoj pregled

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: