Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Masturbatorji za moške

Glasilo

Stroj za molžo za moškega - The Milker Pro Edition

Naše ameriške stranke temu pohotnemu čudežu tehnologije pravijo "Dick-Milking Dream Toy!" in prav je tako! S to napravo za molžo za moške lahko tudi vi doma diskretno izkusite ta intenzivni občutek, doživite vrhunec spolnega zadovoljstva in začutite, kako se iz vašega penisa molze vsaka kapljica.

Več informacij

2888/00

399,90 €


-50,00 €

349,90 €

plus stroški dostave

Na voljo v kratkem

    Več informacij

    Naše ameriške stranke temu pohotnemu čudežu tehnologije pravijo "Dick-Milking Dream Toy!" in prav je tako! S to napravo za molžo za moške lahko tudi vi doma diskretno izkusite ta intenzivni občutek in doživite vrhunec spolnega zadovoljstva ter začutite, kako se iz vašega penisa molze vsaka kapljica.

    Kliknite tukaj za videoposnetek!!!!

     

    Poudarki naprave za molžo za moške:

     

    • Moli, masira, sesa in vibrira! Uživajte v stimulaciji brez uporabe rok s tem samodejnim molznim aparatom, ki intenzivno masira, sesa in zadovoljuje penis z močnimi vibracijami! Avtomatski molzni stroj ima 5 hitrosti in 5 vzorcev sesanja, ki jih lahko kombinirate z močnimi vibracijami in masažnimi učinki!
    • Vibracije z možnostjo polnjenja Bullet: Majhen Bullet je pritrjen nad tulec, da še posebej intenzivno stimulira spolovilo, ter ponuja 3 hitrosti in 7 vzorcev vibracij.
    • Teksturiran rokav: Elastični rokav ima ob spolovilu in gredi utore in izbokline za prodorne občutke med dojenjem. Kot pri pravem molznem stroju! Zdrsnite v rokav in pustite, da tesno stisne penis, zanka pod modi pa zagotavlja trden oprijem in zagotavlja užitek brez uporabe rok.
    • Daljinski upravljalnik: Z daljinskim upravljalnikom lahko spreminjate vzorce vibriranja in sesanja ter intenzivnost!
    • Enostavno čiščenje: Sesalna naprava mlekomata ima vzdolž cevi krožno komoro za tekočino, ki zbira ejakulat in preprečuje njegov vstop v motor.

     

    Ta profesionalni molzni stroj sesa, masira in vibrira, poleg tega pa ima tudi komoro za spermo, ki jo je enostavno očistiti! Teksturiran rokav ali tulec se tesno prilega penisu ter ima vdolbine in utore, ki povečajo užitek. Polnilni vibrator s kroglico je v tulcu in zagotavlja močno, stimulativno vibriranje neposredno na spolovilu.

     

    Med dojenjem lahko izbirate med 3 hitrostmi in 7 vzorci vibriranja! Dolga cev je povezana z zmogljivim motorjem, ki deluje s hitrostjo do 3000 vrtljajev na minuto ter vam ponuja 5 hitrosti in 5 različnih stopenj sesanja, ki trajajo, dokler vas popolnoma ne podoji! Vse funkcije lahko upravljate s priloženim daljinskim upravljalnikom na baterije. Posebna komora ujame spermo in preprečuje, da bi se stekala nazaj v motor, zato je čiščenje molznice po uporabi enostavno.

     

    Sesalna moč pri molži penisa:

     

    1. 0,025 mpa / 3,6 psi

    2. Hitrost: .05 mpa / 7,3 psi

    3. Hitrost: .07 mpa / 10,2 psi

    4. Hitrost: 0,09 mpa / 13,1 psi

    5. Hitrost: 1 mpa / 14,5 psi

     

    Kako uporabljam moški molzni stroj?

     

    Mlekomat priključite v električno vtičnico in nanj priključite cev. Na penis in notranjo stran rokava nanesite lubrikant na vodni osnovi, kot je Aquameo, potegnite rokav čez penis in pritrdite trak za kroglice pod moda. Ko ga vklopite in povežete z daljinskim upravljalnikom, vstavite kroglični vibrator v izboklino rokava. Cevko vstavite v majhno odprtino na koncu rokava in nato obrnite stikalo na napravi, da se začne funkcija sesanja. Eksperimentirajte z različnimi nastavitvami sesanja in vibracij, dokler ne najdete tiste, ki vas najbolj vzburja. Sedite, sprostite se in pustite domišljiji prosto pot, ko boste doživeli najboljše dojenje v svojem življenju!

     

    Čiščenje aparata za molžo:

     

    Po uporabi je treba posamezne sestavne dele očistiti ločeno. Cev in rokav sperite s toplo vodo in milom. Zunanjost vibratorja in stroja Bullet očistite s toplo, vlažno krpo in milom, nato ga popršite z našim razpršilom VERYCLEAN. Ko se vsi deli molznega stroja popolnoma posušijo, jih shranite v hladnem in temnem prostoru. Vibrator Bullet napolnite s priloženim kablom USB. Po potrebi zamenjajte baterijo daljinskega upravljalnika.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Več informacij o izdelku: Dojilni stroj za moške
    • Dimenzije:
    • Stroj: 19 cm x 17,5 cm x 7,5 cm
    • Dolžina cevi: 120 cm
    • Rokav: 20 cm x 7 cm
    • Notranji premer rokava (neraztegnjen): 2,5 cm
    • Izstrelki: 6 cm x 1,9 cm
    • ŠTEVILO VRTLJAJEV NA MINUTO: 3000
    • Materiali: ABS plastika, TPE, silikon
    • Opomba: Cev ni primerna za uporabo kot kateter ali sonda. Daljinski upravljalnik na razdalji do 9,75 metra, zahteva baterijo 1xAAA (ni vključena).

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Well build and never get tired.

    Well build and never get tired.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Pure Begeisterung

    Bis gestern habe ich immer normale Mastrubatoren benutzt und wollte mal eine "Melkmaschine" testen.
    Und ich kann sagen, "ist mal was komplett anderes, die Kontrolle abzugeben". Selbst nach dem 1. Orgasmus macht das Gerät weiter und weiter und weiter. Ein wirklich sehr, sehr, sehr geiles Gefühl.
    Bin echt begeistert und kann den Milker Pro von MEO nur weiter empfehlen.

      Ocenjevanje 

      Optimal

      Ich war schon seit langer Zeit auf der Suche nach einer bezahlbaren Melkmaschine die man als Mann benutzen kann. Meine Neuerwerbung hat mich nicht enttäuscht. Ganz im Gegenteil, denn ich bin vollständig begeistert. Sie funktioniert genauso wie ich mir das bei Melkmaschinen immer vorgestellt habe und zwar sehr effektiv. Zudem lässt sich freihändig benutzen, intuitiv benutzen und nach Gebrauch schnell reinigen.

      • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Stroj za molžo za moškega - The Milker Pro Edition

      Stroj za molžo za moškega - The Milker Pro Edition

      Naše ameriške stranke temu pohotnemu čudežu tehnologije pravijo "Dick-Milking Dream Toy!" in prav je tako! S to napravo za molžo za moške lahko tudi vi doma diskretno izkusite ta intenzivni občutek, doživite vrhunec spolnega zadovoljstva in začutite, kako se iz vašega penisa molze vsaka kapljica.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: