Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Ovratnice BDSM

Glasilo

Zapiralna usnjena ovratnica - BDSM

Iščete usnjeno ovratnico z možnostjo zaklepanja? Potem ste pri MEO na pravem mestu! Naša ovratnica BDSM je oblazinjena, ima 3D-obročke in se lahko zaklene s ključavnico. Ta ovratnica BDSM iz podjetja MEO je izdelana iz visokokakovostne, rastlinsko strojene goveje kože in je izdelana z največjo natančnostjo, zato je prava mojstrovina.

Več informacij

6643/00

na voljo

    Več informacij

    Iščete usnjeno ovratnico z možnostjo zaklepanja? Potem je MEO pravo mesto za vas! Naša ovratnica BDSM je oblazinjena, ima 3D-obročke in se lahko zaklene s ključavnico. Ta ovratnica BDSM iz podjetja MEO je izdelana iz visokokakovostne, rastlinsko strojene goveje kože in je izdelana z največjo natančnostjo, zato je prava mojstrovina.

    Naša ovratnica BDSM je zelo dobro oblazinjena in nastavljiva po obodu vratu, tako da se popolnoma prilega in je po potrebi nepopustljivo tesna. Tesno prileganje v kombinaciji z visokim udobjem nošenja pomeni, da lahko naš ovratnik čez dan nosite tudi pod običajnimi vsakdanjimi oblačili (npr. puloverjem z rolojem).

    Vrhunec: ovratnico BDSM lahko po potrebi zaklenete s ključavnico. V ta namen je bila naša ovratnica BDSM opremljena z zaklepno zaponko kot mehanizmom za zaklepanje. To zaponko lahko zaklenete s ključavnico in tako preprečite, da bi jo odprli ali odstranili. Zaponka je sestavljena iz gibljivega dela, okovja, in fiksnega dela, ki služi kot ključavnica. Ključavnica se vstavi skozi v ta namen predvideno odprtino in zaklene zaponko, dokler se ključavnica ne odstrani.

    Ta ovratnica za BDSM podjetja MEO je že skoraj 20 let eden najbolj priljubljenih pripomočkov za bondage med moškimi in ženskami, začetniki in profesionalci - in to z dobrim razlogom. Njena kakovost in izdelava sta brez primere, zaradi svoje vsestranskosti pa je ta ovratnica BDSM obvezna oprema ljubiteljev BDSM po vsem svetu.

    Podjetje MEO je znano po svojem strokovnem znanju na področju usnjenih izdelkov! Naša izdelava daje usnju toplo površino in prijeten občutek. Rastlinsko strojeno usnje, ki ga uporablja podjetje MEO, je še posebej fino zrnato in trpežno. Značaj usnja je ohranjen, naravne neravnine in brazgotine niso umetno prikrite.

    Ta usnjena ovratnica BDSM z mehko, oblazinjeno notranjostjo ne zagotavlja le največjega udobja, temveč tudi največjo vzdržljivost. Zaradi podrobnosti z več šivi in treh D-obročev je vsestranski pripomoček za vsako sejo bondage. Na D-obročke lahko po potrebi pritrdite kavlje, verige ali bondage vrvi. Skratka, s to ovratnico BDSM lahko vse fantazije spremenite v resničnost.

    Za zaklepanje zaponke ovratnice lahko uporabite našo običajno ključavnico (priložena) ali digitalno časovno ključavnico MEOBOND. Digitalna časovna ključavnica MEOBOND je primerna za ročne in gleženjske manšete, ovratnice BDSM, gage in celo pasove čistosti ter zagotavlja, da vas izpustijo šele po vnaprej nastavljenem času (največ 100 ur). Vendar je v obsegu dobave vključena samo ključavnica. Časovno ključavnico MEOBOND je treba naročiti ločeno, vendar se splača, saj je kot nalašč za scenarije samoodvezovanja.

    Zaradi nastavljivega prileganja ter zaponk in zakovic z graviranim logotipom MEO ta ovratnica ni le funkcionalna, temveč tudi estetska. Vsaka podrobnost je bila zasnovana z največjo skrbnostjo, da bi zagotovili največje udobje. S priloženimi navodili za nego usnja ste lahko prepričani, da bo vaša usnjena ovratnica BDSM vedno v odličnem stanju.

    Ovratnica BDSM je vrhunski simbol takojšnje razpoložljivosti in podrejenosti pasivnega partnerja. Na kaj torej še čakate? Odkrijte eno najboljših ovratnic BDSM pri MEO še danes in doživite fascinanten svet užitka, dominacije in podrejenosti!

    Več podrobnosti:

    • Zapiralna usnjena ovratnica BDSM
    • Unisex, za moške in ženske
    • S 3 D-obročki za pritrditev verig, vrvi za bondage ali povodca.
    • Material: pravo usnje, kovina
    • Ovratnica BDSM je večnamensko nastavljiva okoli vratu.
    • Širina: približno 45 mm, dolžina: približno 48 cm.
    • Obseg dobave: ovratnica BDSM, žametna vrečka za shranjevanje, navodila za nego usnja, 1 podobna ključavnica z 2 ključema.
    • K tej ovratnici ponujamo tudi usnjene ročne in gleženjske manšete.
    • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO Germany, enega vodilnih svetovnih dobaviteljev izdelkov BDSM, ki ga odlikuje izjemno strokovno znanje in izkušnje na področju izdelave visokokakovostnih izdelkov za bondage.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Love my new collar.

    Love my new collar. It's well made, soft and has enough weight to know I'm his boy without being too thick or heavy to move in. The locking buckles and D rings have been put to good use in and out of our house.

      Ocenjevanje 

      unmöglich das Halsband ohne Schlüssel abzunehmen

      Wunderbares Leder, erotischer Ledergeruch, sieht sehr edel aus, prima Spielzeug, hochwertige Verarbeitung und absolut unmöglich das Halsband ohne Schlüssel abzunehmen - wir können den Kauf sehr empfehlen...

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      5 Tage auf Paket gewartet

      5 Tage auf Paket gewartet; okay DHL hat gestreikt, aber das ist keine Ausrede für mich. Dann schickct man es halt mit hermes versand. das halsband ist super, aber 5 tage geht gar nciht.

        Ocenjevanje 

        HIgh German Quality

        Really good quality craftsmanship and a perfect collar for anybody. Highly recommended. It makes the person wearing it, look submissive, and it lets the wearer feel submissive.

          Ocenjevanje 

          Awesome collar

          My wife and I love this collar. Adds a bit more spice and she feels sexy wearing it. The locking tang lets her know who's in charge. It's comfortable and has some stretch so it doesn't choke her. The rings let the imagination run wild with restraint options. Recomend buying small MEO locks to fit it though. Definitely worth the price.

            Ocenjevanje 

            Ich trage es für meinen Master sehr gern

            Das Halsband ist sehr bquem zu tragen. Mann möchte es am liebsten nicht wieder abnehmen. Meistens kann ich es gar nicht abnehmen, wenn mein Master den Schlüssel mitnimmt. Ich trage es sehr gerne für ihn..

            • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
            Ocenjevanje 

            Amazing quality

            I'm extremely happy with this purchase. When I ordered it I wasn't sure what to expect, but it was affordable and arrived in a timely fashion. I will definately be a returning customer! Thank you MEO.

              Ocenjevanje 

              Alles Super

              Super Lederhalsband. Super Qualität. Hatte damit mit meinem Mann richtig viel Spaß. Endlich kann ich ihn an die Leine nehmen. :-D

              • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
              Ocenjevanje 

              This is a great collar

              This is a great collar that feels awesome and locks securely in place. Superb quality as always when MEO is involved. A bit to high for me to wear long time or to sleep in, but I'm getting the low one to use for that!

                Ocenjevanje 

                Lockable collar

                I bought this for my slave along with a leash. I have to say I love walking him around the house and banging him like a cheap whore.

                  Ocenjevanje 

                  Super Qualität

                  Die Qualität ist super und es passt perfekt. Abschließen kann man es auch. Das mitgelieferte Schloss ist auch super. Würde es immer wieder kaufen.

                  • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

                  Napišite svoj pregled

                  Zapiralna usnjena ovratnica - BDSM

                  Zapiralna usnjena ovratnica - BDSM

                  Iščete usnjeno ovratnico z možnostjo zaklepanja? Potem ste pri MEO na pravem mestu! Naša ovratnica BDSM je oblazinjena, ima 3D-obročke in se lahko zaklene s ključavnico. Ta ovratnica BDSM iz podjetja MEO je izdelana iz visokokakovostne, rastlinsko strojene goveje kože in je izdelana z največjo natančnostjo, zato je prava mojstrovina.

                  Napišite svoj pregled

                  Kupci so kupili tudi:

                  30 drugi izdelki iz iste kategorije: