Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Seks slings in ljubezenska nihanja

Glasilo

fisting sling Board

Ta fantastična tablasling je idealen pripomoček za dokončanje lastne spletne strani play room. Ne glede na to, ali fisting, rimming, seks ali spanking, lahko s tablico sling podjetja MEO uresničite svoje najtemnejše in najtežje fantazije.

Več informacij

2999/00

Čas dostave približno 4 dni

    Več informacij

    Ta fantastična tabla sling je idealen pripomoček za dokončanje lastne spletne strani play room. Ne glede na to, ali fisting, rimming, seks ali spanking, lahko s tablico sling podjetja MEO uresničite svoje najtemnejše in najtežje fantazije.

     

    Ta trpežni kos seks pohištva vam zaradi udobnega oblazinjenja ne ponuja le večjega udobja. Velika prednost je tudi ta, da se sling deska zaradi vzmetenja zlahka ziblje. Tako so možne tudi dolge in naporne seanse! V nasprotju z sling podlogami vam sling stolček omogoča pestovanje ali seks v zelo stabilnem položaju na hrbtu, omogoča pa tudi druge položaje (na primer klečanje na sling stolčku).

     

    Poudarki:

     

    • Udobna sling deska za "plavajoči" seks.
    • Stabilna konstrukcija za večjo varnost med trdim seksom.
    • Velika /ležeča površina z debelim oblazinjenjem: Sling deska je dolga največ 100 cm in široka največ 75 cm ter ponuja veliko prostora za vse položaje med seksom.
    • Enostavno čiščenje.
    • Možnost obremenitve do 180 kg
    • Optimalno za uporabo v našem okvirju sling

     

    Kaj je tako posebnega pri deski sling?

     

    To vsestransko in ergonomsko oblikovano sling desko lahko uporabljate za spankanje, vezanje, seks in druge spolne aktivnosti, fisting, rimming za razvajalno masažo in intenzivne spolne pustolovščine ter spada med osnovno opremo v skoraj vsaki igralnici!

     

    Kako uporabljam desko sling?

     

    Z desko sling lahko z minimalnim naporom uživate v izjemno globokih penetracijah ter preizkušate nove spolne položaje in analni seks fisting preizkusite. Velika sling deska z izdatnim oblazinjenjem iz debelega umetnega usnja zagotavlja udobne položaje. Desko sling lahko v hipu obesite v okvir sling ali s stropa na trpežne stropne kavlje (niso priloženi). Tablo sling lahko s karabinčki preprosto nastavite na želeno višino in kot. Odlična je za partnerje različnih velikosti in vsestranske položaje.

     

    Kako očistim desko sling?

     

    Desko sling preprosto očistite z vlažno krpo. Če želite dezinfekcijsko čiščenje, uporabite naše razpršilo VERYCLEAN.

     

    Dodatne informacije:

     

    • sling Sedežna klop ali sling deska
    • Verižice in kaveljčki niso vključeni.
    • Dimenzije: 65 cm x 100 cm x 10 cm.
    • Teža: 13 kg
    • Material: poliuretan, les, kovina.
    • Izdelano v Evropi
    • Možne pritrditve: V okvir sling ali obešeno na strop.
    • Previdnostni ukrepi pri pritrjevanju na strop: PRED VRTANJEM Lukenj upoštevajte vse previdnostne ukrepe in preverite stabilnost stropa. Ne odgovarjamo za padce zaradi nepravilne uporabe/montaže klopi sling.



     

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Hochwertig

    Sehr schöne, hochwertige Sex Schaukel. Gut und stabil verarbeitet. Durch die breite Fläche auch für zwei Personen bequem zu nutzen. Preis finde ich gerechtfertigt.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Effektiv und auch bequem

    Bis vor kurzem habe ich immer einen normalen Ledersling benutzt und seit kurzem dieses Sling Board. Ich persönlich empfinde das als effektiver und bequemer beim Fisten, allerdings ist das wohl eher Geschmacksache. Die Verarbeitung und die Polsterung sind jedenfalls toll und man kann das Board sehr gut im Slinggestell nutzen. Ein weiterer Vorteil ist der Bezug, der sich am Ende des Tags einfach reinigen lässt.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    fisting sling Board

    fisting sling Board

    Ta fantastična tablasling je idealen pripomoček za dokončanje lastne spletne strani play room. Ne glede na to, ali fisting, rimming, seks ali spanking, lahko s tablico sling podjetja MEO uresničite svoje najtemnejše in najtežje fantazije.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: