Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Seks slings in ljubezenska nihanja

Glasilo

Nastavljiv Fuck Bench z naslonom za glavo

Če želite, da vaš partner prodre še posebej globoko s pestjo, penisom, roko ali strap-onom, je naš Doggy Style Fuck Bench je popoln pripomoček. Ta čudoviti izum ni le klop za seksanje. Je vsestranski talent; in večnamenska seks klop za preprosto vse vaše fantazije.

Več informacij

2998/00

749,90 €


-50,00 €

699,90 €

plus stroški dostave

Na voljo v kratkem

    Več informacij

    Če želite, da vaš partner globoko prodre s pestjo, penisom, roko ali straponom, je naš Doggy Style Fuck Bench popoln pripomoček. Ta čudoviti izum ni le klop za seksanje. Je vsestranski talent; in večnamenska seks klop za preprosto vse vaše fantazije.

     

    Naš Fuck Bench je sestavljen iz treh oblazinjenih, druga ob drugi nameščenih posameznih klopi s skupno širino 65 cm za udobno uporabo. Srednji del Fuck Bench je mogoče dvigniti, tako da lahko partner zavzame položaje, ki olajšajo fisting, rimming ali pa je seks lažji in intenzivnejši za oba. Fuck Bench lahko uporabljate obešenega pod stropom, v našem stojalu sling ali na tleh.

     

    Na Doggy Style z našim Fuck Bench postane še bolj udoben za oba, partner pa lahko v vas prodre veliko dlje. Zaradi tega je seks oz fisting občutki še bolj intenzivni! Namesto da bi se oprli na roke, se naslonite na komolce. Višinsko nastavljiv srednji del Fuck Bench podpira vaš zgornji del telesa. Tako se bolj pokaže vaša seksi zadnjica, partnerju pa lahko raztegnete zadnjico na veliko bolj očiten in vabljiv način. Prednost za vas: Partner lahko v vas prodre še globlje

     

    Poudarki:

     

    • Robustno, varno in udobno!
    • To ni le klop za seksanje. Je vsestranska; večnamenska seks klop za preprosto vse.
    • Vzemite jo močno. Z njim se udarite s pestjo. Udarite ga. Polajkajte ga. Povežite ga.
    • Doggy Style ali na hrbet. Na tleh ali obešen na našem stojalu sling.
    • S spletno stranjo Fuck Bench si ustvarite svojo lastno igralnico!

     

    Kaj je tako posebnega pri seksu z Doggy Style Fuck Bench?

     

    Sprememba perspektive nikoli ne škodi, zakaj torej med seksom ne bi spremenili svojega zornega kota? Na vseh štirih ste kot kuža, medtem ko vaš partner globoko prodira v vas od zadaj - govorimo o položaju Doggy Style, seveda. To je eden izmed najbolj priljubljenih spolnih položajev.

     

    V različici pasjega sloga klečiš na vseh štirih, partner stoji za tabo in vate prodira od zadaj. Vaš položaj je bolj pasiven. Vaš partner prevzame aktivno vlogo in odloča o tem, kako hitro in globoko bo prodrl - za mnoge moške je prav to tisto, zaradi česar je položaj Doggy Style tako privlačen. Vendar ima ta položaj tudi za vas svoje prednosti: Vaša točka užitka, prostata, je stimulirana bolj kot pri drugih spolnih položajih.

     

    Kako uporabljam Doggy Style Fuck Bench?

     

    Ležalnik Doggy Style Fuck Bench lahko uporabljate na tleh ali obešen s stropa. Vendar priporočamo, da ga uporabljate v našem okvirju sling. Srednji del Fuck Bench lahko nastavite višje, da ga lahko udobno uporabljate, pestujete ali obročkate v položaju Doggy Style. Če srednji del vrnete ravno v osnovni položaj, lahko naš Fuck Bench uporabite celo kot sling desko.

     

    Spletna stran Fuck Bench je nameščena na zelo trpežnem varjenem jeklenem okvirju, ki bo zagotovo zdržal vse življenje. Tri posamezne klopi so bile izdelane iz lesa in oblazinjene z debelo peno visoke gostote ter tapecirane s črnim, vodoodpornim morskim umetnim usnjem.

     

    Kako očistiti klop Fuck?

     

    Spletno stran Fuck Bench preprosto očistite z vlažno krpo. Če želite dezinfekcijsko čiščenje, uporabite naše razpršilo VERYCLEAN.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Doggy Style Fuck Bench
    • Dolžina klopi Fuck Bench je 1 meter.
    • Verige in kljuke niso vključene.
    • Dimenzije: 65 cm x 100 cm x 10 cm.
    • Teža: 23 kg
    • Material: poliuretan, les, kovina.
    • Izdelano v Evropi
    • Možna pritrditev: Sling Možnost pritrditve: na stojalo ali na strop.
    • Previdnostni ukrepi: PRED VRTANJEM LUKENJ UPOŠTEVAJTE VSE VARNOSTNE UKREPE IN PREVERITE STABILNOST STROPA. Ne odgovarjamo za padce zaradi nepravilne uporabe/namestitve Fuck Bench.



     

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    sehr gute qualität

    wenn auch nicht sehr billig, die qualiität ist aber bestens - hier 5 sterne. die farben in bordeaux und schwarz sind genau wie abgebildet. wir sind jedenfalls sehr zufrieden, die fickbank kann man unbedingt weiter empfehlen. lieferung und gute diskrete verpackung. und schnelle lieferung vielen dank markus und stefan

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Nastavljiv Fuck Bench z naslonom za glavo

    Nastavljiv Fuck Bench z naslonom za glavo

    Če želite, da vaš partner prodre še posebej globoko s pestjo, penisom, roko ali strap-onom, je naš Doggy Style Fuck Bench je popoln pripomoček. Ta čudoviti izum ni le klop za seksanje. Je vsestranski talent; in večnamenska seks klop za preprosto vse vaše fantazije.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: