Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Masturbatorji za moške

Glasilo

MEO Bionic™ Penetration Station - Stroj za molžo penisa

Novo Ponudba
  • MEO Bionic™ Penetration Station - Stroj za molžo penisa

MEO Bionic™ Thrusting Masturbator je masturbator, na katerega so čakali vsi moški. Združuje vse funkcije, ki jih pričakujete od prvovrstnega masturbatorja, z napredno bionično tehnologijo, umetno inteligenco in uporabniku prijazno obliko.

Več informacij

3627/00

299,90 €


-50,00 €

249,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    MEO Bionic™ Thrusting Masturbator je masturbator, na katerega so čakali vsi moški. Združuje vse funkcije, ki bi jih pričakovali od vrhunskega masturbatorja, z napredno bionično tehnologijo, umetno inteligenco in uporabniku prijazno obliko. Ta masturbator ponuja neverjetno realistično in intenzivno izkušnjo, ki jo nadgrajujeta teksturiran notranji rokav in sedem funkcij za intenzivno dojenje. Tudi gumb za turbo polnjenje zagotavlja neprekosljivo zadovoljstvo vsakič, ko penis vstopi v masturbator. Ta masturbator, znan kot najboljši "stroj za dojenje penisa", zagotavlja točno to, kar obljublja.

    Najboljši masturbator za moške je ta mobilni stroj za dojenje penisa:

    Moški, ki išče najboljši masturbator, pričakuje napravo, ki mu nudi realistično in intenzivno spolno izkušnjo. Želi izdelek, katerega material in tekstura posnemata naravne občutke človeškega dotika. Idealna stimulacija mora biti hkrati spremenljiva in intenzivna, da bi zadovoljila različne želje in razpoloženja. Poudarja tudi prijaznost do uporabnika in enostavno čiščenje. Pomemben vidik je tudi diskretnost naprave v smislu videza in ravni hrupa. Visokokakovostni materiali in robustna konstrukcija zagotavljajo vzdržljivost, inovativne funkcije pa lahko dodatno obogatijo izkušnjo. Skratka, išče masturbator, kot je npr MEO Bionic™ Penetration Stationki mu nudi dih jemajoč, vsestranski in nekompliciran užitek.

    Popolnoma realističen užitek - nobenih če, in ali ampak!

    Da bi zagotovil čim bolj realistično spolno izkušnjo, je masturbator MEO Bionic™ Penetration Station kot material za notranji rokav uporablja TPE (termoplastični elastomer), ki je znan po svojih koži podobnih lastnostih. Ta material je zelo priljubljen v industriji spolnih igrač, saj je mehak, a elastičen, njegova tekstura in konsistenca pa sta zelo podobni človeški koži.

    Kombinacija realističnih lastnosti materiala TPE, ki ga uporabljamo, s tehničnimi in elektronskimi funkcijami MEO Bionic™ Penetration Station uporabniku zagotavlja zelo realistično in zadovoljujočo izkušnjo, ki je veliko boljša od ročnih tehnik tradicionalne masturbacije.

    Enostavna uporaba! Presenečeni boste...

    Uporabniku prijazna nadzorna plošča omogoča enostavno nastavitev funkcij ter vklop in izklop naprave. S turbo gumbom na zadnji strani lahko uravnavate intenzivnost procesa dojenja. Izjemno tanka, izjemno mehka in realistična notranja prevleka ne zagotavlja le realističnega občutka, temveč jo je mogoče tudi odstraniti za čiščenje ali uporabljati neodvisno od MEO Bionic™ Penetration Station uporablja samostojno. Snemljiv pokrov z zaklepom omogoča varno in čisto shranjevanje.

    Napolnite MEO Bionic™ Thrusting Masturbator s priloženim kablom USB v 3,5 urah in uživajte do 180 minut. Napredni pomnilniški čip ob naslednji uporabi nastavi napravo na zadnjo uporabljeno funkcijo, medtem ko potovalna ključavnica preprečuje nenameren vklop.

    S kombinacijo realistične stimulacije, prilagodljivih funkcij in uporabniku prijaznega delovanja je MEO Bionic™ masturbator, ki ga išče vsak moški Thrusting Masturbator je masturbator, ki ga je čakal vsak moški.

    Uporabite lubrikant STROKE iz MEO - popoln za masturbacijo in robljenje:

    STROKE je posebej razvit lubrikant, ki masturbacijo in robljenje dvigne na novo raven edging na novo raven. Ta posebni lubrikant odlikujeta dolgotrajna mazljivost in koži prijazna formula. Idealen je za dolgotrajno dojenje penisa, pa tudi za edgingprakso približevanja orgazmu, vendar namernega odlašanja z njim, da bi povečali spolno napetost in užitek. STROKE ima svilnato gladko konsistenco, ki okrepi občutke in zagotavlja intenzivnejšo izkušnjo.

    Enostaven za čiščenje! Topla voda, blago milo in razpršilo VERYCLEAN:

    Pravilno čiščenje je ključnega pomena za življenjsko dobo in higieno masturbatorja. Po uporabi rokav očistite s toplo vodo in blagim milom. S tem učinkovito odstranite telesne tekočine in ostanke lubrikanta. Za dodatno čiščenje in razkuževanje priporočamo pršilo VERYCLEAN. To pršilo je bilo razvito posebej za masturbatorje, kot je npr MEO Bionic™ Penetration Station in zagotavlja temeljito in nežno čiščenje. Z redno uporabo VERYCLEAN masturbatorja ne ohranite le čistega, temveč tudi v optimalnem stanju.

    Dodatne informacije:

    • MEO Bionic™ Penetration Station - Mlinček za molžo penisa
    • 7 funkcij za intenzivno stimulacijo
    • Turbo gumb na hrbtni strani omogoča potiskanje, odvisno od pritiska
    • Brez kabla, zaprt dizajn
    • Realistični notranji rokav (rokav masturbatorja) je mogoče odstraniti za enostavno čiščenje
    • Snemljiv pokrovček za varno in čisto shranjevanje.
    • Sodoben spominski čip za nadaljevanje zadnje uporabljene funkcije
    • Varnostna ključavnica - za vklop pritisnite in držite 3 sekunde (s takojšnjim izklopom)
    • Polnjenje prek USB - polnilni kabel je vključen v paketu
    • Popolnoma napolnjen v 3,5 urah
    • Deluje 120 minut pri visoki in 180 minut pri nizki nastavitvi
    • Dimenzije: 30,5 x 9,5 cm (masturbator) | 8,25 x 12,75 cm (rokav za masturbator)
    • Zaščita pred brizganjem
    • Material: ABS in TPE
    • Opomba: Lubrikanti, ki vsebujejo silikon, lahko poškodujejo visokokakovostni material. Uporabljajte samo lubrikante na vodni osnovi, npr. Aquameo ali STROKE.
    • Umetna inteligenca in biomehanika: Umetna inteligenca in biomehanika sta značilni za to novo generacijo spolnih igrač. Integracija umetne inteligence in biomehanskih načel predstavlja inovativen napredek pri razvoju sodobnih spolnih igrač. Z uporabo umetne inteligence se lahko te spolne igrače naučijo individualnih preferenc in odzivov uporabnika ter se ustrezno prilagodijo, da optimizirajo osebno izkušnjo. Biomehanski pristopi oblikovanja pa omogočajo oblikovanje spolnih igrač tako, da lahko bolje simulirajo naravne človeške gibe in odzive telesa. Kombinacija teh tehnologij ustvarja nove vrste spolnih igrač, kot je serija MEO Bionic, ki ponuja visoko stopnjo prilagodljivosti in realizma v smislu funkcionalnosti in uporabniške izkušnje.
    • Aquameo in MEO sta registrirani blagovni znamki podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Absolut top

    Männer, haltet euch fest, denn ich habe gerade den Masturbator entdeckt, der das Wichsen revolutioniert hat! Ich spreche von nichts Geringerem als dem neuesten Teil hier von MEO, das sich wie eine echte Melkmaschine anfühlt - nur besser, weil es speziell für uns Kerle entwickelt wurde.

    Ich war vom ersten Moment an beeindruckt. Das Paket kam diskret an (keine peinlichen Momente mit den Nachbarn!) und als ich es öffnete, fühlte ich mich wie ein kleiner Junge an Weihnachten. Das Design ist top - modern, stylisch, genau mein Ding.

    Aber jetzt zum wichtigsten Teil: der Benutzung. Leute, es fühlt sich an, als hätte jemand eine Hightech-Melkmaschine genommen und sie in etwas verwandelt, das perfekt für uns ist. Die Kombination aus sanften, rhythmischen Bewegungen und der unglaublich realistischen Textur lässt mich jedes Mal denken: "Ist das wirklich gerade passiert?

    Die Reinigung ist easy. Einfach auseinandernehmen, säubern und fertig für die nächste Runde. Und glaubt mir, die nächste Runde kommt schneller als man denkt!

    Für alle, die auf der Suche nach etwas Neuem, Aufregendem und absolut Geilem sind, ist dieses Teil ein Muss!

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    MEO Bionic™ Penetration Station - Stroj za molžo penisa

    MEO Bionic™ Penetration Station - Stroj za molžo penisa

    MEO Bionic™ Thrusting Masturbator je masturbator, na katerega so čakali vsi moški. Združuje vse funkcije, ki jih pričakujete od prvovrstnega masturbatorja, z napredno bionično tehnologijo, umetno inteligenco in uporabniku prijazno obliko.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: