Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Seks slings in ljubezenska nihanja

Glasilo

Trigonalni sling za fisting - Celoten komplet v črnem platnu

Ne glede na to, ali gre za profesionalca ali začetnika fisting Skupnost je navdušena nad našimi trikotnimi, anatomsko oblikovanimi sling iz črnega platna. Naš sling je izdelan iz visokokakovostne in prožne, a mehke posebne tkanine.

Več informacij

3026/00

na voljo

    Več informacij

    Ne glede na to, ali gre za profesionalca ali začetnika fisting Skupnost je navdušena nad našimi trikotnimi, anatomsko oblikovanimi sling iz črnega platna. Naš sling je izdelan iz visokokakovostne in prožne, a mehke posebne tkanine. Cenovno ugoden, a kakovosten komplet je sestavljen iz fisting sling, oblazinjenih trakov za noge, kovinskih karabinov za obešanje, blazine in torbe za shranjevanje.

     

    Poudarki:

     

    • Optimalno za začetnike: nizka cena in odlična kakovost!
    • Z njim lahko začnete takoj: Številni dodatki so že vključeni!
    • Odlično: Za vse različice seksa in fistinga!
    • Nastavljiva višina: Primerno za višje in nižje osebe.
    • Profesionalna kakovost: Za popolno vzdržljivost slings.
    • Za uporabo z našim okvirjem sling ali za namestitev pod strop.
    • Odlična posebna tkanina: Veliko udobje, ko ležite v sling.
    • Visoka kakovost: Kovinski karabini zagotavljajo vašo varnost med uporabo.
    • Odličen videz: Zahvaljujoč svoji zasnovi, je fisting sling je tudi vizualni poudarek.

     

    Nekateri ste to odlično izkušnjo že doživeli, drugi o njej sanjarite: seks v zanki!

     

    Mnogi med vami ste spletno stran sling že videli v temnici, klubu ali savni ali v tršem pornografskem filmu. Toda kdo je že kdaj ležal v njem? Brez skrbi: Sling ni samo za trde oboževalce, ampak je lahko tudi prava obogatitev za vsakodnevni seks. In takoj pozabite na en predsodek: Sling ni doma le v gejevski skupnosti, všeč je tudi heteroseksualnim svingerjem.

     

    Kateri dodatki so priporočljivi?

     

    Če našega sling ne želite pritrditi na strop svoje spalnice, lahko uporabite naš praktični okvir za zanko. Z našo mehko usnjeno blazino lahko povečate udobje ležanja, zanke za noge iz usnja ali gume pa vam omogočajo, da imate noge razkrečene v sproščenem položaju. Dobro vam bo služilo tudi ogledalo, ki ga lahko pritrdite na vrh okvirja za obešanje, saj vam omogoča, da opazujete vse do zadnje podrobnosti. Poleg dobrega fisting Kreme, kot je LETS'S FUCK, in rokavic iz lateksa so lahko odličen dodatek tudi naše posebne ročne opornice. Poleg tega lahko pri MEO ® najdete še veliko drugih dodatkov, kot so verige, stojalo za stroj za seksanje, držalo za rokavice ali Crisco in še veliko več. Všeč so nam tudi tako imenovane "podloge za fetiš". Te blazinice so blazinice, ki močno vpijajo vlago in so zelo priljubljene v skupnosti BDSM, saj zagotavljajo neomejeno zabavo med seksom na sling, ker zanesljivo vpijajo vse tekočine, ki se pojavijo. Mimogrede, ali ste vedeli, da lahko naše stojalo za zanke kombinirate tudi z našo klopjo za seks v pasjem slogu ali našo desko sling?

     

    Nimate prostora za pravo zanko?

     

    Ni problema, saj imamo različne potovalne zanke iz usnja, ki jih lahko uporabite kjerkoli, na primer na postelji (za več informacij kliknite tukaj).

     

    Kaj točno je zanka?

     

    Spletna stran sling je "ljubezenska zanka", izdelana iz usnja ali tekstila. Običajno je z verigami pritrjena na strop sobe, pogosto pa visi na posebni podporni konstrukciji, kot je naš okvir sling. Pasivni partner se lahko v sling udobno uleže, pri čemer ima noge dvignjene in tako ne motijo. V nekaterih slings je lahko ležeča oseba celo zvezana - partnerja lahko uživata v igri vlog brez tabujev ali fisting Sejo. Udoben ležeč položaj omogoča neposreden dostop do zadnjice: ali bo vanjo prodrl dildo, penis ali celo pest, je odvisno od vas ali vašega aktivnega partnerja s strap-onom.

     

    Vendar pa ni nujno, da sling uporabljate s partnerjem! Z malo domišljije in ustreznimi pripomočki MEO®, na primer z napravo za seksanje, se lahko na sling zabavate tudi sami! Ali v paru s prijateljem ali neznancem, saj lahko večino naših jebačk upravljate celo prek aplikacije!

     

    Kako uporabljam zanko?

     

    S sling od MEO® lahko uživate v izjemno globoki penetraciji z minimalnim naporom ter preizkusite nove spolne položaje in analni seks fisting preizkusite. Sling lahko v hipu obesite v okvir sling ali s stropa na trpežne stropne kavlje (niso priloženi). Podstavek sling lahko s pomočjo karabinov enostavno nastavite na želeno višino in kot. Odlično za partnerje različnih velikosti in vsestranske položaje.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Trikotni fisting sling - Celoten komplet iz platna
    • Ta sling iz tekstilnega blaga ima trikotno obliko.
    • Enostaven za čiščenje.
    • Barva: črna.
    • Dimenzije: 64 cm x 115 cm.
    • Material: poliester
    • Na spletni strani sling je priložena dodatna oprema: Obešanke s 4 kovinskimi kavlji, oblazinjene zanke za noge (širine 11 cm), črno blazino (23 x 38 cm) in praktično torbo za shranjevanje.



     

     

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    einer der besten den ich nun kenne

    Also wir haben echt schon sehr lange nach einem passenden FF sling gesucht. Dieser sling ist es nun und das zurecht. Er hält was er verspricht und ist sehr gut für FF Action. In Sachen FF bin ich recht neu aber mit dem sling kommt jeder auf seine kosten auch Anfänger und das in vollen Genuss. Super Produkt!

      Ocenjevanje 

      Ottimo sling

      Ottimo prodotto…prezzo giusto…

        Napišite svoj pregled

        Trigonalni sling za fisting - Celoten komplet v črnem platnu

        Trigonalni sling za fisting - Celoten komplet v črnem platnu

        Ne glede na to, ali gre za profesionalca ali začetnika fisting Skupnost je navdušena nad našimi trikotnimi, anatomsko oblikovanimi sling iz črnega platna. Naš sling je izdelan iz visokokakovostne in prožne, a mehke posebne tkanine.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: